IT beheer oplossingen

Wil je meer tijd overhouden voor jouw bedrijf? Connectium biedt slimme IT beheer oplossingen aan waardoor jij als ondernemer geen omkijken meer hebt naar jouw ICT-omgeving en jij je volledig kan focussen op jouw bedrijf. Een ICT-omgeving creëren we altijd aan de hand van jouw eisen en wensen. Zo laten wij ICT voor je werken en niet andersom.

Wat is IT beheer?

Onder IT beheer vallen eigenlijk alle activiteiten rondom IT in een bedrijf. Het kan gaan om hardware voor een nieuwe werkplek tot bedrijfssoftware waar dagelijks mee wordt gewerkt. Denk ook aan camerasystemen of (WiFi) netwerken.

Een goed ingerichte ICT-omgeving is er opgericht gebruikers een optimale werkomgeving te bieden en storingen en dataverlies te voorkomen.

IT beheer voor bedrijven
IT helpdesk voor bedrijven

Een helpdesk voor alle IT beheer vragen

Heeft jouw bedrijf zelf niet de capaciteit voor een eigen IT-afdeling? Bij Connectium kun je altijd terugvallen op de helpdesk. Het supportteam staat dagelijks voor jou en je collega’s klaar. Ons team doet zijn best om vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en storingen snel te verhelpen.

Natuurlijk voorkomen wij liever IT-problemen, daarom monitoren wij altijd de ICT-omgevingen en voeren we indien nodig (beveiligings)updates uit.

Voordelen van IT beheer uitbesteden

  • Focus je volledig op jouw bedrijf

  • Geen IT beheerder nodig

  • Efficiënter werken

  • Altijd hardware op voorraad

  • Mogelijkheid tot 24x6 helpdesk

  • Veilig online werken

Waar wij ook het IT beheer doen

Benieuwd met welke bedrijven wij samenwerken? Dat snappen we. Daarom hebben we een klantcase-pagina op onze website waar je de verhalen van onze klanten kan bekijken, bijvoorbeeld het klantverhaal van OWK Ramen & Deuren.

Mede-eigenaresse Kim Masselink: “Connectium snapt hoe belangrijk de IT-omgeving voor ons is en reageert altijd snel.”

Klanten die gebruik maken van het IT beheer van Connectium
IT beheer uitbesteden aan Connectium

Ook IT beheer uitbesteden?

Wij helpen je graag bij het professionaliseren van jouw werkomgeving met onze slimme IT beheer oplossingen.

Om de juiste IT beheer oplossingen in te zetten willen we jouw (MKB-)bedrijf eerst leren kennen. Zo kunnen wij jouw bedrijf goed ondersteunen op het gebied van IT beheer.

Plan snel een afspraak met één van onze experts.

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®