Online back-up

Online back-up

ZAKELIJK BACK-UP IN DE CLOUD

Kies je voor online back-up zakelijk bij Connectium? Verstandig, want dan hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw back-ups. Dagelijks wordt er namelijk een back-up van alle data van jouw organisatie in de cloud gezet, waardoor de meest recente data altijd veilig is opgeslagen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je data.

Online back-up van al jouw data
Nooit meer data kwijt

VEILIGE BACK-UP IN DE CLOUD VAN JOUW BESTANDEN

Connectium maakt dagelijks automatisch een online back-up van de door jou geselecteerde (bedrijfskritische) data. Deze data wordt voor je opgeslagen in onze eigen datacenters. Het voordeel? Bij een computercrash of bij diefstal van een server, pc of laptop kun je gemakkelijk alle data terughalen. Kortom: je bent nooit (meer) data kwijt. 

DAGELIJKS AUTOMATISCH BACK-UPS

Het is goed om te weten dat wij dagelijks automatisch online back-ups maken van je platte data, maar ook van Exchange-mailboxen en SQL-databases. Na iedere online back-up ontvang je een bevestiging met de status van de back-up, zodat je altijd weet of de back-up geslaagd is.


De voordelen

De retentie van de online back-up

De back-up retentie geeft aan hoeveel dagen je terug kunt in de tijd. Bij Connectium kies je zelf hoeveel dagen je wilt, bijvoorbeeld 7, 14 of 21. Om een voorbeeld te geven: met een back-up retentie van 7 dagen kun je restoren tot maximaal 7 dagen terug in de tijd.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Haase Bouw
Klantcases

Haase Bouw

"We zetten samen telkens weer de juiste stappen richting een professionelere IT-omgeving.”
De Jong Betonvloeren
Klantcases

De Jong Betonvloeren

"Het mooiste vind ik nog dat de snelle service in de afgelopen jaren, ondanks de groei van Connectium, hetzelfde is gebleven.”
Akor
Klantcases

Akor

"Naast dat ze leverancier zijn, zijn ze ook onze sparringpartner en dat werkt prettig."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.