Online Back-up Zakelijk

Online back-up

Voorkom dataverlies met online back-up

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijfsdata veilig te stellen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je bedrijf: online back-up zakelijk. Of het nu gaat om klantgegevens, belangrijke documenten of andere bedrijfsgegevens, wij zorgen ervoor dat jouw data altijd beschikbaar is. Met onze geavanceerde back-op oplossingen wordt alle bedrijfsdata veilig opgeslagen in de cloud.

Door jouw bedrijfsdata veilig te stellen met zakelijk online back-up van Connectium weet je zeker dat dataverlies verleden tijd is. Bescherm vandaag nog jouw bedrijfsdata en voorkom de grootste nachtmerrie van elke ondernemer.

Online back-up voor bedrijven

Wat kost online back-up zakelijk?

De kosten van online back-up zakelijk zijn helder. Bij Connectium huur je precies het aantal GB dat je nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel voor je back-up. Bekijk hieronder de pakketten en bijbehorende specificaties. En heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Online back-up Business

 • Vanaf 500 GB opslagruimte
 • Encrypted data
 • Mogelijkheid tot specifieke data selecteren voor back-up
 • Prijs en opslagruimte van toepassing op alle back-up mogelijkheden

€33,99 p/m*

Online back-up Microsoft 365

 • Outlook/Mailbox
 • Outlook Agenda
 • Outlook Contactpersonen
 • OneDrive
 • Teams
 • SharePoint

v.a. €2,75 p/m*

*Online Back-up Business: bovenstaande prijzen zijn per maand exclusief BTW. Het upgraden van opslagruimte is altijd mogelijk. Per server wordt maandelijks €5,20 extra in rekening gebracht.

Online Back-up Microsoft 365: v.a. €2,75 exclusief BTW per maand per licentie. Alleen in combinatie met een 365 licentie welke bij Connectium wordt afgenomen. Dataopslag volgens het principe fair use policy. 

Online back-up mogelijkheden

 • Exchange-mailboxen
 • SQL-databases
 • Microsoft 365
 • SharePoint
 • Virtuele servers
 • File back-up
 • Synology back-up
 • NAS

Specificaties

 • Dagelijkse automatische back-ups (vaker ook mogelijk)
 • Meerdere back-up retenties mogelijk
 • Beveiligde verbinding
 • Data versleuteld opgeslagen
 • Dagelijkse controles
 • Opslag in Nederland
 • Te gebruiken op meerdere apparaten

De voordelen van online back-up zakelijk

Online back-up zakelijk in de cloud is één van de meest gebruikte back-up methodes en is een veilige en betrouwbare manier om data op te slaan. Ervaar de vele voordelen van online back-up in de cloud:

Eenvoudig data herstellen na verlies

Het verliezen van bedrijfsgegevens is helaas een veelvoorkomend probleem. Of het nu gaat om virussen in de IT-omgeving die dataverlies veroorzaken of het per ongeluk verwijderen van bestanden, het kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Een groot voordeel van online back-up is dat bestanden eenvoudig en snel kunnen worden hersteld en je daardoor geen belangrijke data kwijt bent.

Back-up op een externe locatie

Het voordeel van een online back-up is dat het extern wordt gehost, dit in tegenstelling tot een externe harde schijf die vaak fysiek op dezelfde locatie wordt bewaard. Mocht er een brand uitbreken dan heeft dit geen invloed op je back-ups. Een online back-up wordt gehost in een goed beveiligd datacenter. Zo ben je er zeker van dat jouw data goed beschermd is.

Geen investering in dure back-up apparatuur

Een ander voordeel van online back-up is dat je zelf geen dure back-up apparatuur hoeft aan te schaffen. Voor een vast bedrag per maand wordt je data dagelijks geback-upt en veilig opgeslagen in een datacenter. Bovendien heb je geen beheerskosten omdat deze worden uitgevoerd door Connectium.

Betalen naar gebruik

Bij Connectium kun je het pakket kiezen dat het beste past bij de hoeveelheid GB die je nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt.

Waarom een online back-up zo belangrijk is

Heb je wel eens wakker gelegen van de angst om bedrijfsdata te verliezen? Helaas komt dataverlies bij bedrijven nog vaker voor dan je zou denken.

De gevolgen van dataverlies kunnen desastreus zijn voor je bedrijf. Denk aan het opnieuw moeten uitvoeren van werkzaamheden, imagoschade bij (potentiële) klanten of dat je bedrijf zelfs stil komt te liggen. Met de back-up oplossingen speciaal voor bedrijven zorgt Connectium ervoor dat je bedrijfsgegevens goed beschermd zijn. Kortom, een back-up is een noodzaak.

Online back-up in de cloud
Microsoft 365 back-up

Microsoft 365 back-up

Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van Microsoft 365. Het is een perfecte tool voor organisaties die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke IT-omgeving.

Maar let op: veel Microsoft 365 gebruikers gaan er vanuit dat hun bedrijfsgegevens automatisch worden geback-upt. Helaas is dit niet het geval. Connectium heeft de oplossing voor je. Onze betaalbare Microsoft 365 back-up maakt dagelijks een back-up en zorgt ervoor dat jouw gegevens beschermd zijn. Stel vandaag nog jouw bedrijfsdata veilig met Microsoft 365 back-up van Connectium.

Onze zakelijke klanten over online back-up

Wij zijn trots op de vele bedrijven die we al hebben geholpen met het realiseren van een online back-up van hun bedrijfsgegevens. Zo ook het bedrijf Mensink Schoonmaak. Dinja vertelt waarom zij hebben gekozen voor online back-up van Connectium: “Onze data is voor ons erg belangrijk. Daarom vind ik dat de bestanden altijd teruggehaald moeten kunnen worden. En dat kan gelukkig ook. Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt. Hier hoeven we ons dus nooit meer zorgen over te maken.”

Of lees het verhaal van Rohald van De Jong Betonvloeren en onze andere klanten over hoe zij onze online back-up oplossing(en) ervaringen.

Klanten over de online back-up van Connectium
Online back-up van Connectium

Online back-up zakelijk van Connectium

Kies je voor online back-up zakelijk bij Connectium? Verstandig, want dan hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw back-ups.

Dagelijks wordt er namelijk een back-up van alle data van jouw organisatie in de cloud gezet, waardoor de meest recente data altijd veilig is opgeslagen.

Kies voor online cloud back-up van Connectium

Bescherm jouw data, en daarmee jouw bedrijf, met de zakelijke online back-up oplossingen van Connectium. Wij hebben al vele bedrijven geholpen met het veilig stellen van hun bedrijfsgegevens. Waarom zou je het risico lopen om je belangrijke bedrijfsgegevens te verliezen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen.

Online back-up voor jouw bedrijf bespreken?

Veel gestelde vragen over online back-up

Wat is online back-up in de cloud?

Bij online back-up in de cloud wordt al jouw data veilig opgeslagen op een netwerk aan servers special voor back-ups. Dagelijks wordt er een back-up gemaakt van de door jou geselecteerde bedrijfskritische data. Deze data wordt voor je opgeslagen in onze datacenters. En indien nodig kunnen wij het gemakkelijk terughalen. Kortom: je bent nooit (meer) data kwijt.

Waar worden de bedrijfsgegevens opgeslagen?

Bij Connectium worden bedrijfsgegevens opgeslagen in drie verschillende gecertificeerde datacenters. Deze datacenters zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van hun betrouwbaarheid, veiligheid en locatie.

Is een online back-up veilig?

Bij Connectium hechten we veel waarde aan het veiligstellen van belangrijke bedrijfsgegevens van onze klanten daarom vindt er dagelijks een controle plaats. Ook staat de bedrijfsdata opgeslagen in drie gecertificeerde datacenters die wij zorgvuldig hebben uitgekozen. Kortom, bij Connectium kun je je bedrijfsgegevens met een gerust hart opslaan.

Is het mogelijk om zelf te bepalen hoe vaak mijn gegevens worden geback-upt?

Standaard wordt er bij elk online back-up abonnement dagelijks een back-up gemaakt. Maar als je wilt dat er minder vaak of juist vaker een back-up wordt gemaakt, is dit zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik heb meer data dan 500GB, wat nu?

Op onze website bieden we online back-up van 500GB aan. Maar als je meer data hebt dan dat, is dat geen probleem. Wij hebben namelijk online back-up oplossingen beschikbaar die geschikt zijn voor het opslaan van grotere hoeveelheden data. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze back-up oplossingen voor grotere data-opslagbehoeften.

Hoe kan ik een back-up herstellen?

Het proces van het terugzetten van een back-up is eenvoudig. Neem simpelweg contact met ons op via telefoon of e-mail en wij zorgen ervoor dat alles weer op de juiste plek wordt teruggezet.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®