• Cloud
 • Werkplek in de cloud

Werkplek in de cloud

Werkplek in de cloud

EEN WERKPLEK IN DE CLOUD VOOR JOUW (MKB) BEDRIJF

Een werkplek in de cloud is jouw eigen computer ‘in de cloud’. Je logt vanaf iedere pc, tablet of telefoon eenvoudig op deze online omgeving in. Connectium zorgt ervoor dat de werkplek in de cloud altijd bereikbaar is - veilig, snel én met het grootste gemak voor jou en je collega’s. En dat niet alleen: je kunt altijd terugvallen op je eigen expert voor directe hulp en uitleg in begrijpelijke taal. Werken in de cloud betekent profiteren van vele voordelen!

Prijzen WERKPLEK IN DE CLOUD

Bij Connectium huur je precies het aantal cloud werkplekken dat je nodig hebt. Hiervoor krijg je per werkplek alles wat je nodig hebt: van Office-programma’s tot een mailbox, van onbeperkte data tot een automatische online back-up. Bekijk hieronder de pakketten en bijbehorende specificaties.

Cloud Werkplek Basic

 • 24/7 bereikbaar
 • Het toevoegen, bewerken en opslaan van bestanden op jouw eigen dataschijf
 • Monitoring
 • Dagelijkse back-up 
 • Data in Nederland
 • Twee factor authenticatie
 • Monitoring (24x7)
 • Onbeperkt dataopslag*

€35,99 p/m

Cloud Werkplek Premium

 • 24/7 bereikbaar
 • Het toevoegen, bewerken en opslaan van bestanden op jouw eigen dataschijf
 • Monitoring
 • Dagelijkse back-up 
 • Data in Nederland
 • Twee factor authenticatie
 • Monitoring (24x7)
 • Onbeperkt dataopslag*
 • Microsoft Office Standaard
 • (Online) e-mail

€53,99 p/m

*Dataopslag volgens het principe fair use policy. 

DE VOORDELEN VAN EEN WERKPLEK IN DE CLOUD

VEILIGE TOEGANG TOT JE WERKPLEK IN DE CLOUD

Voor ons is een veilige toegang tot jouw werkplek in de cloud van essentieel belang. Daarom is ook tweestapsverificatie mogelijk. Je logt in dat geval in met je gebruikersnaam en wachtwoord, waarna je op je smartphone een pushmelding ontvangt die je moet accepteren om in te loggen. Indringers hebben dan aan je gebruikersnaam en wachtwoord alleen niet genoeg om toegang tot je werkplek in de cloud te krijgen.

ONZE KLANTEN OVER DE WERKPLEK IN DE CLOUD

Benieuwd wat andere bedrijven van onze werkplek in de cloud vinden? Je vindt hun reacties op onze pagina klantcases. Zo werkt Mensink Schoonmaak sinds kort in de cloud: “Voor ons is dit de perfecte vooruitgang. We kunnen nu vanaf iedere locatie bij al onze bestanden en zijn dus werkplek onafhankelijk.”.

Ook heeft Solitas de overstap gemaakt naar werken in de cloud: "Het werkt perfect. Je kunt er altijd en overal bij. Ook ons boekhoudsysteem en ERP-pakket hebben we daardoor altijd tot onze beschikking.".

PROBEER GRATIS EEN WERKPLEK IN DE CLOUD

Wij kunnen wel zeggen dat je met onze werkplek in de cloud goed kunt werken, maar met een demo kun je het pas écht zien. Vraag nu jouw eigen werkplek in de cloud aan en ervaar waarom al vele bedrijven de stap hebben gezet naar werken in de cloud.

MEER INFORMATIE OVER WERKEN IN DE CLOUD?

Overstappen naar werken in de cloud doe je niet zomaar even van de ene op de andere dag. En dat begrijpen wij. Daarom hebben wij een e-book ontwikkeld over werken in de cloud, speciaal voor ondernemers of andere geïnteresseerden. Het e-book is gratis te downloaden.

Ben je inmiddels enthousiast geworden? Of heb je advies nodig? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We plannen graag een afspraak met jou om jouw wensen voor de cloud te bespreken.


Veel gestelde vragen

Is een online werkplek in de cloud veilig?

Connectium heeft alle clouddiensten in maar liefst drie gecertificeerde datacenters staan. Is er een storing? Dan neemt automatisch het andere datacenter het over. Zo kun je altijd doorwerken. Dit wordt ook wel redundantie genoemd. In de blog ‘Hoe veilig is werken in de cloud?” vind je meer informatie over de veiligheid van de online werkplek in de cloud.

Wordt mijn data in de online werkplek in de cloud geback-upt?

Werk je in de cloud bij Connectium, dan wordt er iedere dag automatisch een online back-up gemaakt van jouw data. Een online back-up is standaard inbegrepen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw data.

Kan ik mijn eigen software gebruiken?

Ja, dat kan. Dit kan door de softwareleverancier of door ons geïnstalleerd worden. Meer informatie? Lees het in de blog ‘Kan ik mijn eigen software gebruiken in de cloud?’.

Kan ik het aantal gebruikers makkelijk op- en afschalen?

Het aantal gebruikers is bij Connectium gemakkelijk op- en af te schalen, waardoor jij als organisatie nooit te veel betaalt.

Hoeveel opslagruimte heb ik bij een online werkplek in de cloud?

Onbeperkt. Dataopslag is wel volgens het principe fair use policy.

Kan ik de online werkplek in de cloud eens uitproberen?

Ja, vraag een demo aan en probeer 14 dagen gratis een online werkplek in de cloud.  

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Haase Bouw
Klantcases

Haase Bouw

"We zetten samen telkens weer de juiste stappen richting een professionelere IT-omgeving.”
De Jong Betonvloeren
Klantcases

De Jong Betonvloeren

"Het mooiste vind ik nog dat de snelle service in de afgelopen jaren, ondanks de groei van Connectium, hetzelfde is gebleven.”
Akor
Klantcases

Akor

"Naast dat ze leverancier zijn, zijn ze ook onze sparringpartner en dat werkt prettig."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.