• Cloud
  • Werkplek in de cloud

Werkplek in de cloud

Werkplek in de cloud

EEN ONLINE WERKPLEK

Een online werkplek is jouw eigen computer ‘in de cloud’. Je logt vanaf iedere pc, tablet of telefoon eenvoudig op deze werkplek in. Connectium zorgt ervoor dat de werkplek altijd bereikbaar is - veilig, snel én met het grootste gemak voor jou en je collega’s. En dat niet alleen: je kunt altijd terugvallen op je eigen expert voor directe hulp en uitleg in begrijpelijke taal.

TRANSPARANTE TARIEVEN VOOR WERKEN IN DE CLOUD

Bij Connectium huur je precies het aantal online werkplekken dat je nodig hebt. En natuurlijk zijn de kosten hiervoor helder. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand per werkplek. Hiervoor krijg je per werkplek alles wat je nodig hebt: van Office-programma’s tot een mailbox (tot 25 GB), van onbeperkte data tot een automatische online back-up.

VEILIGE TOEGANG TOT JE ONLINE WERKPLEK

Voor ons is een veilige toegang tot de online werkplek van essentieel belang. Daarom is ook tweestapsverificatie mogelijk. Je logt in dat geval in met je gebruikersnaam en wachtwoord, waarna je op je smartphone een pushmelding ontvangt die je moet accepteren om in te loggen. Indringers hebben dan aan je gebruikersnaam en wachtwoord alleen niet genoeg om toegang tot je werkplek te krijgen.


De voordelen

Het aantal online werkplekken verhogen of verlagen

Groeit je organisatie? Geen enkel probleem! Eén van de belangrijkste voordelen van werken in de cloud is namelijk dat je heel eenvoudig meer gebruikers toevoegt. Je verhoogt (óf verlaagt) dus gemakkelijk het aantal werkplekken.

Jouw software in de cloud installeren

Als jouw ICT-partner helpt Connectium je met het in de cloud installeren van alle software die je gebruikt, denk bijvoorbeeld aan je boekhoudpakket. We hebben veel ervaring met verschillende softwareleveranciers.

De online werkplek combineren met zakelijk internet

Combineer je een online werkplek in de cloud met zakelijk internet van Connectium? Dan kun je rekenen op een optimale snelheid.

Risico's spreiden

Goed om te weten: alle clouddiensten van Connectium staan in maar liefst drie gecertificeerde datacenters. Zo worden risico’s gespreid.

Voldoen aan AVG

In de cloud werken betekent voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die sinds 25 mei 2018 van kracht is.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Solitas
Klantcases

Solitas

“Ze schakelen gewoon makkelijk en snel. Vaak heb ik ze binnen een half uur al op de zaak zitten."
Van Buuren Groep
Klantcases

Van Buuren Groep

"Wat we in een ICT-bedrijf zochten hebben we in Connectium zeker gevonden.”
Mensink Schoonmaak
Klantcases

Mensink Schoonmaak

"Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt. Hier hoeven we ons dus nooit meer zorgen over te maken.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.