Werkplek in de cloud

Werkplek in de cloud

EEN WERKPLEK IN DE CLOUD VOOR JOUW (MKB) BEDRIJF

Een werkplek in de cloud is jouw eigen computer ‘in de cloud’. Je logt vanaf iedere pc, tablet of telefoon eenvoudig op deze online omgeving in.

Connectium zorgt ervoor dat de werkplek altijd bereikbaar is - veilig, snel én met het grootste gemak voor jou en je collega’s. En dat niet alleen: je kunt altijd terugvallen op je eigen cloudexpert voor directe hulp en uitleg in begrijpelijke taal.

Werken in de cloud betekent profiteren van vele voordelen! Je leest alles in ons e-book. 

Online werken

Prijzen WERKPLEK IN DE CLOUD

Bij Connectium huur je precies het aantal cloud werkplekken dat je nodig hebt. Hiervoor krijg je per werkplek alles wat je nodig hebt: van Office-programma’s tot een mailbox, van onbeperkte data tot een automatische online back-up. Bekijk hieronder de pakketten en bijbehorende specificaties.

Cloud Werkplek Basic

Cloud werkplek basic
 • 24/7 bereikbaar
 • Het toevoegen, bewerken en opslaan van bestanden op jouw eigen dataschijf
 • Monitoring
 • Dagelijkse back-up 
 • Data in Nederland
 • Twee factor authenticatie
 • Monitoring (24x7)
 • Onbeperkt dataopslag*

€37,99 p/m

Cloud Werkplek Premium

Cloud werkplek premium
 • 24/7 bereikbaar
 • Het toevoegen, bewerken en opslaan van bestanden op jouw eigen dataschijf
 • Monitoring
 • Dagelijkse back-up 
 • Data in Nederland
 • Twee factor authenticatie
 • Monitoring (24x7)
 • Onbeperkt dataopslag*
 • Microsoft Office Standaard
 • (Online) e-mail

€56,50 p/m

*Dataopslag volgens het principe fair use policy. 

De voordelen van een cloud werkplek

Kies je ervoor om te gaan werken met een cloud werkplek? Goede keuze!

Je profiteert namelijk van vele voordelen en wordt volledig ontzorgd. 

Schaalbaarheid

Start er volgende maand een nieuwe collega? Of gaat iemand de organisatie verlaten? Het aantal cloud werkplekken kan je gemakkelijk op- en afschalen. Hierdoor betaal je nooit te veel. Dit is ideaal voor MKB-bedrijven die hard groeien, waarde hechten aan flexibiliteit of zelf geen hardware willen aanschaffen.

Veiligheid

Een cloud werkplek biedt optimale veiligheid voor jouw organisatie. De cloud werkplekken draaien namelijk in een beveiligde serveromgeving, waar constant beheer op wordt uitgevoerd door de desbetreffende IT-partij. Ook kan je gebruik maken van tweefactor authenticatie.

Via een melding op je telefoon moet je aantonen dat jij degene bent die wil inloggen. Een indringer heeft aan alleen jouw gebruikersnaam en wachtwoord niet genoeg om toegang te krijgen tot jouw werkplek.

Lees ook het artikel 'Waarom Multi-Factor Authenticatie zo belangrijk is voor bedrijven'. 

Automatische back-up

Met een werkplek in de cloud hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw data. Dagelijks wordt jouw data geback-upt. Heb je dus per ongeluk een belangrijk document verwijderd? Dan kan het makkelijk weer worden teruggehaald.

Kostenbesparend

Een cloud werkplek in de cloud is kostenbesparend. Er hoeft geen eigen server aan te worden geschaft, waardoor je niet te maken krijgt met energie– en licentiekosten. Ook heb je binnen jouw organisatie daardoor geen ICT-er meer nodig. Je wordt met een cloud werkplek volledig ontzorgd.

Veilig toegang tot je werkplek in de cloud

VEILIGE TOEGANG TOT JE WERKPLEK IN DE CLOUD

Voor ons is een veilige toegang tot jouw werkplek in de cloud van essentieel belang. Daarom is ook tweestapsverificatie mogelijk. Je logt in dat geval in met je gebruikersnaam en wachtwoord, waarna je op je smartphone een pushmelding ontvangt die je moet accepteren om in te loggen. Indringers hebben dan aan je gebruikersnaam en wachtwoord alleen niet genoeg om toegang tot je werkplek in de cloud te krijgen.

ONZE KLANTEN OVER DE WERKPLEK IN DE CLOUD

Benieuwd wat andere bedrijven van onze werkplek in de cloud vinden? Je vindt hun reacties op onze pagina klantcases. Zo werkt Mensink Schoonmaak sinds kort in de cloud: “Voor ons is dit de perfecte vooruitgang. We kunnen nu vanaf iedere locatie bij al onze bestanden en zijn dus werkplek onafhankelijk.”.

Ook heeft Solitas de overstap gemaakt naar werken in de cloud: "Het werkt perfect. Je kunt er altijd en overal bij. Ook ons boekhoudsysteem en ERP-pakket hebben we daardoor altijd tot onze beschikking.".

Tevreden klanten over werkplek in de cloud
Probeer het eens gratis uit

PROBEER GRATIS EEN WERKPLEK IN DE CLOUD

Wij kunnen wel zeggen dat je met onze werkplek in de cloud goed kunt werken, maar met een demo kun je het pas écht zien. Vraag nu jouw eigen werkplek aan en ervaar waarom al vele bedrijven de stap hebben gezet naar werken in de cloud.

MEER INFORMATIE OVER WERKEN IN DE CLOUD?

Overstappen naar werken in de cloud doe je niet zomaar even van de ene op de andere dag. En dat begrijpen wij. Daarom hebben wij een e-book ontwikkeld over werken in de cloud, speciaal voor ondernemers of andere geïnteresseerden. Het e-book is gratis te downloaden.

Ben je inmiddels enthousiast geworden? Of heb je advies nodig? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We plannen graag een afspraak met jou om jouw wensen voor de cloud te bespreken.

Informatie over werken in de cloud

Kom alles te weten over de cloud 👇🏼

Download het e-book gratis en ontdek alle voordelen van de cloud. 

Voer uw volledige naam in.
Ongeldig e-mailadres.
Voer uw volledige bedrijfsnaam in.

Geen kleine lettertjes. Het aanvragen van een e-book is kosteloos en vrijblijvend.


Veel gestelde vragen

Wat is een werkplek in de cloud?

Een werkplek in de cloud is een digitale omgeving waarin al jouw data en programma’s zijn geïntegreerd. Om gebruik te kunnen maken van de cloud werkplek heb je alleen een internetverbinding en wachtwoord nodig. Je kunt dus altijd en overal bij jouw bestanden en software.

Wat kost een cloud werkplek?

Bij Connectium maak je voor €56,50 per maand per gebruiker al gebruik van een cloud werkplek. Daarvoor krijg je jouw eigen e-mailbox (tot 50 GB), alle Microsoft Office pakketten, een dataschijf en dagelijkse back-up van jouw bestanden.

Is een werkplek in de cloud veilig?

Connectium heeft alle clouddiensten in maar liefst drie gecertificeerde datacenters staan. Is er een storing? Dan neemt automatisch het andere datacenter het over. Zo kun je altijd doorwerken. Dit wordt ook wel redundantie genoemd. In de blog ‘Hoe veilig is werken in de cloud?” vind je meer informatie over de veiligheid van de werkplek in de cloud.

Wordt mijn data geback-upt?

Werk je in de cloud bij Connectium, dan wordt er iedere dag automatisch een online back-up gemaakt van jouw data. Een online back-up is standaard inbegrepen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over jouw data.

Kan ik mijn eigen software gebruiken?

Ja, dat kan. Dit kan door de softwareleverancier of door ons geïnstalleerd worden. Meer informatie? Lees het in de blog ‘Kan ik mijn eigen software gebruiken in de cloud?’.

Kan ik het aantal gebruikers makkelijk op- en afschalen?

Het aantal gebruikers is bij Connectium gemakkelijk op- en af te schalen, waardoor jij als organisatie nooit te veel betaalt.

Hoeveel opslagruimte heb ik?

Onbeperkt. Dataopslag is wel volgens het principe fair use policy.

Kan ik de werkplek in de cloud eens uitproberen?

Ja, vraag een demo aan en probeer 14 dagen gratis een online werkplek in de cloud.  

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®