• Cloud
  • Werkplek in de cloud

Werkplek in de cloud

Werkplek in de cloud

EEN WERKPLEK IN DE CLOUD

Een werkplek in de cloud is jouw eigen computer ‘in de cloud’. Je logt vanaf iedere pc, tablet of telefoon eenvoudig op deze online omgeving in. Connectium zorgt ervoor dat de werkplek in de cloud altijd bereikbaar is - veilig, snel én met het grootste gemak voor jou en je collega’s. En dat niet alleen: je kunt altijd terugvallen op je eigen expert voor directe hulp en uitleg in begrijpelijke taal. Werken in de cloud betekent profiteren van vele voordelen

WAT KOST EEN WERKPLEK IN DE CLOUD?

Bij Connectium huur je precies het aantal cloud werkplekken dat je nodig hebt. En natuurlijk zijn de kosten hiervoor helder. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand per werkplek in de cloud. Hiervoor krijg je per werkplek alles wat je nodig hebt: van Office-programma’s tot een mailbox (tot 50 GB), van onbeperkte data tot een automatische online back-up.

VEILIGE TOEGANG TOT JE WERKPLEK IN DE CLOUD

Voor ons is een veilige toegang tot jouw werkplek in de cloud van essentieel belang. Daarom is ook tweestapsverificatie mogelijk. Je logt in dat geval in met je gebruikersnaam en wachtwoord, waarna je op je smartphone een pushmelding ontvangt die je moet accepteren om in te loggen. Indringers hebben dan aan je gebruikersnaam en wachtwoord alleen niet genoeg om toegang tot je werkplek in de cloud te krijgen.

ERVARINGEN MET ONZE WERKPLEK IN DE CLOUD

Benieuwd wat andere bedrijven van onze werkplek in de cloud vinden? Je vindt hun reacties op onze pagina klantcases. Zo werkt Mensink Schoonmaak sinds kort in de cloud: “Voor ons is dit de perfecte vooruitgang. We kunnen nu vanaf iedere locatie bij al onze bestanden en zijn dus werkplek onafhankelijk.”. Ook heeft Solitas de overstap gemaakt naar werken in de cloud: "Het werkt perfect. Je kunt er altijd en overal bij. Ook ons boekhoudsysteem en ERP-pakket hebben we daardoor altijd tot onze beschikking.". 

Probeer gratis een werkplek in de cloud

Wij kunnen wel zeggen dat je met onze werkplek in de cloud goed kunt werken, maar met een demo kun je het pas écht zien. Vraag nu jouw eigen werkplek in de cloud aan en ervaar waarom al vele bedrijven de stap hebben gezet naar werken in de cloud.

Meer informatie over werken in de cloud?

Overstappen naar werken in de cloud doe je niet zomaar even van de ene op de andere dag. En dat begrijpen wij. Daarom hebben wij een e-book ontwikkeld over werken in de cloud, speciaal voor ondernemers of andere geïnteresseerden. Het e-book is gratis te downloaden.


De voordelen

Het aantal online werkplekken verhogen of verlagen

Groeit je organisatie? Geen enkel probleem! Eén van de belangrijkste voordelen van werken in de cloud is namelijk dat je heel eenvoudig meer gebruikers toevoegt. Je verhoogt (óf verlaagt) dus gemakkelijk het aantal online werkplekken.

Jouw software in de cloud installeren

Als jouw ICT-partner helpt Connectium je met het in de cloud installeren van alle software die je gebruikt, denk bijvoorbeeld aan je boekhoudpakket. We hebben veel ervaring met verschillende softwareleveranciers.

De online werkplek combineren met zakelijk internet

Combineer je een online werkplek in de cloud met zakelijk internet van Connectium? Dan kun je rekenen op een optimale snelheid.

Risico's spreiden

Goed om te weten: alle clouddiensten van Connectium staan in maar liefst drie gecertificeerde datacenters. Zo worden risico’s gespreid.

Voldoen aan AVG

In de cloud werken betekent voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die sinds 25 mei 2018 van kracht is.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Kippers Rijssen
Klantcases

Kippers Rijssen

“Als je je ICT op orde wilt hebben ben je bij Connectium aan het juiste adres."
Klanten in het centrum van Rijssen
Klantcases

Klanten in het centrum van Rijssen

“Ik heb echt geen verstand van IT. Daarom is het voor mij het belangrijkste dat ik Connectium gewoon kan bellen en het wordt opgelost.”
Solitas
Klantcases

Solitas

“Ze schakelen gewoon makkelijk en snel. Vaak heb ik ze binnen een half uur al op de zaak zitten."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.