ICT oplossingen voor het MKB

Op zoek naar een partij dat jouw MKB-bedrijf kan ontzorgen op het gebied van ICT? Dan ben je bij Connectium aan het juiste adres.

Wij hebben talloze ICT oplossingen voor het MKB, waardoor er altijd wel één aansluit. Op deze pagina vertellen wij je graag al kort iets over deze ICT oplossingen en hoe Connectium te werk gaat. Scroll dus snel naar beneden om te ontdekken wat Connectium jouw MKB-bedrijf kan bieden.

ICT oplossingen voor het MKB

Onze ICT voor MKB

Onderstaande is slechts een greep uit onze ICT oplossingen. Benieuwd naar onze andere ICT oplossingen voor het MKB? Bekijk de zakelijke cloud oplossingen en IT beheer oplossingen pagina. 

Met jouw MKB-bedrijf werken in de cloud

Een werkplek in de cloud is de ideale oplossing voor MKB-bedrijven. Maar wat is werken in de cloud eigenlijk? Een werkplek in de cloud is een eigen computer ‘in de cloud’. Je logt vanaf iedere pc, tablet of telefoon eenvoudig op deze werkplek in. Als MKB-bedrijf ervaar je direct vele voordelen, zo hoef je zelf geen dure IT-apparatuur aan te schaffen, zorgt Connectium ervoor dat de werkplek altijd veilig en bereikbaar is, is het mogelijk om met eigen software te werken en kun je altijd en overal werken. Wij helpen je graag met de overstap naar de cloud.

Online werkplek in de cloud voor het MKB
VoIP telefonie ICT-oplossing voor het MKB

Dé MKB ICT oplossing voor het MKB: VoIP telefonie

Ben je op zoek naar een moderne, flexibele telefooncentrale en wil je besparen op de belkosten? Dan heeft Connectium de ideale ICT-oplossing voor jouw MKB-bedrijf. Als gecertificeerd Xelion-partner kun je bij ons namelijk terecht voor VoIP telefonie.

Je hebt niet veel nodig om met VoIP telefonie te starten. Ook levert het direct vele voordelen op, waaronder dat je altijd en overal kunt bellen, dat je bespaart op je belkosten én dat je van veel handige features geniet.

Online back-up voor MKB-bedrijven

Eén van de meest gekozen ICT oplossingen door MKB-bedrijven is online back-up. Als MKB-bedrijf is het belangrijk om jouw bedrijfskritische data te back-uppen. Bij online back-up wordt alle data opgeslagen op een netwerk aan servers speciaal voor back-ups. Dagelijks wordt al jouw data geback-upt en opgeslagen in onze datacenters. En als het nodig is kunnen wij gemakkelijk de data terughalen. Kortom: je bent nooit (meer) data kwijt.

Online back-up voor MKB-bedrijven

Onze MKB klanten over de ICT oplossingen

Dankzij ons brede scala ICT oplossingen – maar ook dankzij onze ruim vijftien jaar ervaring – mogen wij al verschillende MKB-bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Enkele daarvan vind je op onze klantenpagina.

Zo ook het klantverhaal van Schulp Vruchtensappen. “We werken nu alweer een tijd samen en de samenwerking is goed. We kunnen met al onze vragen en problemen bij ze terecht en deze worden ook nog eens erg snel opgepakt.” aldus algemeen manager Jan Hennipman. 

Connectium de ICT-partner voor het MKB

Bovenstaande is slechts een greep uit de ICT oplossingen die wij je als MKB-bedrijf kunnen aanbieden. We helpen je ook graag met het serverbeheer, werkplekbeheer, camerabeveiliging of narrowcasting. Wij helpen jou natuurlijk om uit alle mogelijke ICT oplossingen, zowel IT beheer als cloud, de juiste kiezen. Wij zorgen ervoor dat je alleen in ICT investeert die écht voor je werkt.

We plannen graag een afspraak – bij jou op locatie of bij ons – en kijken samen welke ICT oplossingen jouw MKB-bedrijf nodig heeft voor verder zakelijk succes.  

ICT partner voor het MKB
Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®