Betrouw-
baar zakelijk glasvezel

Connectium zorgt er graag voor dat je altijd en overal een snelle toegang tot het glasvezel internet hebt. Dat is belangrijk, want al je devices, applicaties en bedrijfssystemen moeten gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. En dat zónder dat je er omkijken naar hebt, want zonder een snelle internetverbinding staan bedrijfsprocessen simpelweg stil.

Met glasvezel van Connectium beschik je over een snelle en betrouwbare internetverbinding, waar jouw bedrijf op verder kan bouwen.  

Werken met zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel pakketten

Voor een vaste, aantrekkelijke prijs per maand maakt jouw bedrijf al gebruik van een snelle glasvezelverbinding. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Snel

100 Mbit/s
 • 100/100 Mbit/s
 • Vast IP-adres

Sneller

500 Mbit/s
 • 500/500 Mbit/s
 • Vast IP-adres
 • Meest gekozen

Snelst

1000 Mbit/s
 • 1000/1000 Mbit/s
 • Vast IP-adres

*Binnen de looptijd van 3 jaar is het niet mogelijk om kosteloos op te zeggen. Het upgraden van de snelheid wel. Na deze periode is het abonnement maandelijks opzegbaar. Exclusief aansluitkosten.

De voordelen van zakelijk glasvezel

De voordelen van glasvezel

 • Hoge snelheid
 • Kostenbesparing door verhoogde efficiëntie
 • Betrouwbare internetverbinding
 • Lage latency
 • Internet van de toekomst
 • En nog meer

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel van Connectium?

Connectium helpt je graag met het realiseren van een glasvezelverbinding. Doordat wij samenwerken met diverse partners en netwerkoperators zijn wij de perfecte schakel tussen mens en techniek. 

1 op 1 verbinding

Onze verbinding is 1 op 1, dat wil zeggen dat jouw verbinding niet gedeeld wordt met andere gebruikers. Hiermee wordt snelheid en stabiliteit gegarandeerd.

Volledige beheer door Connectium

Connectium heeft het volledige beheer op de internetverbinding, hierdoor kunnen wij supersnel schakelen bij eventuele problemen.

Rechtstreekse datacenter koppeling

Ben je reeds klant bij Connectium en gebruikt jouw bedrijf clouddiensten van ons? Dan ontsluit jouw verbinding zich in hetzelfde datacenter als waar jouw data staat. Hiermee heb je een optimale snelheid tot jouw diensten.

Snelle reparatie

Monteurs zijn snel ter plaatse bij eventueel kabelbreuken of andere technische problemen.

Klanten over zakelijk glasvezel van Connectium

Kippers maakt al geruime tijd gebruik van de diensten van Connectium, waaronder van een snelle glasvezelverbinding.

Arne Eertink: "Ons hele bedrijf draait op IT. We zijn er afhankelijk van. Het grootste gedeelte van onze orders komt binnen via de webshop, om deze te kunnen afhandelen is een goede internetverbinding essentieel. Daarom hebben we in 2020 bij de bouw van ons nieuwe pand ervoor gekozen om een glasvezelverbinding aan te laten leggen door Connectium.”

Zakelijk glasvezel voor Kippers Rijssen

De aanleg van zakelijk glasvezel

Gedurende het aanlegtraject houden we je vanaf de start tot aan de oplevering op de hoogte en heb je een vast contactpersoon waar je terecht kan met jouw vragen. Bij Connectium ziet de aanleg van zakelijk glasvezel er als volgt uit:

 • 1. Aanvraag en inventarisatie

 • 2. Offerte 

 • 3. Schouwing op locatie

 • 4. Start aanleg zakelijk glasvezel

 • 5. Civiele werkzaamheden

 • 6. Technische oplevering

VoIP telefonie geregeld via een app

4G back-up internet

Vaak denken bedrijven niet na over een back-up internetverbinding, waardoor tijdens een internetstoring het bedrijf stil komt te liggen en zij veel omzet mislopen. Dit kan simpel worden voorkomen.

De oplossing hiervoor is 4G back-up internet. Heeft de hoofd internetverbinding een storing? Dan wordt direct de 4G back-up ingeschakeld. Met 4G back-up internet van Connectium is jouw bedrijf altijd verbonden met het internet.

Meer informatie over zakelijk glasvezel

Meer weten over een zakelijke glasvezelverbinding voor jouw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We plannen een afspraak met je – bij jou op locatie of bij ons.

Bij Connectium ben je aan het juiste adres voor een zakelijke glasvezelverbinding

Veel gestelde vragen over zakelijk glasvezel

Wat kost zakelijk glasvezel?

De maandelijkse prijzen van een zakelijke glasvezelverbinding kunnen heel erg uiteenlopen. Dit heeft te maken verschillende internetsnelheden en of er al glasvezel aanwezig is in het gebied. Neem contact met ons op voor de precieze maandelijkse kosten.

Welke snelheid is geschikt voor mijn bedrijf?

Dit is erg afhankelijk van de behoeften van jouw bedrijf. Als je alleen het internet gebruikt voor e-mail en het bekijken van websites, is een glasvezelverbinding met een snelheid van 100/100 voldoende. Er is een hogere snelheid nodig wanneer jouw bedrijf veelvoudig gebruik maakt van video- of muziekstreaming, videoconferenties of het versturen van grote bestanden. Ook het aantal gebruikers en het verbruik is bepalend voor de snelheid. We bekijken graag de situatie om jouw te voorzien van een goed advies. 

Wat kost de aanleg van zakelijk glasvezel?

De kosten voor het aanleggen van zakelijk glasvezel kunnen sterk variëren. Factoren die dit beïnvloeden zijn de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelkabel, de moeilijkheidsgraad van het traject en de benodigde apparatuur. Neem contact met ons op om te bepalen wat de precieze aanlegkosten worden.

Waarom is zakelijk glasvezel zo duur?

Zakelijk glasvezel is doorgaans duurder dan thuisaansluitingen vanwege hogere servicegaranties, maatwerkoplossingen, extra diensten zoals hogere uploadsnelheden en geavanceerde beveiliging, en een hoger niveau van klantenservice en ondersteuning. Deze factoren verhogen de kosten, maar biedt jouw bedrijf betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties die essentieel zijn. 

Waar levert Connectium zakelijk glasvezel?

Wij leveren zakelijk glasvezel in heel Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Is zakelijk glasvezel beschikbaar op mijn adres?

Laat jouw gegevens achter en wij nemen ze snel mogelijk contact met je op.

Wat is het verschil met andere grote providers?

Bij veel andere aanbieders wordt de verbinding ‘versneden’. Dat wil zeggen dat jouw snelheid wordt gedeeld met andere gebruikers. Daardoor kan de prijs gedrukt worden. Bij Connectium krijg je een 1:1 verbinding. Daarnaast ben je bij veel andere aanbieders afhankelijk van een derde partij die de verbinding in technisch beheer heeft. Dit zorgt voor onnodige vertragingen. Connectium heeft het volledige beheer op de verbinding.       

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
Klantcases

Transport & Lifting Twenthe

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®