VoIP telefonie

VoIP telefonie

EFFICIËNTE ZAKELIJKE TELEFONIE

Ben je op zoek naar een moderne, flexibele telefooncentrale en wil je besparen op de belkosten in je organisatie? Dan heeft Connectium de ideale oplossing voor je. Als gecertificeerd Xelion-partner kun je bij ons namelijk terecht voor VoIP telefonie. Dat heeft verschillende voordelen, waaronder dat je altijd en overal kunt bellen, dat je bespaart op je belkosten én dat je van veel handige features geniet. Bovendien hoeft er geen nieuwe infrastructuur en telefoniecentrale geïmplementeerd te worden voordat je met VoIP kunt starten.

TRANSPARANTE TARIEVEN

Voor een vaste, aantrekkelijke prijs per maand per gebruiker maak je gebruik van een rijk pallet aan mogelijkheden. Wat dacht je van keuzemenu’s, wachtrijen en wachtmuziek? Ook kun je telefoongesprekken opstarten met een sneltoets op je pc of laptop. Verder kun je telefoongesprekken opnemen en vind je op je pc, telefoon en tablet altijd een up-to-date adresboek.

VOIP TELEFONIE INTEGREREN

VoIP telefonie is eenvoudig door ons in te richten. Je wordt dus volledig door ons ontzorgd. Ook kunnen wij kunnen de VoIP telefonie integreren met je online werkplek, je softwarepakketten en je mobiele telefonie. Daardoor wordt de zakelijke communicatie in jouw organisatie vele malen efficiënter.


De voordelen

Je telefonie geregeld via een app

VoIP telefonie van Connectium betekent dat je ook gebruik kunt maken van een handige app. In deze app (iOS en Android) worden zakelijk en privé gescheiden. Ook is de app gekoppeld met je adresboek, waardoor je nooit meer dubbel gegevens hoeft in te voeren. En tot slot vind je in de app overzichtelijke rapportages die in een oogopslag de bereikbaarheid laten zien.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Troost Hoveniers
Klantcases

Troost Hoveniers

"Met de komst van Connectium blijven we onze IT-omgeving optimaliseren."
Solitas
Klantcases

Solitas

“Ze schakelen gewoon makkelijk en snel. Vaak heb ik ze binnen een half uur al op de zaak zitten."
Van Buuren Groep
Klantcases

Van Buuren Groep

"Wat we in een ICT-bedrijf zochten hebben we in Connectium zeker gevonden.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.