Synwood Trappen

"Sinds we zijn overgestapt naar Connectium zijn onze systemen aanzienlijk sneller geworden."

Synwood Trappen over de samenwerking met Connectium

Gertjan Haase, mede-eigenaar bij Synwood, vertelt in deze klantcase meer over de samenwerking tussen Synwood en Connectium. “Wij zijn erg blij met de overstap naar Connectium. Ze zijn gevestigd bij ons om de hoek, reageren snel bij vragen en storingen en hebben veel kennis in huis.”

Connectium weer als IT-partner

Enkele jaren geleden was Connectium, voorheen bekend als RV Trading, al de IT-partner van Synwood. “Omdat we gevestigd waren in Marum (Groningen) verliep de samenwerking door de afstand steeds moeizamer, dus zijn we in goed overleg uit elkaar gegaan. Toen er vorig jaar besloten werd om terug te verhuizen naar Rijssen, was het voor mij vanzelfsprekend om weer contact op te nemen met Connectium om de samenwerking te hervatten.”

Synwood Trappen in overleg met Connectium
Telefonie bij Synwood Trappen

Een supportcontract voor een probleemloze productie

Gertjan vertelt verder: “Vanwege het feit dat onze productie altijd door moet kunnen gaan, hebben we bij Connectium een supportcontract afgesloten. Dit betekent dat we buiten kantoortijden contact met hen kunnen opnemen. Wanneer we bijvoorbeeld 's ochtends om 07:00 uur een storing hebben waardoor we niet kunnen werken, kunnen we contact opnemen en worden we geholpen door iemand met kennis van zaken. Dit geeft ons een gevoel van zekerheid en continuïteit.”

“Een ander groot voordeel van Connectium is dat ze bij ons om de hoek zitten. In het begin hebben we een paar keer een connectiefout tussen het netwerk en de fabrieksmachines gehad, waardoor er niet verder gewerkt kon worden. Als we dan contact opnemen met Connectium, staat er binnen 10 minuten al een medewerker voor onze deur om het probleem op te lossen. Dit is erg prettig, omdat we zo snel weer verder kunnen werken.”

"Processen die voorheen veel tijd in beslag namen in Marum, verlopen nu veel sneller. Kortom, we zijn erg blij met de overstap naar Connectium.” Gertjan.

VoIP telefonie via een app

Processen verlopen sneller

“Als trappenproducent zijn wij experts in ons vakgebied, maar als het aankomt op IT heb ik niet veel kennis. Daarom is het voor mij van groot belang dat een IT-bedrijf proactief is en problemen tijdig oplost. Connectium heeft tot nu toe uitstekend werk geleverd op dit gebied."

"Sinds we zijn overgestapt naar Connectium zijn onze systemen ook aanzienlijk sneller geworden. Processen die voorheen veel tijd in beslag namen in Marum, verlopen nu veel sneller. Kortom, we zijn erg blij met de overstap naar Connectium.” Aldus Gertjan.

Kennismaken?

Wil je eens kennis maken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Synwood Trappen

Synwood Trappen is een familiebedrijf dat zich richt op het op maat maken van unieke, hoogwaardige houten trappen. Met meer dan 100 jaar aan kennis en ervaring gebruikt het bedrijf zowel vakmanschap uit het verleden als moderne technieken in het productieproces.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
Klantcases

Transport & Lifting Twenthe

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®