Netwerk-
beheer uitbesteden

Een betrouwbaar en goed presterend netwerk is voor jouw organisatie van levensbelang. Door het uitbesteden van jouw netwerkbeheer aan Connectium heb je een solide netwerk waar je op kunt vertrouwen.

Ga je verhuizen naar een nieuw pand en wil je een nieuw netwerk aanleggen? Of wil je je bestaande netwerk vervangen of uitbreiden? Wij zorgen voor een netwerkinfrastructuur waar je internet en telefonie optimaal op kunnen presteren.

Netwerkbeheer uitbesteden aan Connectium

De voordelen van
netwerkbeheer
uitbesteden

Kies vandaag nog voor het uitbesteden van het netwerkbeheer aan Connectium. Onze ervaren netwerkbeheerders onderhouden, beheren en monitoren jouw netwerk. 

  • Tijdbesparing

  • Support bij problemen

  • Tevreden medewerkers

  • Optimale beveiliging

  • Bedrijfscontinuïteit

  • Snelle verbinding

  • Onderhoud en monitoring

  • Geen IT-kennis nodig

  • Optimale bereikbaarheid

Samenwerken met de installateur voor een optimaal netwerk

Samenwerken met jou en de installateur

Voor ons begint het aanleggen, vervangen of uitbreiden van een netwerk altijd met een goede kop koffie én pen en papier.

Hier de patchkast, daar een aansluiting, daar een kabel richting het camerasysteem… In een prettig gesprek zetten we ieder detail van jouw netwerk voor je op papier.

Toekomst-
bestendig

Daarbij kijken we niet alleen naar de voor nú gewenste situatie, maar ook naar eventuele mogelijkheden voor de toekomst.

Bijvoorbeeld door het aanleggen van een stabiele glasvezelverbinding of die extra aansluiting voor telefonie. Dat is namelijk tijdens de bouw geen enkel probleem. Maar diezelfde aansluiting kan flink in de papieren lopen wanneer je deze later wilt realiseren. Door goed mee te denken en vooral ook door te vragen maken wij een toekomstgericht plan voor een netwerk waar je járen mee vooruit kunt.

Het netwerk uitbesteden
Inrichten van het netwerk

Netwerk inrichten

Vervolgens richten wij het netwerk voor je in - van de patchkast tot de access points voor de WiFi.

Alle apparatuur kan ook gemanaged worden, wat betekent dat wij het op afstand kunnen beheren. Het begrip ‘managed WiFi’ of netwerkbeheer zegt je misschien al wel iets.

Waarom netwerkbeheer door Connectium?

Ontdek hier waarom het uitbesteden van netwerkbeheer aan Connectium een goede keuze is. 

Focus op je core business

Door het uitbesteden van jouw netwerkbeheer, kun je je blijven richten op jouw werkzaamheden en zakelijke groei, in plaats van je bezig te houden met de technische infrastructuur van het netwerk.

Bespaar kosten

Een ander voordeel van netwerkbeheer is dat je zelf niet op zoek hoeft naar goed personeel en hen niet op hoeft te leiden. Ook wordt het onderhoud van apparatuur uit handen genomen, waardoor het minder snel aan vervanging toe is. Dit kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren.    

Proactieve monitoring en onderhoud

Wij monitoren jouw IT-omgeving continu op afstand. Onze medewerkers bewaken proactief de netwerkprestaties en lossen problemen op voordat ze kritiek worden, wat de uptime van jouw systemen verbetert.

Een beveiligd netwerk

Onze netwerkbeheerders zijn up-to-date als het gaat om de kennis van het beveiligingen van jouw netwerk. Dit helpt bij het beschermen van jouw gegevens en systemen tegen bedreigingen.

Netwerkbeheer op locatie en afstand

Zijn er problemen met het netwerk? Dan kunnen we deze problemen zowel op afstand als op locatie voor je tackelen, zodat je snel weer verder kunt. Ons systeem geeft ons namelijk een seintje wanneer er zich een calamiteit voordoet.

Verder kunnen vragen zowel per e-mail als telefonisch worden gesteld. Naar aanleiding van je vraag beoordelen we of een fysiek bezoek op locatie nodig is, of dat het probleem op afstand kan worden opgelost. En goed om te weten: heeft jouw organisatie een systeembeheerder in dienst, dan kan hij of zij een eigen account krijgen in ons systeem.

Access point ophangen

Waar we ook het netwerk beheren

Benieuwd voor welke bedrijven wij ook het netwerkbeheer doen? Dat snappen we. Daarom vind je op onze website klantverhalen of bekijk eens de klantcasevideo van Schulp Vruchtensappen uit Breukelen. Algemeen manager Jan Hennipman vertelt hoe hij de samenwerking met Connectium ervaart. 


Enkele tevreden klanten

Netwerkbeheer uitbesteden aan Connectium?

Wanneer je kiest voor netwerkbeheer van Connectium weet je zeker dat jouw netwerk efficiënt en veilig is ingericht. Wij nemen het volledige beheer van jouw netwerk uit handen, zodat jij je kunt richten op het succes van jouw onderneming.

Klaar om te groeien? Kies voor het uitbesteden van jouw netwerkbeheer aan Connectium. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.   

Netwerkbeheer uitbesteden aan Connectium?

Veel gestelde vragen over netwerkbeheer

Wat is netwerkbeheer?

Netwerkbeheer waarborgt de optimale werking en connectiviteit van apparaten en systemen. Onze netwerkbeheerders zijn verantwoordelijk voor het nauwlettend monitoren van systemen, het implementeren van updates, het waarborgen van sterke beveiliging en een betrouwbaar netwerk en Wi-Fi-signaal. In geval van mogelijke fouten komen ze direct in actie om problemen te voorkomen. Dit stelt jou in staat om zorgeloos jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Waarom zou ik overwegen om mijn netwerkbeheer uit te besteden?

Het uitbesteden van netwerkbeheer is kostenbesparend en biedt toegang tot vaardigheden en ervaring die mogelijk intern ontbreken. Daarnaast is het ook tijdbesparend. Het stelt jouw medewerkers in staat zich te concentreren op andere belangrijkere werkzaamheden.

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van netwerkbeheer?

De kosten variëren afhankelijk van de omvang van de diensten en de complexiteit van het netwerk. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Werken jullie met contracten?

We hanteren supportcontracten waarbij onze support afdeling beschikbaar is voor jouw bedrijf tegen een vast maandelijks tarief. We zorgen voor de monitoring en het onderhoud van jouw IT-omgeving. Wij werken niet met langdurige contracten, maar houd er rekening mee dat er altijd een opzegtermijn van één maand geldt, met uitzondering van de glasvezelcontracten.

Hoe snel kunnen jullie reageren op problemen of verzoeken om ondersteuning?

In geval van een calamiteit zorgen onze collega’s ervoor dat ze direct beschikbaar zijn. Binnen onze supportcontracten maken we duidelijke afspraken over de responstijden voor ondersteuning, zodat je altijd weet wat je van ons kunt verwachten.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®