Net
werken

Netwerken

Netwerken

Een betrouwbaar en goed presterend netwerk is voor jouw organisatie van levensbelang. Connectium zorgt voor een solide netwerk waar je op kunt vertrouwen. Ga je verhuizen naar een nieuw pand en wil je dus een nieuw netwerk aanleggen? Of wil je je bestaande netwerk vervangen of uitbreiden? Wij zorgen voor een netwerkinfrastructuur waar je internet en telefonie optimaal op kunnen presteren.

Samenwerken met jou en de installateur

Voor ons begint het aanleggen, vervangen of uitbreiden van een netwerk altijd met een goede kop koffie én pen en papier. Hier de patchkast, daar een aansluiting, daar een kabel richting het camerasysteem… In een prettig gesprek zetten we ieder detail van jouw (nieuwe) netwerk voor je op papier. Daarbij kijken we niet alleen naar de voor nú gewenste situatie, maar ook naar eventuele mogelijkheden voor de toekomst. Die extra aansluiting voor telefonie is namelijk tijdens de bouw geen enkel probleem - de installateur is toch al bezig. Maar diezelfde aansluiting kan flink in de papieren lopen wanneer je deze later wilt realiseren. Door goed mee te denken en vooral ook door te vragen maken wij een toekomstgericht plan voor een netwerk waar je járen mee vooruit kunt. En natuurlijk maken wij dat plan zó duidelijk dat er voor de installateur geen onduidelijkheden zijn.

Netwerk inrichten

Vervolgens richten wij het netwerk voor je in - van de patchkast tot de access points voor de WiFi. Alle apparatuur kan ook gemanaged worden, wat betekent dat wij het op afstand kunnen beheren. Het begrip ‘managed WiFi’ zegt je misschien al wel iets. Zijn er problemen met het internet, de telefonie of de WiFi? Die problemen kunnen we op afstand voor je tackelen, zodat je snel weer verder kunt. Ons systeem geeft ons namelijk een seintje wanneer er zich een calamiteit voordoet. En goed om te weten: heeft jouw organisatie een systeembeheerder in dienst, dan kan hij of zij een eigen account krijgen in ons systeem.


De voordelen

Zakelijk internet

Bij Connectium kun je ook terecht voor een glasvezelverbinding, straalverbinding (let op: alleen in Rijssen) en mobiele connectiviteit. Via ons kun je dus op verschillende manieren toegang krijgen tot betrouwbaar en snel zakelijk internet.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Weshold
Klantcases

Weshold

"Dankzij Connectium zijn wij gehalveerd in apparatuurskosten."
Metalin Steel Creators
Klantcases

Metalin Steel Creators

“We zijn erg tevreden over de succesvolle start van onze samenwerking. We kunnen eindelijk innoveren op het gebied van IT.”
De Jong Betonvloeren
Klantcases

De Jong Betonvloeren

"Het mooiste vind ik nog dat de snelle service in de afgelopen jaren, ondanks de groei van Connectium, hetzelfde is gebleven.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.