Narrow
casting

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting zie je tegenwoordig overal, al ken je het begrip misschien nog niet. Het staat voor digitale communicatie via beeldschermen. Een scherm boven de ontvangstbalie bijvoorbeeld, waar je bezoekers aan je pand alvast informatie over je organisatie geeft of waar partners en relaties reclame op maken. Een scherm in de gang waarop je bewegwijzering, wachttijden of beschikbare vergaderruimtes toont. Of een scherm binnen of buiten het pand waar je doorlopend je nieuwste acties laat zien.

Narrowcasting voor interne communicatie

Graag geven we je ook een voorbeeld uit onze eigen praktijk. Mensink Schoonmaak, sinds elf jaar een tevreden klant van Connectium, hebben we onlangs namelijk ook geholpen met narrowcasting. Op grote schermen in hun kantine laten zij nu de planning zien, maar ook informele informatie zoals verjaardagen en weetjes. Narrowcasting is dus ook perfect in te zetten voor communicatie met je eigen medewerkers.

Narrowcasting hardware en software

Connectium helpt je graag aan de juiste hardware voor narrowcasting - van het beeldscherm tot de pc waar de content op draait. En uiteraard kun je ook voor narrowcasting software bij ons terecht, zodat je gemakkelijk en snel de juiste content voor op jouw schermen maakt. Voor een vast bedrag per maand werk je met onze favoriete tool ScreenCloud, waarmee je in de cloud ook al je schermen kunt beheren. En natuurlijk helpen wij je graag met de opstart in ScreenCloud.


De voordelen

Hardware

Om het voor jouw organisatie zo gemakkelijk mogelijk te maken, leveren wij een compleet assortiment aan hardware voor narrowcasting én voor je werkplek. Van printers tot laptops, voor op kantoor of voor de thuiswerkplek: je hebt één contactpersoon die alles voor je regelt.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Mensink Schoonmaak
Klantcases

Mensink Schoonmaak

"Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt. Hier hoeven we ons dus nooit meer zorgen over te maken.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.