Online werkplek

Ben je op zoek naar flexibele werkplekken voor jouw bedrijf? Waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je data? En overal en altijd mee kan werken? Dan is een online werkplek precies wat je zoekt!

Met de online werkplek van Connectium creëer je vrijheid voor jouw medewerkers. Het maakt niet meer uit waar je werkt: of je nu onderweg bent, op kantoor aan het werk bent of thuiswerkt, jouw werkplek is altijd bereikbaar en up-to-date. Kortom, als je op zoek bent naar meer efficiëntie, flexibiliteit en veiligheid in jouw IT-omgeving, dan is een online werkplek van Connectium een ideale oplossing voor jouw bedrijf.

Online werken

Wat kost een online werkplek?

Bij Connectium zijn de kosten helder. Je kunt het exacte aantal online werkplekken huren dat je nodig hebt. Voor elke werkplek ontvang je alle benodigdheden, zoals Office-programma's, een mailbox, onbeperkte data en automatische online back-ups. Hieronder kun je de beschikbare pakketten en hun specificaties bekijken.

Online werkplek Basic

Online werkplek basic
 • 24/7 bereikbaar
 • Het toevoegen, bewerken en opslaan van bestanden op jouw eigen dataschijf
 • Monitoring
 • Dagelijkse back-up 
 • Data in Nederland
 • Twee factor authenticatie
 • Monitoring (24x7)
 • Onbeperkt dataopslag*

€37,99 p/m

Online Werkplek Premium

Online werkplek premium
 • 24/7 bereikbaar
 • Het toevoegen, bewerken en opslaan van bestanden op jouw eigen dataschijf
 • Monitoring
 • Dagelijkse back-up 
 • Data in Nederland
 • Twee factor authenticatie
 • Monitoring (24x7)
 • Onbeperkt dataopslag*
 • Microsoft Office Standaard
 • (Online) e-mail

€56,50 p/m

*Dataopslag volgens het principe fair use policy. 

De voordelen van een online werkplek

Kies je ervoor om te gaan werken met een online werkplek? Goede keuze! Je profiteert namelijk van vele voordelen en wordt volledig ontzorgd. 

Schaalbaarheid

Wordt er volgende maand een nieuwe collega verwacht? Of gaat er juist iemand weg bij de organisatie? Het aantal werkplekken kan eenvoudig worden aangepast om op- of af te schalen. Zo betaal je nooit te veel en profiteer je van flexibiliteit. Dit is vooral ideaal voor snelgroeiende organisaties, bedrijven die flexibiliteit hoog in het vaandel hebben of voor hen die geen hardware willen aanschaffen.

Veiligheid

Een online werkplek biedt optimale veiligheid voor jouw organisatie. De werkplekken draaien namelijk op een beveiligde serveromgeving, waarop voortdurend beheer wordt uitgevoerd. Daarnaast kun je gebruikmaken van tweefactorauthenticatie, waarbij je via een melding op je telefoon moet aantonen dat jij degene bent die wil inloggen. Dit betekent dat een indringer niet genoeg heeft aan alleen jouw gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot jouw werkplek.

Automatische back-up

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over jouw gegevens. Jouw gegevens worden namelijk dagelijks geback-upt, wat betekent dat je belangrijke documenten gemakkelijk kunt terughalen als je ze per ongeluk verwijdert.

Kostenbesparend

Een online werkplek is kostenbesparend omdat je geen eigen server hoeft aan te schaffen, waardoor je bespaart op energie- en licentiekosten. Bovendien heb je geen ICT-medewerker meer nodig binnen jouw organisatie. Je bent daardoor volledig ontzorgd.

Ervaringen

Bij Connectium zijn we trots op de vele succesverhalen van onze klanten die we hebben geholpen bij de overstap naar een online werkplek. Een van onze tevreden klanten is Solitas. Eigenaar Gert-Jan: “Het werkt perfect. Je kunt er altijd en overal bij. Ook ons boekhoudsysteem en ERP-pakket hebben we daardoor altijd tot onze beschikking.".

Wil je meer weten over wat andere klanten zeggen online werken en de samenwerking? Op onze website kun je de verhalen van onze klanten lezen op de pagina klantcases.

Probeer eens gratis uit

Probeer een online werkplek

Wil je ook de voordelen ervaren en ontdekken hoe het jouw organisatie kan verder helpen? Dan kun je bij ons een gratis demo aanvragen.

Binnen één werkdag ontvang je jouw inloggegevens en kun je gebruik maken van een eigen online werkplek. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om overal en altijd te kunnen werken, samen te werken met collega's en toegang te hebben tot al je bestanden en software. Het geeft je een goed beeld van wat een online werkplek voor jouw organisatie kan betekenen. Aarzel niet en vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Meer informatie over online werkplekken?

Wil je ook efficiënter en productiever werken? Waar je ook bent? Profiteer vandaag nog van de vele voordelen van een online werkplek en ervaar hoe het jouw bedrijf kan veranderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en wellicht mogen we jouw bedrijf wel helpen met de overstap. Ons team staat voor je klaar om de juiste oplossing te vinden voor jouw bedrijf.

Informatie over het werken met een online werkplek

Veel gestelde vragen

Wat is een online werkplek?

Een online werkplek is een digitale omgeving waarin al jouw gegevens en software zijn geïntegreerd. Om toegang te krijgen tot de werkplek heb je alleen een internetverbinding en wachtwoord nodig. Hierdoor kun je altijd en overal bij je bestanden en programma's.

Wat kost een online werkplek?

Bij Connectium maak je voor €56,50 per maand per gebruiker al gebruik van een online werkplek. Daarvoor krijg je jouw eigen e-mailbox (tot 50 GB), alle Microsoft Office pakketten, een dataschijf en dagelijkse back-up van jouw bestanden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor jouw organisatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe het jouw bedrijf kan helpen om efficiënter te werken, kosten te besparen en je data te beveiligen.

Is een online werkplek veilig?

Connectium biedt een hoogwaardige en veilige clouddienst die beschikbaar is in maar liefst drie gecertificeerde datacenters. Dit zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid en continuïteit van de dienstverlening. Bij een eventuele storing neemt automatisch een ander datacenter het over, zodat je als klant altijd kunt blijven doorwerken. Dit wordt ook wel redundantie genoemd.

Veiligheid is een belangrijk aspect van online werken. In de blog "Hoe veilig is werken in de cloud?" vind je meer informatie over hoe Connectium ervoor zorgt dat klanten veilig online kunnen werken.

Wordt mijn data geback-upt?

Onze dienstverlening omvat standaard een dagelijkse automatische back-up van al jouw data. Dit betekent dat jouw bestanden en gegevens veilig worden opgeslagen op onze servers en op elk moment kunnen worden hersteld in geval van dataverlies of een calamiteit.

Kan ik mijn eigen software gebruiken?

Bij Connectium begrijpen we dat onze klanten hun eigen unieke software nodig hebben om hun bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Daarom bieden wij onze klanten de flexibiliteit om hun eigen software te gebruiken. 

We begrijpen dat het werken met eigen software in een online werkplek vragen kan oproepen en daarom hebben we een blog geschreven die dieper ingaat op deze vraag. In de blog "Kan ik mijn eigen software gebruiken in de cloud?" vind je meer informatie over hoe Connectium jouw eigen software kan integreren. 

Kan ik het aantal online werkplekken makkelijk op- en afschalen?

Organisaties hebben verschillende behoeften wat betreft het aantal online werkplekken. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het aantal gebruikers op elk moment op- en af te schalen.

Dit betekent dat je nooit te veel betaalt voor ongebruikte gebruikersaccounts. Je kunt het aantal gebruikersaccounts eenvoudig verlagen wanneer het aantal gebruikers binnen jouw organisatie afneemt, en het aantal gebruikersaccounts verhogen wanneer jouw organisatie groeit.

Hoeveel opslagruimte is inbegrepen bij een online werkplek?

Hoewel er geen limiet is aan de hoeveelheid gegevens die je kunt opslaan, geldt er wel een fair use policy voor datagebruik.

Kan ik het eens uitproberen?

Ja, vraag gerust een demo aan en probeer 14 dagen lang gratis een online werkplek uit.

Is het mogelijk om thuis te werken?

Een online werkplek is ontworpen om thuiswerken mogelijk te maken en is op elk moment toegankelijk. Wil je meer weten over hoe je thuis gebruik kunt maken van een online werkplek? Lees dan onze blog 'Gemakkelijk thuiswerken met een online werkplek'.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®