Bouwplaats-
beveiliging

Dag- en nacht bouwbeveiliging

Bouwplaatsen krijgen vaak te maken met diefstal en vandalisme, wat aanzienlijke kosten met zich meebrengt en bouwprojecten kan vertragen of zelfs doen mislukken. Deze risico’s kunnen worden geminimaliseerd door het plaatsen van goede camerabeveiliging op je bouwplaats.

Met behulp van onze cameraoplossingen voor bouwplaatsbeveiliging houd je je bouwplaats makkelijk in de gaten, kun je je concentreren op je werkzaamheden en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je bouwplaats. 

Werkplek in de cloud

Onze oplossingen voor bouwbeveiliging

Bij Connectium zijn er twee mogelijkheden voor bouwplaatsbeveiliging: het installeren van camerasystemen op de bouwplaats en het plaatsen van een mobiele cameramast. Hieronder vind je meer informatie over onze oplossingen voor bouwplaatsbeveiliging. 

Mobiele cameramast

Mobiele cameramast voor bouwplaatsen
Bouwplaatsbeveiliging mobiele cameramast

Onze mobiele cameramast is de perfecte oplossing voor jouw bouwplaats. De vrijstaande mast is uitgerust met camera’s met allerlei functionaliteiten, zoals persoonsregistratie, het detecteren van objecten en het versturen van een pushmelding als er ongewenste activiteiten zijn waargenomen.

Daarnaast beschikt de mast over ‘green light’, waardoor het voor indringers direct duidelijk is dat de bouwplaats is beveiligd.

Camerasystemen

Camerasystemen voor bouwplaatsen
Bouwplaatsbeveiliging camerasystemen

Door het plaatsen van camerasystemen zorg je ervoor dat de bouwplaats optimaal beveiligd is. Denk aan camerapalen waarmee je de hele bouwlocatie in de gaten kunt houden of camera’s die gemonteerd zijn aan bouwketen. Indien er ongewenste activiteiten op de bouwplaats plaatsvinden ontvang je direct een bericht.

Bescherm je bouwlocatie en eigendommen met de professionele camerasystemen van Connectium. 

Functionaliteiten

 • Live meekijken via een app

 • Perfect dag- en nachtzicht

 • Green light & active deterrence ter afschrikking

 • Eenvoudig opnames terugkijken

 • Bewegingsdetectie

 • Perimeterbeveiliging

De voordelen van camerabeveiliging op bouwplaatsen

Het beveiligen van bouwplaatsen biedt talloze voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

Diefstal en vandalisme voorkomen

Het beveiligen van bouwplaatsen helpt bij het voorkomen van diefstal van bouwmaterialen, gereedschap en andere waardevolle spullen op de bouw. Maar denk ook aan vandalisme en schade aan eigendommen.

Hogere productiviteit

Bouwbedrijven die te maken krijgen met diefstal en vandalisme lopen vaak vertragingen op. Bouwplaatsbeveiliging helpt dit soort situaties te voorkomen zodat projecten op tijd en binnen budget kunnen worden afgerond.

Het beschermen van eigendommen

Het beveiligen van bouwplaatsen helpt bij het beschermen van kostbare apparatuur, materialen en andere middelen die op de bouwplaats worden gebruikt. Bovendien voorkomt bouwplaatsbeveiliging het verliezen van belangrijke documenten en plannen.

Kostenbesparing

Doordat bouwplaatsen beter zijn beveiligd wordt er minder bouwmateriaal en gereedschap gestolen. Ook is er minder schade, daarmee voorkomen bouwbedrijven een heleboel onvoorziene kosten.

Bouwkeet beveiliging

In bouwketen staan vaak waardevolle spullen opgeslagen, zoals bouwmateriaal, bouwtekeningen en gereedschap.

Het verliezen van deze waardevolle spullen kan een bouwplanning flink in de war gooien en kosten veroorzaken waar geen rekening is mee gehouden. Daarom is het ook van belang een bouwkeet goed te beveiligen.

Bouwkeetbeveiliging
Live camerabeelden bekijken van je bouwplaats

Live camerabeelden kijken of later terugkijken

Beschik je over een internetverbinding? Dan is het over de hele wereld mogelijk om je camerabeelden live te kijken via je smartphone, tablet of computer.

Daarnaast kun je ook camerabeelden op een eenvoudige manier terugkijken. Als er meerdere vestigingen zijn, zorgen wij ervoor dat je alle locaties in één overzicht kunt bekijken.

Waarom kiezen voor bouwplaats-
beveiliging van Connectium?

 • Totaaloplossing bouwplaatsbeveiliging

 • Snelle plaatsing

 • 24/7 camerabeveiliging op de bouwplaats

 • Ervaren en deskundig team

 • Professionele beveiligingsapparatuur

 • Direct contact

Ontvang een gratis beveiligingsadvies

Jouw bouwplaats optimaal laten beveiligen tegen diefstal en vandalisme? Neem contact met ons op voor een gratis beveiligingsadvies op jouw bouwplaats. Eén van onze experts komt bij je langs om de situatie te bekijken en zal een op maat gemaakt advies voor jouw bouwplaats met je bespreken, inclusief bijbehorende prijzen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis beveiligingsadvies, zodat je met een gerust hart kan doorwerken aan je bouwproject.

Beveiligingsadvies voor bouwplaatsen
Installatie van camerabeveiliging op de bouw

Installatie camerabeveiliging bouwplaats

Connectium biedt klanten een totaaloplossing aan voor bouwplaatsbeveiliging, van een opmaat gemaakt advies tot de installatie op de bouwplaats.

Onze ervaren experts nemen de verantwoordelijkheid voor de installatie en zorgen ervoor dat alles werkt.

Bouwtimelapse

Ontdek hoe een gebouw tot stand komt met onze timelapse-technologie van een bouwplaats. Onze korte video's tonen de hele bouwperiode vanaf de eerste graafwerkzaamheden tot de laatste afwerkingen. Het is niet alleen fascinerend om te zien, maar kan ook waardevol zijn voor bedrijven en bouwprofessionals.

Gebruik het als marketingmateriaal of om de voortgang van het project te documenteren en analyseren. Bestel vandaag nog jouw eigen bouwtimelapse. 

Informatie over bouwplaatsbeveiliging

Jouw bouwplaats ook beveiligen?

Is het tijd om jouw bouwplaats te beveiligen? Met onze professionele camerasystemen weet je zeker dat je bouwplaats en materialen goed zijn beschermd. We bieden 24/7 realtime bewaking aan opnames, waardoor je altijd op de hoogte bent wat er gebeurt op je bouwplaats en snel kan reageren bij ongewenste situaties.

Voorkom diefstal en andere criminele activiteiten op je bouwplaats met de camerabeveiliging van Connectium.


Veel gestelde vragen over bouwplaats-
beveiliging

Wat is bouwplaatsbeveiliging?

Bouwplaatsbeveiliging is het inzetten van technologie en materialen om een bouwplaats zo veilig mogelijk te maken en te beschermen tegen diefstal, schade en vandalisme. Het beschermt de eigendommen van bouwbedrijven. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan de efficiëntie van de bouwplaats.

Wat kost bouwplaatsbeveiliging?

Onze dienstverlening is gebaseerd op een maandelijks abonnement. We brengen per maand een vast bedrag in rekening voor het beveiligen van je bouwplaats. Dit houdt in dat we de systemen regelmatig updaten en ons supportteam dagelijks voor je klaar staat als er vragen zijn. Daarnaast worden er nog eenmalige kosten in rekening gebracht voor de installatie van de camerasystemen.

Wil je meer informatie ontvangen? Vraag een gratis beveiligingsadvies aan voor je bouwplaats. Hier beschrijven we uitgebreid alle vereisten en kosten voor het beveiligen van je bouwplaats.

Waarom zou ik een bouwplaats beveiligen?

Het beveiligen van een bouwplaats met camerasystemen kan helpen bij het voorkomen van diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten. Daarnaast kan het gebruikt worden als bewijsmateriaal en biedt het medewerkers en bezoekers een extra veiligheid.

Is er een meldkamer die mijn bouwplaats in de gaten houdt?

Bij Connectium is er de mogelijkheid om een meldkamer toe te voegen aan de beveiliging van jouw bouwplaats. De meldkamer houdt real-time jouw camerabeelden in de gaten en onderneemt actie indien nodig. 

Kan ik de camerabeelden zelf terugkijken?

We bieden onze klanten een portaal waarin het mogelijk is om in te loggen en de beelden terug te kijken.

Kan ik een melding krijgen als er ongewenste activiteiten op de bouwplaats plaatsvinden?

De camera’s zijn voorzien van bewegingsdetectie. Zodra er een beweging wordt waargenomen ontvang je een melding. Er zijn verschillende opties mogelijk, zo kun je ervoor kiezen om een smsje, e-mail of pushmelding te ontvangen.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®