Security

Security

Security

Desktop, laptop, smartphone… Op welk device je ook werkt, op kantoor of thuis: je wilt dat het veilig gebeurt. Altijd. Daar hebben wij de kennis én tools voor. Ben je een nieuwe Connectium-klant? Dan beginnen we het liefst met een security scan. We maken dan inzichtelijk wat het beveiligingsniveau van jouw IT-omgeving is én wat er binnen jouw organisatie nodig is om veiliger te werken.

device security
security connectium

Tools voor IT-security

Verder helpen we je graag om intern bewustwording te creëren en mensen bewust te maken van mogelijke dreigingen. Hier kunnen we natuurlijk ook tools voor inzetten. Tweefactorauthenticatie is daar een goed voorbeeld van. Dit betekent dat je in een clouddienst of op een lokaal systeem op twee verschillende manieren inlogt - bijvoorbeeld met een wachtwoord en een sms. Als een wachtwoord in verkeerde handen valt, kunnen criminelen dan nog steeds niet inloggen. Daarnaast kunnen we wachtwoordrestricties op de server toepassen, wat betekent dat ieder wachtwoord aan bepaalde voorwaarden moet voldoen en dus altijd veilig is. Simpele wachtwoorden als ‘1234’ zijn daarmee verleden tijd.

Security Awareness Programma

Bij de meeste bedrijven vormen de medewerkers het grootste beveiligingsrisico. Maar liefst 70 procent van alle incidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Soms worden ze veroorzaakt door onoplettendheid. Maar in veel gevallen zijn medewerkers onvoldoende getraind om incidenten te voorkomen of tegen te houden, waardoor de systemen en data risico lopen. 

Het is noodzakelijk om medewerkers bij te brengen hoe ze de organisatie en haar data beter kunnen beschermen. Met het awarenessprogramma van Connectium houd je medewerkers doorlopend scherp en op de hoogte van nieuwe risico’s. Ook is phishing een belangrijk aandachtspunt dat wordt behandeld. In het programma is het mogelijk medewerkers te testen door phishingsimulatie. 

Managed antivirus

Natuurlijk wil je er ook zeker van zijn dat virussen buiten de deur blijven. Hier een antivirusoplossing voor kopen, die op alle devices installeren én ‘m up-to-date houden is een hele klus. De praktijk leert dat de antivirus vaak niet op tijd op alle devices in de organisatie wordt bijgewerkt met de laatste updates. Zo kunnen ongewenste bedreigingen alsnog binnensluipen. Managed antivirus (ook wel: antivirus in een abonnementsvorm) bespaart je deze ellende. Voor een vast bedrag per maand per device werkt iedereen in je organisatie altijd veilig. En omdat deze oplossing ‘managed’ en dus beheerd is, kijken wij op afstand met je mee.


De voordelen

Spamfilter

Wil je er zeker van zijn dat nepmails en ongewenste e-mails jouw organisatie niet binnen komen, dan is onze krachtige spamfilter een goede keuze. Deze toonaangevende spamfilter blokkeert in iedere mailbox spam, virussen en malware.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Haase Bouw
Klantcases

Haase Bouw

"We zetten samen telkens weer de juiste stappen richting een professionelere IT-omgeving.”
Rijssens Museum
Klantcases

Rijssens Museum

"Nu Connectium is aangesloten hebben we overzicht. We kunnen met al onze IT-vragen bij ze terecht.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®