Antivirus-
software zakelijk

Voor €3,45 excl. BTW per maand, per apparaat ben je beschermd tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. Vraag hieronder jouw bescherming aan. 

Voer uw volledige naam in.
Ongeldig e-mailadres.
Voer uw volledige bedrijfsnaam in.
Voer uw volledige telefoonnummer in.
Uitleg over hoe antivirus werkt

Hoe werkt antivirus?

Antivirus is software die virussen weet te identificeren, detecteren, tegen te houden en van je systeem te verwijderen. Antivirussoftware voorkomt dat malware en virussen schade kunnen aanrichten.

Het doel van antivirussoftware is om jouw computer en gegevens te beschermen tegen schadelijke software en online bedreigingen te ontdekken en aan te pakken voordat ze schade kunnen aanrichten.

De voordelen van antivirus-
software

Antivirussoftware biedt verschillende voordelen om jouw digitale werkomgeving te beschermen tegen schadelijke software en online bedreigingen. Wij hebben enkele voordelen voor je op een rijtje gezet.

Bescherming tegen malware

Het antivirusprogramma detecteert en verwijderd schadelijke software, zoals virussen die jouw systeem kunnen beschadigen of gegevens kunnen stelen.

24/7 bescherming

Ons antivirusprogramma biedt realtime bescherming, wat betekent dat jouw apparaat continu wordt gecontroleerd op nieuwe bedreigingen en actie onderneemt wanneer dit nodig is.  

Veilig browsen

Het antivirusprogramma zorgt ervoor dat jij veilig kan browsen. Het blokkeert schadelijke websites en waarschuwt voor potentieel gevaarlijke links.  

Bescherming van persoonlijke informatie

Onze antivirussoftware zorgt ervoor dat jouw persoonlijke gegevens, zoals wachtwoorden, documenten en financiën, goed beschermd zijn tegen de bedreigingen.

Waarom antivirus van Connectium?

Met de antivirusoplossing van Connectium weet je zeker dat virussen buiten de deur blijven. Bedreigingen worden ontdekt en direct onschadelijk gemaakt.

Bovendien zorgen wij ervoor dat updates worden geïmplementeerd, waardoor de software altijd optimaal presteert. En omdat deze oplossing ‘managed’ en dus beheerd is, kijken wij op afstand met je mee.

Voor een vast maandelijks bedrag per apparaat werkt iedereen in je organisatie altijd veilig.

Antivirus voor werkplekken
Installatie van antivirussoftware

De installatie

Je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie van de antivirussoftware. Wij regelen alles voor je. In over met jou plannen we een geschikte datum.

Op de afgesproken dag komen onze collega’s langs en zorgen ze ervoor dat de antivirussoftware wordt geïnstalleerd. Vaak is een apparaat binnen enkele minuten al beveiligd. Zo simpel is het.  

Bescherm jouw bedrijf vandaag nog

Surf met een gerust hart op het internet en maak je geen zorgen meer over digitale bedreigingen. Dat is antivirussoftware van Connectium. Onze antivirussoftware is het schild tegen digitale dreigingen. Kies vandaag nog voor de beste bescherming voor jouw apparaten en gegevens.  

Wil je meer informatie over antivirus voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bescherm jouw bedrijf tegen online bedreigingen
Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®