Server-
beheer uitbesteden

Laat het serverbeheer over aan onze specialisten, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf. Bij Connectium bieden we volledig serverbeheer, zodat jouw IT-infrastructuur altijd veilig en betrouwbaar blijft.

Door serverbeheer uit te besteden aan Connectium, kun je rekenen op vakkundige service. Ontdek waarom steeds meer bedrijven kiezen voor het uitbesteden van serverbeheer.

Serverbeheer voor klanten in een datacenter

De voordelen van
serverbeheer uitbesteden

Kies vandaag nog voor serverbeheer uitbesteden en ervaar de voordelen van een gestroomlijnde en efficiënte werkomgeving voor jouw bedrijf.

 • Tijdbesparing

 • Support bij problemen

 • Bedrijfscontinuïteit

 • Centrale dataopslag

 • Overal beschikbaar

 • Onderhoud en monitoring

 • Optimale beveiliging

 • Geen IT-kennis nodig

 • Tevreden medewerkers

Voorkom downtime met serverbeheer

Voorkom downtime

Op de server staan alle applicaties die jij en je collega’s gebruiken, worden bestanden centraal opgeslagen en wordt alle e-mail ontvangen.

Wanneer een server een storing heeft of uitvalt, heeft dat dus vergaande gevolgen voor jouw organisatie. Bedrijfsprocessen lopen vast en werkzaamheden komen stil te liggen. En dat is op z’n zachtst gezegd niet wenselijk.

Serverbeheer uitbesteden

Besteed het serverbeheer daarom uit aan Connectium. Is er een storing of zijn er problemen, dan gaan onze specialisten direct voor je aan de slag.

En zelfs als er (ingrijpende) reparaties aan de server uitgevoerd moeten worden, hebben wij daar de juiste mensen voor in huis.

Serverbeheer op locatie
serveronderhoud

Serverbeheer inclusief serveronderhoud

Besteed je het serverbeheer aan ons uit, dan zijn wij er overigens niet alleen voor je in het geval van calamiteiten. We kunnen ook een nieuwe server voor je installeren en inrichten én helpen je graag met serveronderhoud.

In dat laatste geval loggen we maandelijks in op jouw server(s) om te controleren of de harde schijf niet volloopt, om te kijken of de back-ups goed draaien, om de beveiliging na te lopen en om belangrijke updates uit te voeren. Zo zorgen we dat jouw server - én alles wat daarop geïnstalleerd is - altijd up-to-date is. En dat zónder dat jij daar iets van merkt.

Wat houdt serverbeheer bij Connectium in?

Bij Connectium ben je aan het juiste adres als het gaat om serverbeheer. We installeren, configureren en beveiligen servers. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw servers altijd up-to-date zijn, maken we back-ups en worden voortdurend de prestaties en beschikbaarheid gemonitord om eventuele problemen op tijd aan te pakken. En dat zónder dat jij daar iets van merkt.

Laat ons team jouw server in beheer nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Serverbeheer bij Connectium

Serverbeheer bij Connectium

Ontdek hieronder waarom het uitbesteden van je serverbeheer aan Connectium een goede keuze is.

 • Team Connectium voor jouw serverbeheer

  Diepgaande IT-kennis

  Onze collega's beschikken over diepgaande IT-kennis. Je kunt er dus op vertrouwen dat de server in goede handen is. 

 • Support team klaar voor je klaar

  Het supportteam staat voor je klaar

  Dagelijks staat er een team voor je klaar bij vragen of storingen. We begrijpen hoe kostbaar je tijd is, dus wij zorgen ervoor dat je bedrijf soepel blijft draaien zonder onderbrekingen.

 • Medewerkers houden beveiliging in de gaten

  Optimale beveiliging

  We implementeren strenge beveiligingsmaatregelen om jouw servers te beschermen tegen bedreigingen en ervoor te zorgen dat gegevens veilig blijven.

 • Medewerker houdt servers in de gaten

  Constante monitoring

  We zorgen ervoor dat de servers voortdurend worden gemonitord, waardoor eventuele problemen snel worden geïdentificeerd en opgelost om downtime te voorkomen. 

 • Connectium zorgt ervoor dat server up-to-date is

  Up-to-date met software- en beveiligingsupdates

  We houden je servers up-to-date met de nieuwste software- en beveiligingspatches om kwetsbaarheden op te lossen en de prestaties te verbeteren. 

  Server vervangen? 

  Is jouw server verouderd of aan vervanging toe? Gemiddeld gaat een server drie tot vijf jaar mee. Zorg ervoor dat deze op tijd wordt vervangen zodat de continuïteit en veiligheid gewaarborgd blijven. Hoe langer de server blijft draaien, hoe groter de kans op storingen.

  Medewerker vervangt server
  Connectium in Rijssen

  Meer dan 15 jaar ervaring in serverbeheer

  Ontdek onze ervaring op het gebied van serverbeheer. Met bewezen expertise staan we klaar om jouw bedrijf te ondersteunen met betrouwbare, veilige en efficiënte serveroplossingen.

  Onze klanten over het uitbesteden van serverbeheer

  OWK Ramen & Deuren is een klant die hun serverbeer hebben uitbesteed aan Connectium.

  Eigenaresse Kim Masselink: “Tijdens de gesprekken die wij hebben gehad met Connectium hebben wij aangegeven hoe wij het graag wilden hebben. Je kan en hoeft niet altijd alles te weten. Toch was het voor ons gedurende het traject altijd duidelijk. Het technische gedeelte werd goed uitgelegd en vaak toegelicht met een schets. Dat was erg prettig.”

  OWK vertelt over het serverbeheer

  Enkele tevreden klanten


  Zorgeloos over stappen naar Connectium

  Zorgeloos overstappen

  Overstappen naar Connectium? Dat is heel gemakkelijk. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat de migratie soepel verloopt. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we de huidige IT-omgeving en wensen en eisen.

  Na akkoord op de offerte zullen wij de planning met je delen en zullen we geleidelijk starten met de migratiewerkzaamheden.

  Serverbeheer uitbesteden?

  Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een eenvoudige serveroplossing of een grote onderneming die complexere wensen heeft, bij Connectium bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget.

  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We leggen je graag alle mogelijkheden uit.

  Meer informatie over serverbeheer?

  Veel gestelde vragen over serverbeheer

  Wat is serverbeheer?

  Serverbeheer is het monitoren, onderhouden en beheren van servers om optimale prestaties, beveiliging en beschikbaarheid te garanderen.

  Waarom serverbeheer uitbesteden?

  Het uitbesteden van serverbeheer biedt vele voordelen, waaronder kostenbesparing, een IT-omgeving die wordt onderhouden, toegang tot gespecialiseerde expertise en dagelijkse back-up.

  Wat zijn de voordelen van serverbeheer uitbesteden?

  Door serverbeheer uit te besteden, kun je profiteren van de ervaring en deskundigheid van professionals, terwijl je je kunt concentreren op jouw werkzaamheden zonder je zorgen te hoeven maken over serverproblemen.

  Kan ik ook een gedeelte van het serverbeheer uitbesteden?

  Ja, of je nu het volledige serverbeheer wilt uitbesteden of slechts een deel ervan, wij denken graag met je mee.

  Werken jullie met contracten?

  We hanteren supportcontracten waarbij onze support afdeling beschikbaar is voor jouw bedrijf tegen een vast maandelijks tarief. We zorgen voor de monitoring en het onderhoud van jouw IT-omgeving. Wij werken niet met langdurige contracten, maar houd er rekening mee dat er altijd een opzegtermijn van één maand geldt.

  Wat kost serverbeheer uitbesteden?

  De kosten van serverbeheer uitbesteden variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de omvang van jouw IT infrastructuur. Neem contact met ons op voor een offerte.

  Wat kost een eigen server?

  De kosten van een server kunnen variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals specificaties, merk en leverancier. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste serveroplossing voor jouw behoeften.

  Meer weten?

  Neem contact
  met ons op

  Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Gerelateerde klantcases

  "Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
  Klantcases

  Transport & Lifting Twenthe

  "Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
  “De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
  Klantcases

  VvE Compleet

  “De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
  Klantcases

  Pultrum Transport

  “De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

  Blijf op de hoogte
  van de laatste trends


  Onze klanten
  © Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®