Colocatie

Colocatie

JOUW EIGEN SERVER IN ONS DATACENTER

Onze colocatie geeft jouw server(s) een goed onderkomen. Of je nu een aantal servers wilt plaatsen of een heel serverpark: met onze colocatie huur je rackspace met de hoogste standaarden in de markt.

JOUW APPARATUUR ONDERBRENGEN

Met het begrip colocatie bedoelen we dat jouw eigen apparatuur bij ons in een datacenter wordt geplaatst. Connectium beschikt hiervoor over eigen racks. Uiteraard kun je ook een deel van een rack afnemen, in plaats van een heel rack. Kies je wél voor een heel rack, dan beschik je over je eigen afgesloten rackruimte.

PERFECTE VOORZIENINGEN

In de datacenters van Connectium zijn de stroomvoorzieningen (inclusief noodstroom) uiteraard perfect geregeld - net als de internetverbinding. Wij maken bovendien gebruik van maar liefst drie datacenters. Wat dit voor jou betekent? Als één van die datacenters uitvalt, is jouw apparatuur nog steeds bereikbaar. Je bedrijfsproces wordt dus nooit verstoord.

Infrastructure as a service (IAAS)

Wil je zelf geen servers aanschaffen? Dan is wellicht onze IaaS-dienst interessant. Zoals de naam al zegt huur je een complete computinginfrastructuur die geleverd en beheerd wordt via het internet. De voordelen hiervan zijn dat het op- en afschalen erg gemakkelijk gaat, je alleen betaalt wat je gebruikt, verspreid is opgeslagen over drie datacenters en het beheer volledig bij Connectium ligt. 

 


De voordelen

Risico's spreiden

Goed om te weten: alle clouddiensten van Connectium staan in maar liefst drie gecertificeerde datacenters

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Cantique
Klantcases

Cantique

“Via een straalverbinding hebben we toegang tot het internet. Over de snelheid hiervan zijn we erg tevreden!”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®