Moni
toring

Monitoring

Monitoring

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom kun je bij Connectium kiezen voor monitoring. Zoals de naam van deze dienst al zegt monitoren wij jouw IT-omgeving dan continu - op afstand. Zo kunnen we tijdens kantooruren ingrijpen nog vóórdat er iets misgaat. En ontstaan er toch problemen - tijdens kantooruren of daarbuiten - dan krijgen we direct een notificatie en kunnen we ook direct voor je aan de slag.

Monitoring voor continuïteit van je IT-processen

We staan daarmee garant voor de continuïteit van je IT én de continuïteit van je organisatie. Immers: omdat wij alle IT-oplossingen bij jouw organisatie doorlopend op afstand in de gaten houden, zien we mogelijke problemen op tijd. Natuurlijk doen we ook belangrijke updates op tijd, zodat jouw IT-omgeving altijd up-to-date is. Zo voorkomen we dat belangrijke bedrijfsprocessen stil komen te liggen en jij paniekvoetbal moet spelen.

Werkzaamheden bij monitoring

Om het concreet te maken geven we graag een klein voorbeeld van één van de werkzaamheden die onder monitoring vallen: we houden de schijfruimte in de gaten. Loopt het geheugen van jouw server vol, dan krijg je van ons een seintje. Ook controleren we constant de up- en downtime en de temperatuur van de schijf, zodat deze in goede conditie blijft.


De voordelen

Serverbeheer inclusief serveronderhoud

Je kunt ook het volledige serverbeheer aan ons uitbesteden. Dan zijn wij er voor je in het geval van calamiteiten, maar ook wanneer je een nieuwe server wilt installeren en inrichten én wanneer er serveronderhoud uitgevoerd moet worden.

Online back-up

Kies je voor een online back-up van Connectium, dan is jouw meest recente data altijd veilig opgeslagen. Iedere dag wordt er namelijk een back-up in de cloud gezet. Dát geeft een veilig gevoel.

           

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Klantcases

Nijhuis Toelevering

“Kwaliteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat doet Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®