Winkel-
beveiliging

Camera-
beveiliging voor winkels

Camerabeveiliging helpt bij het voorkomen van criminele activiteiten in je winkel.

Wil je als ondernemer jouw winkel optimaal beveiligen met camerabeveiliging? Met onze op maat gemaakte camera beveiligingsoplossingen speciaal voor winkels zorgen wij ervoor dat jij als ondernemer met een geruststellend gevoel aan het werkt bent. 

Camerabeveiliging in een winkel

Onze oplossing voor winkelbeveiliging

Bescherm je winkel tegen inbraak en diefstal met onze beveiligingscamera’s. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over camerabeveiliging in winkels.

Camerasystemen

Winkelbeveiliging camera
Winkelbeveiliging camerasystemen

Laat jouw winkel door ons beveiligen met onze geavanceerde bewakingscamera’s en zorg ervoor dat jouw winkel perfect beveiligd is. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van camerabeveiliging, waardoor camerabeelden haarscherp zijn en geluiden kraakhelder.

Ook is het mogelijk om live mee te kijken of om beelden later terug te kijken. Neem contact met ons op voor vrijblijvend beveiligingsadvies.

Functionaliteiten

 • Live meekijken via een app

 • Eenvoudig opnames terugkijken

 • Green light & active deterrence ter afschrikking

 • Perfect dag- en nachtzicht

 • Bewegingsdetectie

 • Perimeterbeveiliging

De voordelen van camerabeveiliging in een winkel

Camerabeveiliging is een waardevolle investering voor winkels en biedt winkelondernemers vele voordelen. Wij hebben de voordelen van camerabeveiliging uitgewerkt:

Voorkom diefstal

Camerabeveiliging zorgt ervoor dat dieven of potentiële criminelen minder snel iets zullen stelen omdat zij bewust zijn van de aanwezigheid van beveiligingscamera’s.

Identificeren van daders

Wisten toch dieven jouw winkel te vinden en is er wat gestolen? Dan kunnen de camerabeelden helpen bij het identificeren van de dader en helpen als bewijsmateriaal bij een eventuele rechtszaak.

De veiligheid verbetert

De algemene veiligheid in een winkel verbetert door het plaatsen van camerabeveiliging. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld identificeren of klanten hulp nodig hebben of als een collega in gevaar is.

Kostenbesparing

Doordat winkels beter zijn beveiligd worden er minder eigendommen gestolen. Ook is er minder schade, daarmee voorkomen winkels een heleboel onvoorziene kosten.

Installatie van winkelbeveiliging camera’s

Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van camerabeveiliging in verschillende soorten winkels. Dit varieert van kleine tot grote winkels.

Elke winkel moet anders worden beveiligd en daarom gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing die aansluit op jouw vereisten.

Installatie van camerasystemen bij een winkel
Live camerabeelden bekijken van je winkel

Live camerabeelden kijken via je smartphone

Via de bijgeleverde software kun je als winkelondernemer via je smartphone, tablet of pc altijd live meekijken in je winkel. Ook is het terugkijken van deze beelden geen probleem. Opgenomen camerabeelden zijn namelijk direct zichtbaar in het portaal.

Heb je meerdere winkels? Dan regelen wij dat alle camerasystemen van de winkels in één overzicht te bekijken zijn.

Waarom kiezen voor winkelbeveiliging van Connectium?

 • Totaaloplossing winkelbeveiliging

 • Snelle plaatsing

 • 24/7 camerabeveiliging in je winkel

 • Ervaren en deskundig team

 • Professionele beveiligingsapparatuur

 • Direct contact

Ontvang een gratis beveiligingsadvies

Jouw winkel optimaal laten beveiligen tegen diefstal en vandalisme? Neem contact met ons op voor een gratis beveiligingsadvies. Eén van onze experts komt bij je langs om de situatie te bekijken en zal een op maat gemaakt advies voor jouw winkel met je bespreken, inclusief bijbehorende prijzen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis beveiligingsadvies, zodat je met een gerust hart kan werken in je winkel.

Beveiligingsadvies winkel
Informatie over winkelbeveiliging

Camerabewaking voor je winkel?

Ben je op zoek naar extra beveiliging voor jouw winkel in de vorm van beveiligingscamera’s? Connectium is gespecialiseerd in het plaatsen van professionele camerasystemen voor winkels.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.


Veel gestelde vragen over winkelbeveiliging

Wat kost camerabeveiliging in een winkel?

Onze dienstverlening wordt aangeboden via een maandelijks abonnement, waarbij we een vast bedrag per maand in rekening brengen voor de beveiliging van jouw winkel. Daarnaast worden er eenmalige installatiekosten in rekening gebracht voor het plaatsen van de benodigde camerasystemen.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de winkel, specifieke beveiligingsbehoeften en de beschikbare faciliteiten, zoals stroom en netwerk. Indien je meer informatie wil ontvangen over de kosten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Is er een meldkamer die mijn winkel in de gaten houdt?

Bij Connectium is er de mogelijkheid om een meldkamer toe te voegen aan de beveiliging van jouw winkel. De meldkamer houdt real-time jouw camerabeelden in de gaten en onderneemt actie indien nodig.  

Kan ik de camerabeelden zelf terugkijken?

Je kunt de beelden zelf terugkijken of zelfs live meekijken. Dit is eenvoudig mogelijk via de software die je na de installatie uitgelegd krijgt. Heb je na de installatie nog vragen, dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor vragen.

Hoelang duurt de installatie van camerabeveiliging in de winkel?

Dit is erg afhankelijk van de grootte van de winkel, hoeveel camerasystemen er moeten worden geplaatst en hoe de voorzieningen zijn, zoals netwerk en stroom. Daarom komen we altijd eerst op locatie om een inventarisatie te doen, zodat we je kunnen laten weten hoelang de installatie ongeveer zal duren.

Krijg ik een melding als er ongewenste activiteiten in mijn winkel plaatsvinden?

De camera’s zijn voorzien van bewegingsdetectie. Zodra er een beweging wordt waargenomen buiten openingstijden ontvang je een melding. Er zijn verschillende opties mogelijk, zo kun je ervoor kiezen om een sms’je, e-mail of pushmelding te ontvangen.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®