Werkplek
beheer

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Elke werkplek in jouw organisatie volledig ingericht… dát is werkplekbeheer door Connectium. Van de juiste hardware tot de inrichting van accounts, van de werkplek op kantoor tot de digitale werkplek voor thuis: wij pakken het voor je op. 

connectium helpt met werkplekbeheer
connectium stelt de werkplek in

Werkplekbeheer bij een nieuwe collega

Begint er binnenkort een nieuwe collega bij jouw organisatie? Dan richten we daar graag de werkplek voor in. Een pc of laptop, een muis, één of twee schermen - eventueel op ergonomische steunen: het begint allemaal met een goede basis. Daarbij is het onze kracht dat we in de afgelopen jaren al zoveel werkplekken hebben ingericht, dat we razendsnel weten wat iemand in een bepaalde functie nodig heeft om optimaal te kunnen werken.

De digitale werkplek inrichten

Maar natuurlijk gaat werkplekbeheer verder dan fysieke producten als een computer of scherm. We maken je nieuwe collega ook als gebruiker aan op het bedrijfsnetwerk, zodat hij of zij vanaf de eerste werkdag veilig bij alle data en applicaties kan die nodig zijn voor de functie. Daarbij houden we de rollen en rechten goed in de gaten. Jij bepaalt waar de nieuwe collega wel of juist geen toegang tot moet hebben.

Werkplekken monitoren

Ook voor bestaande werkplekken bieden we ondersteuning. Nieuwe schermen of andere hardware nodig? Op zoek naar Microsoft-producten? Of moet de server onderhouden worden? Je hoeft ons alleen maar even te bellen of mailen. Verder ben je bij ons verzekerd van 24/7 werkplekondersteuning. We monitoren jouw werkplekken dan op afstand en houden zo bijvoorbeeld in de gaten of harde schijven niet vollopen. En bij problemen of storingen nemen wij via remote management, dus op afstand, een werkplek over om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Zo zijn én blijven jij en je collega’s altijd zorgeloos aan het werk.


De voordelen

Hard- en software

Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, leveren wij een compleet assortiment aan hardware voor je werkplek. Van printers tot laptops, voor op kantoor of voor de thuiswerkplek: je hebt één contactpersoon die alles voor je regelt. Ook kun je bij ons terecht voor alle Microsoft-softwareproducten.

Serverbeheer en serveronderhoud

Als jouw organisatie niet (volledig) in de cloud werkt, is de server het hart van het bedrijfsnetwerk. Wij helpen je graag met serverbeheer en serveronderhoud.

Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

OWK Ramen & Deuren
Klantcases

OWK Ramen & Deuren

“Connectium snapt hoe belangrijk de IT-omgeving voor ons is en reageert altijd snel."
Haase Bouw
Klantcases

Haase Bouw

"We zetten samen telkens weer de juiste stappen richting een professionelere IT-omgeving.”
Metalin Steel Creators
Klantcases

Metalin Steel Creators

“We zijn erg tevreden over de succesvolle start van onze samenwerking. We kunnen eindelijk innoveren op het gebied van IT.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.