Autobedrijf De Haar

“We kunnen altijd rekenen op de support van Connectium.”

Autobedrijf De haar over de samenwerking met Connectium

Martijn Gerritsen (links), eigenaar van autobedrijf De Haar, vertelt in deze klantcase meer over de samenwerking met Connectium: “We werken nu al een langere tijd samen met Connectium en we zijn erg tevreden over de samenwerking. Ze bieden goede support en zijn erg snel, precies wat we zochten in een IT-partner.”

De overstap naar Connectium

“Bij onze vorige IT-partner ervaarde ik een slechte service en bereikbaarheid. Problemen werden niet tijdig opgelost, waardoor we soms wel uren niet meer ons werk konden uitvoeren. Om deze reden zijn we gaan kijken naar andere IT-partijen. We waren al bekend met Connectium, daarom was het voor ons logisch om contact op te nemen met hen.”

Totale ontzorging

Martijn vertelt verder: “We hebben besloten om onze hele ICT-omgeving onder te brengen bij Connectium. Onlangs hebben we het (WiFi) netwerk aangepakt en hebben we de overstap gemaakt naar werken in de cloud. Ook regelt Connectium de telefonie, alle hardware en voeren ze maandelijks onderhoud uit. Door dit allemaal in handen van Connectium te leggen kunnen wij ons volledig richten op onze werkzaamheden.”

"We worden niet meer tegen gehouden door IT-problemen die ons werk stilleggen." Martijn Gerritsen

Autobedrijf De Haar

De cloud werkt super

Autobedrijf De Haar werkt al geruime tijd in de Connectium-cloud: “Hiervoor werkten we op een eigen server, maar we waren niet tevreden over de prestaties. De verbinding op afstand was onbetrouwbaar en we kregen regelmatig te maken met foutmeldingen.”

“Toen we besloten om onze ICT bij Connectium onder te brengen, hebben we direct de overstap gemaakt naar de cloud. En het werkt super. Zolang ik een internetverbinding en een computer heb, kan ik mijn werk doen. Al onze bedrijfsapplicaties zijn geïntegreerd in de cloud en werken vanaf afstand gaat nu perfect.” 

Ons werk ligt niet meer stil door IT-problemen

“We kunnen altijd rekenen op de support van Connectium. Als er zich problemen voordoen, kunnen we contact opnemen met de supportafdeling en worden we snel geholpen of teruggebeld. We worden niet meer tegen gehouden door IT-problemen die ons werk stilleggen. Ik zou Connectium daarom zeker aanbevelen. Sterker nog, ik heb dit al een aantal keer gedaan.” aldus Martijn.

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Autobedrijf De Haar

Een passie voor auto’s en liefde voor het vak. Daar draait het om bij Autobedrijf De Haar. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder verkoop, inkoop en inruil van auto’s, tijdelijke verhuur en leasing en autoruitschadeherstel. Daarnaast hebben ze ook een tankstation. Autobedrijf De Haar is een echt familiebedrijf dat al bijna 50 jaar bestaat.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
Klantcases

Transport & Lifting Twenthe

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®