Camera-
beveiliging zakelijk

Ben je op zoek naar zakelijke en professionele camerabewaking voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Connectium aan het juiste adres, wij begrijpen namelijk als geen ander waarom camerabeveiliging belangrijk is voor jouw bedrijf.

Vandalisme en andere criminaliteiten zijn makkelijk te voorkomen met camerabeveiliging. Of het nu gaat om het beveiligen van een bedrijfsterrein of van een bouwplaats, bij Connectium hebben wij verschillende opties voor het beveiligen van werkomgevingen. Wil je weten hoe Connectium jou kan ontzorgen op het gebied van zakelijke camerabewaking? Neem gerust contact met ons op.

Waarom camerabeveiliging zakelijk?

Het beveiligen van je bedrijf met camerasystemen helpt bij het voorkomen van diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten. Bovendien kan het gebruikt worden als bewijsmateriaal, helpt het bij het identificeren van de dader en biedt het medewerkers en bezoekers een extra veiligheid.

Kortom, camerabewaking zakelijk is van toegevoegde waarde voor je bedrijf.

Camerabeveiliging voor bedrijfspanden
Advies geven over camerabeveiliging voor bedrijven

Zakelijke camerabeveiliging op maat

Elke bedrijf heeft een eigen beveiligingsplan nodig. Daarom komen we altijd eerst op locatie om inzichtelijk te krijgen wat er nodig is. We bespreken het beveiligingsadvies uitvoerig met je door zodat er geen onduidelijkheden meer zijn rondom het beveiligen van je bedrijfspand.

Als alles naar wens is komt een team van ervaren experts langs voor de installatie en heb je vaak al binnen een dag toegang tot de camerasystemen. 

Je bedrijf goed beveiligd met onze camerasystemen

 • Live meekijken via een app

 • Perfect dag- en nachtzicht

 • Green light & active detterence ter afschrikking

 • Eenvoudig opnames terugkijken

 • Bewegingsdetectie 

 • Perimeterbeveiliging

Verschillende soorten camerabeveiliging

Het kiezen van de juiste zakelijke camerasystemen is niet makkelijk, dit komt vaak door het ruime aanbod aan verschillende camera’s.

Wij hebben verschillende camera’s voor verschillende oplossingen. Laat je adviseren door één van onze experts.

Verschillende soorten camerabeveiliging
De kosten van zakelijke camerabeveiliging

Wat kost camerabeveiliging zakelijk?

De dienstverlening bij Connectium is gebaseerd op een maandelijks abonnement. We brengen een vast bedrag in rekening voor het beveiligen van je bedrijf. Dit houdt in dat we de systemen regelmatig updaten en ons supportteam dagelijks voor je klaar staat als er vragen zijn.

Daarnaast brengen we eenmalige kosten in rekening voor de installatie van de camerasystemen. Wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend beveiligingsadvies.

Camerabeveiliging van Connectium

 • Zakelijke cameraoplossingen

 • Snelle plaatsing

 • 24/7 camerabeveiliging

 • Ervaren en deskundig team

 • Professionele beveiligingsapparatuur

 • Direct contact

Supportteam staat voor je klaar als je er vragen zijn over de zakelijke camerabeveiliging

Het supportteam staat voor je klaar

Hulp nodig bij het terugkijken van beelden? Of loop je tegen andere dingen aan?

Dagelijks staat er een supportteam voor je klaar die je kan ondersteunen, zodat jij alles uit je camerasystemen haalt.

Ervaringen van verschillende zakelijke klanten

Wij begrijpen dat je benieuwd bent naar wat onze klanten te zeggen hebben over onze camerabewaking. Daarom hebben wij een klantcase-pagina, waar onze klanten je meer vertellen over de samenwerking en de camerasystemen die zij gebruiken.

Eén van deze klanten is het Rijssens Museum. Directeur Gerrit Dannenberg: “De camerabeveiliging was minimaal en daar moest verandering inkomen. Onlangs hebben we Connectium hiervoor ingeschakeld. Over ons hele terrein en in de panden hebben we nu camerabeveiliging en daarmee zicht op wat er gebeurt. Vanaf mijn mobiel en iPad kan ik alles in de gaten houden.”

Camerabewaking bij het Rijssens Museum
Verhoog de bedrijfsveiligheid met camerasystemen

Verhoog de bedrijfsveiligheid met camerasystemen

Wil je ook jouw bedrijfsveiligheid verhogen met camerabewaking? Verstandige keuze! Met camerabeveiliging voorkom je diefstal, vandalisme en heb je 24/7 zicht op je bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een beveiligingsadvies.

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®