Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”

Toelevering Online over de samenwerking met IT-partner Connectium

Niek Meijer, IT-Manager bij Toelevering Online, vertelt in deze klantcase meer over de samenwerking met Connectium. “We zochten een partij die onze volledige ICT-omgeving in beheer kon nemen zodat wij ons bezig kunnen houden met de bedrijfsvoering en groei van Toelevering Online. Connectium was de IT-partij die we zochten. Ze zijn flexibel, informeel en denken graag met ons mee. Deze werkwijze sluit perfect aan bij ons bedrijf.”

Meer dan afgesproken

Een jaar geleden heeft Connectium de volledige ICT-omgeving van Toelevering Online overgenomen. Van Office 365, werkplekbeheer tot het leveren van dagelijkse IT-support. Dit alles om Toelevering Online zoveel mogelijk te ontlasten.

“Wat ik erg fijn vind is dat Connectium met ons meedenkt en de dienstverlening hierop aanpast. Zo hebben we onlangs licentiemanagement aan Connectium overgedragen. Een dienst waar Connectium niet direct bekend om staat, maar wat toch snel en moeiteloos wordt opgepakt.”

Niek van Toelevering Online

"Nu alles bij Connectium in beheer is, kan ik mij focussen op andere werkzaamheden." Niek Meijer

Alles werkt zoals het hoort te werken

Niek vervolgt: “Voor mij is het belangrijk dat collega’s bij Toelevering Online een goede en fijne werkplek hebben en dat het allemaal functioneert. Nu alles bij Connectium in beheer is, kan ik mij focussen op andere werkzaamheden. En als er toch iets is, kunnen we altijd terugvallen op de supportafdeling van Connectium, waar onze vragen snel worden behandeld en opgelost.”

Informele samen-
werking

“De informele samenwerking die we met Connectium hebben is erg prettig. De service is altijd optimaal en tijdens onze evaluatiegesprekken ligt de nadruk daarom nooit op KPI’s en SLA’s.” aldus Niek.

Evaluatiegesprek
Tafelvoetbal spelen

De ambities van Toelevering Online

Niek vertelt verder over de ambities van Toelevering Online: “Onze doelstelling is met Toelevering Online verder te internationaliseren. Afgelopen jaar hebben we al een vestiging in België geopend en onze ambitie is om ieder jaar een land daaraan toe te voegen. Connectium is bereid ons bij de eerste stappen naar internationalisering te ondersteunen. Met name in het begin is dit voor ons een zorg minder."

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toelevering Online

Toelevering Online is met haar e-commerceplatform marktleider in de maatwerk kozijnenmarkt. Het aanbod bestaat uit diverse houten-, kunststof- en aluminium kozijnen. Met een uitgebreide configurator biedt Toelevering Online haar klanten de mogelijkheid om kozijnoplossingen volledig naar wens samen te stellen. Dit is dan ook de direct hetgeen wat Toelevering Online uniek maakt ten aanzien van andere kozijnenleveranciers. Door het slimme platform met een geoptimaliseerde keten; bestel jij jouw kozijnen simpel en snel.


Gerelateerde klantcases

Mensink Schoonmaak
Klantcases

Mensink Schoonmaak

"Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt. Hier hoeven we ons dus nooit meer zorgen over te maken.”
Solitas
Klantcases

Solitas

“Ze schakelen gewoon makkelijk en snel. Vaak heb ik ze binnen een half uur al op de zaak zitten."
Klantcases

Constructiebedrijf HTB

"Wij vinden de samenwerking met Connectium erg prettig."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®