Povag

“Op het gebied van IT kunnen ze ons voorzien van alles wat we nodig hebben.”

Bij Povag draait alles online, met de webshop als belangrijkste onderdeel. Daarom zijn betrouwbare IT-oplossingen die ervoor zorgen dat zij kunnen bouwen op hun IT-omgeving essentieel. Blaine Rikhof is mede-eigenaar van Povag en vertelt in deze klantcase waarom zij daarom juist met Connectium zijn gaan samenwerken.

Doen waar je goed in bent

Blaine vertelt: “Ik ben ervan overtuigd dat je niet alles zelf moet willen doen. Er zijn professionals die het veel beter en sneller kunnen. Daarom hebben we in 2021 besloten om onze ICT-omgeving volledig in de handen van Connectium te leggen. Hierdoor kan ik mij richten op de werkzaamheden van het bedrijf, in plaats van het beheren van onze ICT-omgeving. En dat is een hele goede keuze geweest.” 

Optimale ontzorging

“Connectium is voor mij een ontzorgende factor. Zij zijn verantwoordelijkheid voor het werkplekbeheer, de dagelijkse IT-support en het onderhoud van onze omgeving. Ik wil er zelf zo min mogelijk werk mee hebben. Een perfect voorbeeld hiervan is wanneer er een nieuwe medewerker begint. Zodra HR een e-mail stuurt naar Connectium, regelen zij de werkplek en alle andere benodigdheden.”

"Wat ik erg fijn vind aan de samenwerking met Connectium is het complete plaatje dat ze bieden." Blaine Rikhof

Verbouwing bedrijfspand Povag

Binnenkort wordt het bedrijfspand van Povag verbouwd en Blaine wil Connectium daar graag bij hebben. “Voor het aanleggen van het netwerk en de camerabeveiliging schakelen we Connectium in. Zij hebben hier alles in beheer, waardoor zij gemakkelijk kunnen uitbreiden op het huidige netwerk. Zo hebben we de installatie en het onderhoud onder één dak.”

Hardware en nog veel meer

"Wat ik erg fijn vind aan de samenwerking met Connectium is het complete plaatje dat ze bieden. Ze gaan verder dan alleen het leveren van hardware en internet. Ze bieden ook oplossingen op het gebied van telefonie en zorgen voor een betrouwbaar WiFi-netwerk met optimale dekking. Kortom; ze kunnen ons voorzien van alles wat we nodig hebben op het gebied van IT.” aldus Blaine.

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Povag

Povag is gespecialiseerd in het produceren en leveren van bedrijfsinrichting, voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Ze bieden een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit bij de behoeften van elke klant, ongeacht de grootte van het bedrijf. Of je nu op zoek bent naar bedrijfsmeubilair voor een werkplaats, magazijn of garderobe, bij Povag vind je het allemaal. Van lockers tot werkplaatsstoelen, en van magazijnstellingen tot werkbanken; alles wat je nodig hebt is beschikbaar onder één dak, en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
Klantcases

Transport & Lifting Twenthe

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®