Kippers Rijssen

“Als je je ICT op orde wilt hebben ben je bij Connectium aan het juiste adres."

ict op orde door connectium

Connectium en Kippers Rijssen werken alweer een tijd samen. Hoogste tijd voor een interview! We spreken Arne Eertink, bedrijfsleider bij Kippers. Arne: "Zo'n drie jaar geleden waren we op zoek naar een IT-partij die voor ons een e-mailadres kon regelen die gesynchroniseerd was. We hoorden van een ander bedrijf dat zij hun ICT bij Connectium hadden ondergebracht en dat dit ze erg goed beviel. Zodoende hebben we toen contact opgenomen.”

Nooit meer dezelfde mail behandelen

"De eerste dienst die we bij Connectium hebben afgenomen was dus Hosted Exchange (e-mail online). Voor ons destijds een hele vooruitgang. Hiervoor was onze e-mail niet gesynchroniseerd waardoor het regelmatig voor kwam dat we met collega’s in dezelfde mail aan het werk waren. Of dat er mails (per ongeluk) nogmaals werden beantwoord, terwijl deze al behandeld en verwijderd waren. Voor ons en voor de klant frustrerend. Doordat we gebruik zijn gaan maken van Hosted Exchange konden we veel sneller en efficiënter met elkaar samenwerken.”

Arne: "Als je je ICT op orde wilt hebben ben je bij Connectium aan het juiste adres.”

ICT werd steeds belangrijker

Kippers is de afgelopen jaren erg hard gegroeid en dit merkten zij ook aan hun ICT-omgeving. Arne: "Toen we in 2019 contact zochten met Connectium waren we nog een stuk kleiner en hadden we een andere bedrijfsvoering; op dat moment was alleen Hosted Exchange voldoende. Doordat we ons door de jaren heen meer zijn gaan richten op online verkoop zijn we erg hard gegroeid. Om de orders goed te kunnen verwerken hadden we ook steeds meer nodig op ICT-gebied, denk aan VoIP telefonie, werkplekken en een snelwerkende internetverbinding. Omdat de meeste orders online binnen komen werden deze diensten steeds belangrijker voor ons bedrijf.”

In de cloud werken

Kippers maakt sinds kort gebruik van cloud werkplekken. "We willen flexibel zijn. Dus ook op meerdere plekken in het pand kunnen inloggen of vanuit huis kunnen werken. Sinds we in de cloud werken is dit mogelijk. Daarnaast vinden we het ook erg fijn om een eigen omgeving te hebben waar we alle bestanden kunnen opslaan en deze met elkaar te kunnen delen. En natuurlijk dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over back-ups. Tot nu toe bevalt ons werken in de cloud erg goed.”

Snelwerkende internetverbinding

Arne: "Ons hele bedrijf draait op IT. We zijn er afhankelijk van. Het grootste gedeelte van onze orders komt binnen via de webshop, om deze te kunnen afhandelen is een goede internetverbinding essentieel. Daarom hebben we in 2020 bij de bouw van ons nieuwe pand ervoor gekozen om een glasvezelverbinding aan te laten leggen door Connectium. Maar denk ook aan printers; als de bonnen niet op tijd uit de printer komen hebben we een gigantisch groot probleem.”

ICT-omgeving op orde

Waarom Kippers Rijssen samenwerkt met Connectium? “Als je je ICT op orde wilt hebben ben je bij Connectium aan het juiste adres. Wij hebben er geen omkijken meer naar. Daarnaast werken ze ook nog eens erg snel en worden we goed geïnformeerd tijdens installaties of storingen. Dat maakt het prettig om met ze samen te werken.”

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kippers Rijssen

Kippers Rijssen is gespecialiseerd in de verkoop van machines en gereedschappen. De producten die zij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor industrieel gebruik. Dagelijks wordt er aan mooie projecten gewerkt door zowel professionele vakmannen als fanatieke klussers met door Kippers Rijssen geleverde producten.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
Klantcases

Transport & Lifting Twenthe

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®