Transport & Lifting Twenthe

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."

TLT over de samenwerking met Connectium

Transport & Lifting Twenthe (TLT) is al jaren klant bij Connectium. Johan ten Hove, Operationeel Manager bij TLT en verantwoordelijk voor IT, vertelt in deze klantcase meer over de samenwerking, de uitdagingen die ze hadden met hun oude IT-omgeving en hoe de nieuwe omgeving hen nu veilig en flexibel laat werken.”

Tijd voor een nieuwe IT-omgeving

Enkele jaren geleden stapte TLT over naar de hosted desktop. Destijds was dit een goede oplossing om overal te kunnen werken en bestanden veilig op te slaan. Door de jaren heen begon TLT andere software te gebruiken en hebben ze het werk op een andere manier ingericht, waardoor het werken in de hosted desktop omgeving minder geschikt werd.

"De nieuwe software was te zwaar voor de hosted desktop omgeving, waardoor medewerkers zowel in de hosted desktop als lokaal op hun laptop of computer werkten. Dit was niet langer de juiste oplossing voor ons, vooral omdat bestanden op verschillende locaties werden opgeslagen en de veiligheid niet gewaarborgd kon blijven. Daarom hebben we samen met Connectium naar alternatieven gekeken.” vertelt Johan.

Johan ten Hove achter de computer bij TLT
Patchkast

Plan en implementatie nieuwe IT-omgeving

Johan: “We hebben meerdere sessies met Connectium gehad om de juiste IT-omgeving te creëren die toekomstbestendig is. Na goedkeuring is Connectium direct aan de slag gegaan en in december 2023 zijn we definitief overgestapt naar de nieuwe omgeving. De implementatie verliep soepel; ze zijn zelfs een dag eerder begonnen. Op donderdagavond kwamen ze bij ons op kantoor en tegen middernacht waren alle computers al in de nieuwe omgeving geïntegreerd. De volgende dag hoefden er alleen nog wat kleine zaken afgehandeld te worden. De nieuwe omgeving werkt uitstekend en ook thuiswerken gaat nu perfect.”

Ronald Vrijenhoek, mede-eigenaar Connectium, licht de vernieuwde IT-omgeving toe: “TLT werkt nu met een Microsoft 365 werkplek en een IaaS-oplossing. Dit houdt in dat de applicaties hybride gekoppeld zijn aan Microsoft 365. De nieuwe omgeving is meer toegespitst op de wensen en eisen van TLT. Zo wordt de rekenkracht van de huidige werkplekken beter benut, waardoor de software optimaal werkt. Bovendien wordt er dagelijks een back-up gemaakt, zowel in de cloud als op tape.

"Connectium is een stabiele en betrouwbare IT-partner, en tot nu toe is mijn vertrouwen in hen nooit beschaamd." Johan ten Hove

Hulp bij installatie van software camerabeveiliging op telefoon

Medewerkers trainen op cyberveiligheid

Met de nieuw geïmplementeerde IT-omgeving hecht TLT veel waarde aan een veilige werkomgeving. Hier valt ook cybersecurity onder. Johan vertelt waarom: "Een verkeerde klik op een link in een phishingmail kan al schadelijke gevolgen hebben voor ons bedrijf. We kunnen onze medewerkers dit niet kwalijk nemen als ze niet op de hoogte zijn van de risico's. Daarom zijn we na de implementatie van de nieuwe IT-omgeving gestart met security awareness trainingen. Tijdens interactieve sessies werden onze collega’s vertrouwd gemaakt met de wereld van cybersecurity en werd er een phishing test verstuurd.”

Presentatiescherm
Collega helpen

Vertrouwen in Connectium

Johan is zeer tevreden over de samenwerking met Connectium: "De samenwerking met Connectium is goed. Er zijn korte lijnen, wat snelle communicatie mogelijk maakt. Wanneer je belt met Connectium, krijg je direct mensen aan de lijn die weten waar ze het over hebben."

Johan vertelt verder: "Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles. We nemen niet zomaar een IT-partner in de arm. Connectium is een stabiele en betrouwbare IT-partner, en tot nu toe is mijn vertrouwen in hen nooit beschaamd."

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Transport & Lifting Twenthe

Transport & Lifting Twenthe is dé regisseur voor allerlei logistieke behoeften. Met een gedreven team hebben zij al jarenlange ervaring in totaallogistiek, de verhuur van kwalitatief materieel en de ontwikkeling van logistieke concepten. Iedere klant met een logistieke uitdaging, van bouw tot telecom, ondersteunen ze graag optimaal.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®