Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Ahorn Bouwsystemen over de samenwerking met Connectium

Onlangs hebben we Ahorn Bouwsystemen als klant mogen verwelkomen bij Connectium. Eigenaar Rens van Velden vertelt in dit artikel wat zij zochten in een IT-partij en waarom Connectium perfect bij ze past.

Een moeras aan IT-oplossingen

Rens: “Voor de samenwerking met Connectium werkten we met verschillende leveranciers samen. Voor elke IT-dienst hadden we een andere aanbieder. Dit was niet overzichtelijk en tijdens een storing was er vaak geen duidelijkheid bij wie we moesten aankloppen. We hebben destijds gekeken naar andere IT-partijen, maar ze konden niet alles aanbieden wat wij zochten."

Ahorn en Connectium

Op de vraag hoe Ahorn in contact is gekomen met Connectium antwoordt Rens het volgende: “Wij maakten gebruik van een deel van een pand in Rijssen. Toen het andere deel beschikbaar kwam, hebben we besloten om het volledige pand in gebruik te nemen. De camerabeveiliging en de internetverbinding waren al in beheer van Connectium. Deze wilden we graag overnemen en zodoende kwamen we in contact.”

Patchkast
Camerabeveiliging rondom het pand

Start van de samenwerking

Rens vertelt verder: “Dit heeft vervolgens geleid tot gesprekken over het overnemen van de volledige IT-omgeving in Rijssen en van onze hoofdlocatie in Zutphen. De gesprekken verliepen vlot en informeel. Connectium bood alle benodigde oplossingen en is de IT-partner waar we naar op zoek waren, dus de keuze was snel gemaakt.”

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen." Rens van Velden

Eén aanspreekpunt

We hebben Ahorn van diverse IT-oplossingen voorzien, waaronder VoIP telefonie, WiFi en werkplekbeheer.

“Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen. We kunnen bellen of een ticket aanmaken en er wordt naar gekeken, zowel op locatie als op afstand. Ook voorzien ze ons van adviezen. Gevraagd en ongevraagd. Connectium biedt het complete pakket waar we naar op zoek waren. Kortom, wij zijn tot nu toe erg blij met de overstap naar Connectium.” aldus Rens.

Rens van Velden, eigenaar bij Ahorn Bouwysystemen
VoIP telefonie

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ahorn Bouwsystemen

Ahorn Bouwsystemen is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van prefab betonnen behuizingen. Ze fabriceren deze volledig op hun eigen productielocaties, waarbij ze de behuizingen naar de projectlocatie transporteren en daar samenbouwen.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

De Sterkerij
Klantcases

De Sterkerij

“We waren op zoek naar een ICT bedrijf die snel kan schakelen."
De Boerin
Klantcases

De Boerin

“De installatie en beveiliging is nu perfect geregeld.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®