Betrouwbare en snelle toegang tot zakelijk internet

Connectium zorgt er graag voor dat u altijd en overal een betrouwbare en snelle toegang tot het internet heeft. Dat is belangrijk, want al uw apparaten, applicaties en bedrijfssystemen moeten gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Zonder dat u er omkijken naar heeft, want zonder een snelle internetverbinding staan bedrijfsprocessen tegenwoordig simpelweg stil. En dat is iets wat u te allen tijde wilt voorkomen.

Glasvezel of straalverbinding

Wilt u aangesloten worden op glasvezel? Een goede keuze, waarin Connectium u graag ondersteunt. Doordat wij partner zijn van vele operators en internetproviders zijn wij de perfecte schakel tussen mens en techniek. Vindt u glasvezel te prijzig, maar ADSL te traag? Daarvoor bieden wij u op het industrieterrein van Rijssen straalverbindingen aan. Daarmee kunnen snelheden tot wel 100 Mbps gehaald worden. En natuurlijk zijn de verbindingen synchroon, wat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Mobiele connectiviteit

Connectium is uw perfecte partner als het gaat om het efficiënt inrichten en beheren van de connectiviteit van uw bedrijf. Ook de mobiele connectiviteit mogen we daarbij niet vergeten. Het aantal flexplekken groeit, steeds meer mensen werken weleens vanuit huis en vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een desktop, laptop, tablet én telefoon. Uw medewerkers verwachten dan ook in steeds grotere mate dat ze altijd en overal bij uw applicaties en bij de voor hun benodigde documenten kunnen. En daar helpt Connectium u graag bij.
  • Uw zakelijke internet combineren met een online werkplek

    Combineert u zakelijk internet van Connectium met een online werkplek in de cloud? Dan kunt u rekenen op een optimale snelheid.
  • Uw gemak, onze service

    Op het gebied van zakelijk internet is de meerwaarde van Connectium kristalhelder: wij kunnen eventueel ook de installatie bij u op locatie uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan VPN-verbindingen. Zo wordt u volledig ontzorgd.

Bel met ons

Voor vragen of support.