Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Hevotec over de samenwerking met Connectium

Al geruime tijd bouwt Hevotec op de expertise van Connectium. In deze klantcase lees je meer over de IT-behoeften en de uitdagingen waar Maarten Steunenberg, eigenaar van Hevotec, tegen aanliep. Lees snel verder.

Van een computer naar de volledige IT-omgeving

Maarten vertelt: "Ik ken Ronald al een hele tijd. Ik heb hem leren kennen via het bedrijf waar hij destijds werkte. Toen hij besloot om zijn eigen bedrijf te starten, zette ik kort daarna de stap om ook voor mezelf te beginnen. Ik was op zoek naar een computer en het was vanzelfsprekend om deze bij Connectium te kopen.”

“Inmiddels zijn we jaren verder en is het niet gebleven bij het kopen van een computer. Onze samenwerking is nu uitgebreid naar het beheren van onze server, het leveren van een internetverbinding, camerabeveiliging, VoIP telefonie en een dagelijkse back-up; eigenlijk onze volledige IT-omgeving.”

Tijdsbesparing

"Wat zo fijn is aan samenwerken met Connectium, is dat ze niet alleen goed werk leveren, maar ook snel zijn in wat ze doen. We hebben al meerdere keren nieuwe werkplekken aangeschaft en laten installeren. Dat ging super snel en vlekkeloos.”

Maarten vertelt verder: “Een ander voorbeeld is toen we software moesten installeren om heftrucks uit te lezen. Eerst probeerde ik het zelf te installeren, maar dat kostte me veel te veel tijd. Met Connectium erbij is het zo opgelost en kan ik mijn tijd besteden aan andere belangrijke dingen.” aldus Maarten.

"Connectium zorgt ervoor dat alles goed geregeld is en dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is." Maarten Steunenberg

Hevotec

Alles is geregeld

Verder vertelt Maarten: "Een goed werkende IT omgeving is voor ons cruciaal omdat we zonder de systemen ons werk niet kunnen doen. Connectium zorgt ervoor dat alles goed geregeld is en dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is.”

Keze en worst-oawend

Naast het beheren van de IT omgeving hebben Connectium en Hevotec nog iets gemeenschappelijks. Al een aantal jaar organiseren zij samen de keze en worst-oawend. Tijdens deze informele netwerkavond kunnen ondernemers elkaar ontmoeten en tegelijkertijd een lokaal goed doel ondersteunen.

Maar waarom de naam kaas- en worstavond? Maarten legt het uit: "Een paar jaar geleden stonden we gezamenlijk op een beurs. Na een paar gezellige avonden, merkten we dat er naast het drankje iets ontbrak: het hapje. Ronald zou wat droge worst meenemen, en ik kaas. Eén ding was zeker: we wilden meer van dit soort avonden. En zo ontstond het idee om dit jaarlijks te herhalen. De naam was eigenlijk heel eenvoudig, het werd gewoon 'de Kaas- en Worstavond."

Kaas- en worstavond
Kaas- en worstavond

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hevotec

Hevotec is dé ultieme partner voor al jouw interne transportbehoeften. Ze bieden een breed scala aan oplossingen, waaronder verkoop en verhuur van heftrucks, hoogwerkers, magazijntrucks, reinigingsmachines en meer. Bij Hevotec staat klantenservice centraal en streven ze ernaar om jouw transportvloot te ondersteunen, zodat jouw bedrijfsactiviteiten soepel blijven draaien.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

Klantcases

Nijhuis Toelevering

“Kwaliteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat doet Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®