VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."

VvE Compleet over de samenwerking met Connectium

Martin, mede-oprichter van VvE Compleet, was in eerste instantie in zijn eentje verantwoordelijk voor de IT, maar kreeg al snel te maken met de complexiteit van een groeiende organisatie. Het uitbesteden van de IT bleek daarom een goede keuze. Dankzij de expertise van Connectium heeft VvE Compleet hun IT-omgeving naar een hoger niveau kunnen tillen.

Een fulltime taak

Voor de overstap naar Connectium regelde Martin zelf de IT binnen VvE Compleet. "In het begin was dit goed te doen omdat de IT-omgeving nog niet erg complex was. Naarmate de organisatie groeide, werd het echter een fulltime taak. In 2018 kwam ik via een bekende in contact met Connectium. Het eerste gesprek verliep positief en een goede beveiliging van onze IT-omgeving was hard nodig. We hoefden niet verder te zoeken en zijn een maand later overgestapt. Gaandeweg hebben we steeds meer IT-diensten aan Connectium uitbesteed, waaronder serverbeheer, werkplekondersteuning en telefonie

Werken met een eigen server

Er is bewust gekozen om niet over te stappen naar de cloud, maar om te blijven werken met een eigen server. VvE Compleet heeft veel data die essentieel is voor hun werk, waaronder foto's en documenten. Martin legt uit: "We hebben overwogen om over te stappen naar de cloud, maar onze hoeveelheid data was te groot om online op te slaan. Destijds was het voordeliger en praktischer voor ons bedrijf om te werken met een eigen server. De systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken.”

"Ondanks deze groei, is de dienstverlening van Connectium onveranderd gebleven. We worden nog steeds goed geholpen bij vragen of problemen." Martin Hoogenraad

Een goede beveiliging van data

VvE compleet werkt met een grote hoeveelheid privacy gevoelige data en dat is één van de redenen waarom Martin het heeft uitbesteed aan Connectium. “We willen natuurlijk niet dat onze data op straat komt te liggen. Dus moest er een robuuste automatisering achter zitten waarbij het lastig is om in te breken. Uit ervaring weet ik wat voor impact een hack op je bedrijf kan hebben. Onze server is een aantal jaren geleden gehackt. Het heeft veel geld en tijd gekost om weer up-and-running te zijn. We waren 2 uur aan mail kwijt. Je zou denken dit valt mee. Maar dit heeft ons nog een jaar lang achtervolgt.”

Professionalisering

Martin benadrukt daarnaast het belang van professionalisering van de IT-omgeving voor groeiende bedrijven: “Er zijn nog steeds heel veel groeiende bedrijven die vertrouwen op een zzp'er. Wanneer je eenmaal een volwassen bedrijf bent met veel medewerkers, moet je voorzichtig zijn. Als die zzp'er wegvalt, weet niemand meer hoe de systemen werken. Om dit voor te zijn en onze IT-omgeving te professionaliseren zijn wij samen gaan werken met Connectium.”

VoIP telefonie via een app

Tijd besparen dankzij het ticketsysteem

“Wat erg prettig werkt en mij enorm veel tijd scheelt is het ticketsysteem van Connectium. Als onze medewerkers IT-problemen hebben of iets geregeld willen hebben, kunnen ze een ticket indienen in het ticketsysteem van Connectium. Deze tickets worden snel opgepakt en opgelost.”

Dezelfde dienstverlening ondanks groei

Tot slot voegt Martin toe: “We zijn al een aantal jaren klant bij Connectium en gedurende die tijd zijn zowel zij als wij aanzienlijk gegroeid. Ondanks deze groei, is de dienstverlening van Connectium onveranderd gebleven. We worden nog steeds goed geholpen bij vragen of problemen.”

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VvE Compleet

VvE Compleet beheert appartementencomplexen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's) in Oost-Nederland. Met een groeiend team van specialisten zorgen ze voor het volledige beheer, van de juiste besluitvorming en financiële administratie tot het realiseren van wensen van eigenaren en de jaarlijkse onderhoudsplanningen. Dagelijks nemen ze de administratieve last en technische zorgen weg bij zo'n 300 VvE's, om ervoor te zorgen dat gebouwen in optimale staat blijven.

Gerelateerd


Gerelateerde klantcases

Klantcases

Synwood Trappen

"Sinds we zijn overgestapt naar Connectium zijn onze systemen aanzienlijk sneller geworden."
Autobedrijf De Haar
Klantcases

Autobedrijf De Haar

“We kunnen altijd rekenen op de support van Connectium.”
Akor
Klantcases

Akor

"Naast dat ze leverancier zijn, zijn ze ook onze sparringpartner en dat werkt prettig."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®