De Boerin

“De installatie en beveiliging is nu perfect geregeld.”

Ontdek in bovenstaande video het verhaal van familie Briene, de trotse verkopers van dagverse eieren en andere streekproducten op hun boerderij in Wierden. De producten zijn te koop in een speciaal ingerichte ruimte met automaten, waar consumenten zelf hun bestelling kunnen kopen. Na een vervelende inbraak, hebben we een plan gemaakt om de veiligheid naar een hoger niveau te tillen. We hebben professionele bewakingssystemen en een stabiele internetverbinding geïnstalleerd om toekomstige inbraken te voorkomen. Zo kan de Familie Briene met een gerust hart blijven doen waar ze het beste in zijn: het verkopen van heerlijke producten aan hun klanten.

Daarnaast heeft Gerda Briene onlangs haar eigen winkel geopend in het centrum van Nijverdal. Onder de naam "De Boerin" straalt de winkel dezelfde passie uit als de boerderij. Gerda heeft Connectium gevraagd om ook haar winkel te voorzien van een stabiele internetverbinding en camerasystemen. Het resultaat? Een veilige en efficiënte winkelervaring voor Gerda en haar klanten.

Aangezien Gerda ook een kassasysteem nodig had, hebben wij haar in contact gebracht met onze kassasoftwarepartner, StoreKeeper. De samenwerking tussen Connectium en StoreKeeper is duidelijk: StoreKeeper levert de kassasoftware en Connectium zorgt voor de installatie van de kassa's.

In de video zie je hoe Gerda de samenwerking heeft ervaren en of de inbrekers nog een kans maken om binnen te komen...

Kennismaken?

Wil je eens kennismaken en zien wat Connectium voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Je kunt natuurlijk ook bellen met 0548722045 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Boerin

De Boerin is een boerderijwinkel in het centrum van Nijverdal en heeft als doel om het verhaal van andere gepassioneerde ondernemers over te brengen op de consument, en die passie is terug te proeven in hun producten. Door te werken met een korte keten ontstaat er een win-win situatie. De producent ontvangt een eerlijke prijs voor zijn producten, terwijl de consument kan genieten van hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs.


Gerelateerde klantcases

Klantcases

Nijhuis Toelevering

“Kwaliteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat doet Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®