ICT-bedrijf Holten

ICT vormt een steeds groter deel van ons leven. Ook van ons werkende leven, want voor vrijwel alle bedrijven is ICT inmiddels essentieel om de bedrijfsvoering draaiende te houden. Dat geldt ook voor jouw Holtense organisatie - dat weten we zeker. Volgens ons hoort die ICT niet ingewikkeld te zijn, maar juist overal en voor iedereen beschikbaar. In onze oplossingen staat dan ook niet de technologie centraal, maar de mensen en processen in jouw organisatie. Zo werkt ICT vóór je, niet tegen je. Benieuwd hoe wij dit realiseren én waarmee wij jou als ICT-bedrijf vlakbij Holten kunnen helpen? Lees snel verder.

Connectium, ICT-bedrijf vlakbij Holten

In ons team vind je gedreven en enthousiaste IT’ers. Échte vakspecialisten die allemaal vinden dat ze het mooiste werk van de wereld hebben en die jouw organisatie graag verder helpen. Ons kantoorpand vind je dichtbij Holten - vanaf het centrum van Holten sta je in een klein kwartiertje bij ons op de parkeerplaats. Belangrijk, want ook al zijn wij een ICT-bedrijf en werken en communiceren we dus graag digitaal, aan persoonlijk contact hechten wij net zoveel waarde. Bij ons aan de Argonstraat in Rijssen staat de koffie dan ook altijd klaar.

IT-oplossingen voor jouw Holtense organisatie

Dankzij ons brede palet van IT-oplossingen weet je verder zeker dat je met jouw Holtense organisatie bij ons aan het juiste adres bent. Een betrouwbaar en goed presterend netwerk is voor jouw organisatie bijvoorbeeld van levensbelang. Wij zorgen daarom graag voor een solide netwerk waar je op kunt vertrouwen. Wil je overstappen naar de cloud? Dan zorgen wij ervoor dat jouw online werkplek altijd bereikbaar is - veilig, snel én met het grootste gemak voor jou en je collega’s. Ben je op zoek naar een moderne, flexibele telefooncentrale en wil je besparen op de belkosten in je bedrijf? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je: VoIP. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kun je bij ons ook kiezen voor ICT-monitoring. En geloof ons, dit is slechts het topje van de ijsberg van wat wij voor je kunnen betekenen.

ICT-bedrijf gevestigd in Rijssen, vlakbij Holten

Als ICT-bedrijf gevestigd in Rijssen, vlakbij Holten dus, bieden wij jou allerhande heldere ICT-oplossingen waarmee jij kunt bouwen aan zakelijk succes. Ben jij klaar voor jóuw succes, neem dan eens vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. En wie weet staat je binnenkort als Holtense referentie op onze case-pagina of tussen onze tientallen positieve reviews op Google (waar we gemiddeld 4,9 van de 5 maximale sterren scoren).

IT Beheer

Serverbeheer
IT Beheer

Serverbeheer

Hard- en software
IT Beheer

Hard- en software

Werkplekbeheer
IT Beheer

Werkplekbeheer

Cloud


Klantcases

De Jong Betonvloeren
Klantcases

De Jong Betonvloeren

"Het mooiste vind ik nog dat de snelle service in de afgelopen jaren, ondanks de groei van Connectium, hetzelfde is gebleven.”
Akor
Klantcases

Akor

"Naast dat ze leverancier zijn, zijn ze ook onze sparringpartner en dat werkt prettig."
Troost Hoveniers
Klantcases

Troost Hoveniers

"Met de komst van Connectium blijven we onze IT-omgeving optimaliseren."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.