ICT bedrijf Holten

ICT vormt een steeds groter deel van ons leven. Ook van ons werkende leven, want voor vrijwel alle bedrijven is ICT inmiddels essentieel om de bedrijfsvoering draaiende te houden. Dat geldt ook voor jouw Holtense organisatie - dat weten we zeker. Volgens ons hoort die ICT niet ingewikkeld te zijn, maar juist overal en voor iedereen beschikbaar. In onze oplossingen staat dan ook niet de technologie centraal, maar de mensen en processen in jouw organisatie. Zo werkt ICT vóór je, niet tegen je. Benieuwd hoe wij dit realiseren én waarmee wij jou als ICT-bedrijf vlakbij Holten kunnen helpen? Lees snel verder.

Connectium, ICT bedrijf vlakbij Holten

In ons team vind je gedreven en enthousiaste IT’ers. Échte vakspecialisten die allemaal vinden dat ze het mooiste werk van de wereld hebben en die jouw organisatie graag verder helpen. Ons kantoorpand vind je dichtbij Holten - vanaf het centrum van Holten sta je in een klein kwartiertje bij ons op de parkeerplaats. Belangrijk, want ook al zijn wij een ICT bedrijf en werken en communiceren we dus graag digitaal, aan persoonlijk contact hechten wij net zoveel waarde. Bij ons aan de Argonstraat in Rijssen staat de koffie dan ook altijd klaar.

IT-oplossingen voor jouw Holtense organisatie

Dankzij ons brede palet van IT-oplossingen weet je verder zeker dat je met jouw Holtense organisatie bij ons aan het juiste adres bent. Een betrouwbaar en goed presterend netwerk is voor jouw organisatie bijvoorbeeld van levensbelang. Wij zorgen daarom graag voor een solide netwerk waar je op kunt vertrouwen. Wil je overstappen naar de cloud? Dan zorgen wij ervoor dat jouw online werkplek altijd bereikbaar is - veilig, snel én met het grootste gemak voor jou en je collega’s. Ben je op zoek naar een moderne, flexibele telefooncentrale en wil je besparen op de belkosten in je bedrijf? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je: VoIP. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kun je bij ons ook kiezen voor ICT-monitoring. En geloof ons, dit is slechts het topje van de ijsberg van wat wij voor je kunnen betekenen.

ICT bedrijf gevestigd in Rijssen, vlakbij Holten

Als ICT bedrijf gevestigd in Rijssen, vlakbij Holten dus, bieden wij jou allerhande heldere ICT-oplossingen waarmee jij kunt bouwen aan zakelijk succes. Ben jij klaar voor jóuw succes, neem dan eens vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. En wie weet staat je binnenkort als Holtense referentie op onze case-pagina of tussen onze tientallen positieve reviews op Google (waar we gemiddeld 4,9 van de 5 maximale sterren scoren).

IT Beheer

Werkplekbeheer
IT Beheer

Werkplekbeheer

Netwerken
IT Beheer

Netwerken

Narrowcasting
IT Beheer

Narrowcasting

Cloud


Klantcases

Haase Bouw
Klantcases

Haase Bouw

"We zetten samen telkens weer de juiste stappen richting een professionelere IT-omgeving.”
Kippers Rijssen
Klantcases

Kippers Rijssen

“Als je je ICT op orde wilt hebben ben je bij Connectium aan het juiste adres."
Metalin Steel Creators
Klantcases

Metalin Steel Creators

“We zijn erg tevreden over de succesvolle start van onze samenwerking. We kunnen eindelijk innoveren op het gebied van IT.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.