• Cloud
  • Zakelijk internet

Zakelijk internet

Zakelijk internet

Betrouwbare en snelle toegang tot zakelijk internet

Connectium zorgt er graag voor dat je altijd en overal een betrouwbare en snelle toegang tot het internet hebt. Dat is belangrijk, want al je devices, applicaties en bedrijfssystemen moeten gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. En dat zónder dat je er omkijken naar hebt, want zonder een snelle internetverbinding staan bedrijfsprocessen simpelweg stil. En dat wil je uiteraard voorkomen.

Glasvezel of straalverbinding

Wil je jouw organisatie aansluiten op glasvezel? Een goede keuze, en eentje waarbij Connectium je graag ondersteunt. Doordat wij partner zijn van vele operators en internetproviders zijn wij de perfecte schakel tussen mens en techniek. Vind je glasvezel te prijzig, maar ADSL te traag? Daarvoor bieden wij op het industrieterrein van Rijssen straalverbindingen aan waarmee snelheden tot wel 100 Mbps gehaald worden. En natuurlijk zijn die verbindingen synchroon, wat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Mobiele connectiviteit

Connectium is de perfecte partner als het gaat om het efficiënt inrichten en beheren van de connectiviteit van jouw organisatie. Ook de mobiele connectiviteit vergeten we daarbij niet. Steeds meer mensen werken vanuit huis en hebben een desktop, laptop, tablet én telefoon. Jouw medewerkers of collega’s verwachten dan ook dat ze altijd en overal bij applicaties en bij voor hun benodigde documenten kunnen. En daar zorgt Connectium graag voor.


De voordelen

Zakelijk internet combineren met een online werkplek
Combineer je zakelijk internet van Connectium met een online werkplek in de cloud? Dan kun je rekenen op een optimale snelheid.
Jouw gemak, onze service
Op het gebied van zakelijk internet is de meerwaarde van Connectium kristalhelder: wij kunnen eventueel ook de installatie bij jou op locatie uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan VPN-verbindingen. Zo word je volledig ontzorgd.
Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

De Jong Betonvloeren
Klantcases

De Jong Betonvloeren

"Het mooiste vind ik nog dat de snelle service in de afgelopen jaren, ondanks de groei van Connectium, hetzelfde is gebleven.”
Akor
Klantcases

Akor

"Naast dat ze leverancier zijn, zijn ze ook onze sparringpartner en dat werkt prettig."
Troost Hoveniers
Klantcases

Troost Hoveniers

"Met de komst van Connectium blijven we onze IT-omgeving optimaliseren."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.