Willem Jan Mulder
nieuwe mede-eigenaar van Connectium

Willem Jan Mulder nieuwe mede-eigenaar van Connectium

Connectium heeft per 1 februari een nieuwe mede-eigenaar. Naast oprichters Ronald Vrijenhoek en Sander Broeze is Willem Jan Mulder als derde eigenaar toegetreden.

Klaar voor de volgende stap

Volgens Ronald is hij iemand met veel ervaring. “Connectium is klaar voor een volgende stap. Mede door de kennis en ervaring van Willem Jan kunnen we deze professionaliseringsslag gaan maken.” Sander vult aan: “Wij zijn blij met zijn komst. Met het oog op de toekomst hebben we in Willem Jan een geschikte zakenpartner gevonden.”

Over Willem Jan

Willem Jan is zijn carrière begonnen bij een internationaal georiënteerd technisch productiebedrijf dat destijds perfect aansloot bij zijn (technische) opleiding. Hij is met het bedrijf meegegroeid en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van stagiair naar director sales & marketing.

“Na bijna 17 jaar werkzaam te zijn geweest ben ik vorig jaar gestart als commercieel directeur bij eveneens een productiebedrijf actief in de energietransitie, een erg uitdagende functie. Echter heb ik altijd de ambitie gehad om zelf te ondernemen. Toen eind vorig jaar de kans zich aanbood om mede-eigenaar te worden van Connectium heb ik deze met beide handen aangegrepen. Een geweldige uitdaging die ik met veel enthousiasme aan ga.”

Optimaal ontzorgen

Hij vertelt verder: “De afgelopen jaren heb ik onder andere IT in mijn portfolio gehad. Ik weet daarom hoe het is om als ‘klant’ samen te werken met een IT-partner en ga deze kennis uiteraard gebruiken in het optimaal ontzorgen van onze klanten.”

“Ik zie voor de komende jaren ontzettend veel kansen om met Connectium op een duurzame manier te groeien en kijk er naar uit om met het hele team het succes verder uit te bouwen.” Willem Jan

Duurzame groei

Willem Jan gaat zich bij Connectium voornamelijk bezighouden met operationele- en commerciële zaken. Hij zal net als Ronald en Sander meewerkend eigenaar zijn.

“Ik zie voor de komende jaren ontzettend veel kansen om met Connectium op een duurzame manier te groeien en kijk er naar uit om met het hele team het succes verder uit te bouwen.” aldus Willem Jan.

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®