ICT bedrijf Twente

‘Er ligt tussen Dinkel en Regge een land: Ons schone en nijvere Twente’. Connectium is een nuchter, Twents ICT bedrijf uit Rijssen. Maar dat wij net als jouw organisatie gevestigd zijn in Twente is niet de (enige) reden waarom je voor ons moet kiezen. Waarom dan wel? Scroll naar beneden en ontdek wat ons als ICT bedrijf uniek maakt.

Connectium, ICT bedrijf in Twente

Natuurlijk, wij zijn niet het enige ICT bedrijf in Twente. Maar Connectium is wél uniek in zijn soort. Of het nu gaat om een werkplek in de cloud, VoIP telefonie, security, narrowcastingICT-monitoring of serverbeheer… Je kunt ervoor terecht bij ons team van jonge, enthousiaste IT’ers. Échte vakspecialisten die allemaal vinden dat ze het mooiste werk van de wereld hebben en die jouw organisatie graag helpen. En dankzij ons brede palet van IT-oplossingen speciaal voor MKB-bedrijven weet je zeker dat wij je goed kunnen helpen.

Twents ICT bedrijf

Als Twents ICT bedrijf werken wij voornamelijk in onze eigen regio. Wil je weten wat Twentse mkb’ers van ons vinden? Je vindt hun reacties tussen onze Google-reviews (zoek op Connectium en klik op ‘reviews). Een greep uit die reacties delen we alvast graag met je:

  • ‘100 punten! Goede service, verstand van zaken, fijne medewerkers. Een aanrader.’
  • ‘Reageren snel, goed en zijn vriendelijk in de omgang. Kunnen goed en in begrijpelijke (!) taal uitleggen wat de oplossing is en hoe/wat ze doen. Prettig om zaken mee te doen. Absoluut aan te bevelen.’
  • Ronald en zijn team helpen ons steeds goed en snel en denken graag mee over de makkelijkste en meest kosteneffectieve oplossingen. Zonder twijfel een aanrader voor wie van korte lijnen houd tegen een eerlijke prijs!’

Je hoeft ons dus niet op onze blauwe ogen alleen te vertrouwen. Dat wat onze tevreden klanten zeggen, voornamelijk uit Twente, zegt volgens ons véél meer.

support van Connectium

ICT-bedrijf gevestigd in Rijssen, Twente

Als ICT bedrijf gevestigd in Rijssen, Twente, bieden wij klanten heldere ICT-oplossingen, zodat zij kunnen bouwen aan zakelijk succes. Ben jij klaar om te bouwen aan jóuw succes? Neem dan eens vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Goed om te weten: wij zijn gevestigd in Rijssen. Je vindt ons aan de Argonstraat, en we hebben voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Waar jij ook in Twente gevestigd bent met je organisatie, je staat binnen ongeveer een half uur bij ons op de parkeerplaats. En wij zorgen dat de koffie klaar staat.

IT Beheer

IT Beheer

Netwerken

IT Beheer

Narrowcasting

IT Beheer

Serverbeheer

Cloud


Klantcases

Klantcases

Nijhuis Toelevering

“Kwaliteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat doet Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®