ICT-bedrijf Rijssen

Wie ‘ICT-bedrijf’ en ‘Rijssen’ in één zin uitspreekt, denkt meteen aan Connectium. Inmiddels zijn wij namelijk al ruim vijftien jaar in Rijssen gevestigd, waarvan de laatste jaren aan de Argonstraat. Wij bieden klanten uit onze eigen plaats én ver daarbuiten heldere ICT-oplossingen, zodat zij kunnen bouwen aan zakelijk succes.

ICT-bedrijf uit Rijssen, voor al jouw wensen rondom IT

Er zijn veel ICT-bedrijven in Rijssen en omgeving, maar Connectium is uniek in zijn soort. Bij ons kun je terecht voor alle vragen en wensen rondom IT. Of het nu gaat om een werkplek in de cloud, VoIP telefonie, ICT-monitoring, werkplekbeheer of serverbeheer… Ons team van jonge, enthousiaste IT’ers staat klaar om jouw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te maken. En dát is de reden dat je van alle ICT-bedrijven in de regio het beste bij ons kunt aankloppen.

Straalverbindingen, alleen voor Rijssense klanten

We noemden al een aantal diensten, en op onze website vind je natuurlijk onze gehele dienstverlening. Rijssense klanten bieden wij zelfs nog een extra dienst: straalverbindingen. Vind je glasvezel te prijzig, maar ADSL te traag? Dan is dit een ideale oplossing. Als je met jouw organisatie op het industrieterrein van Rijssen gevestigd bent, bieden wij je een straalverbinding aan waarmee snelheden tot wel 100 Mbps gehaald worden. En natuurlijk zijn die verbindingen synchroon, wat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Rijssens ICT-bedrijf, Rijssense klanten

Als Rijssens ICT-bedrijf mogen wij ook verschillende plaatsgenoten tot onze klantenkring rekenen. Je vindt ze tussen onze Google-reviews (zoek op Connectium en klik op ‘reviews), maar ook op onze website. Daar kun je bijvoorbeeld het klantverhaal van Mensink Schoonmaak lezen, gevestigd aan de Spoelerstraat. Zij werken al ruim elf jaar met ons samen en zeggen over deze samenwerking het volgende: “Na elf jaar zijn we nog steeds erg tevreden. Werkt iets niet goed of hebben we iets nodig? Even een belletje en alles wordt geregeld. Ideaal! We hebben zelfs nog nooit naar andere ICT-bedrijven gekeken.” Ook het feit dat wij goed met Mensink Schoonmaak meedenken, wordt gewaardeerd: “Medewerkers van Connectium komen zelfs met oplossingen waar we niet om vragen, maar waar we blijkbaar wel behoefte aan hebben. Daardoor ontwikkelen wij ons op IT-gebied ook door. Sinds kort zetten we bijvoorbeeld narrowcasting in. Als Connectium niet over narrowcasting was begonnen, waren we hier zelf nooit op gekomen - terwijl we er erg blij mee zijn!”

Gedreven en professionele ICT-partner uit Rijssen

Ben je net als Mensink Schoonmaak en vele andere klanten op zoek naar een gedreven en professionele ICT-partner uit Rijssen? En ben je na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over Connectium? Neem dan eens vrijblijvend contact op om jouw mogelijkheden te bespreken. En wie weet staat jouw organisatie binnenkort als plaatselijke referentie op onze case-pagina!

IT Beheer

Monitoring
IT Beheer

Monitoring

Werkplekbeheer
IT Beheer

Werkplekbeheer

Camerasystemen
IT Beheer

Camerasystemen

Cloud


Klantcases

De Jong Betonvloeren
Klantcases

De Jong Betonvloeren

"Het mooiste vind ik nog dat de snelle service in de afgelopen jaren, ondanks de groei van Connectium, hetzelfde is gebleven.”
Akor
Klantcases

Akor

"Naast dat ze leverancier zijn, zijn ze ook onze sparringpartner en dat werkt prettig."
Troost Hoveniers
Klantcases

Troost Hoveniers

"Met de komst van Connectium blijven we onze IT-omgeving optimaliseren."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.