ICT bedrijf in Rijssen

Wie ‘ICT-bedrijf’ en ‘Rijssen’ in één zin uitspreekt, denkt meteen aan Connectium. Inmiddels zijn wij namelijk al ruim vijftien jaar in Rijssen gevestigd, waarvan de laatste jaren aan de Argonstraat.

Wij bieden klanten uit onze eigen plaats én ver daarbuiten heldere ICT-oplossingen, zodat zij kunnen bouwen aan zakelijk succes.

ICT oplossingen voor organisaties uit Rijssen

De ICT oplossingen

Onderstaande is slechts een greep uit onze ICT oplossingen. Benieuwd naar onze andere ICT oplossingen voor jouw Rijssense organisatie? Bekijk de cloud en IT beheer pagina. 

ICT-bedrijf uit Rijssen, voor al jouw wensen rondom IT

Er zijn veel ICT bedrijven in Rijssen en omgeving, maar Connectium is uniek in zijn soort. Bij ons kun je als MKB-bedrijf terecht voor alle vragen en wensen rondom IT. Of het nu gaat om een werkplek in de cloudVoIP telefonieICT-monitoringwerkplekbeheer of serverbeheer

Ons team van jonge, enthousiaste IT’ers staat klaar om jouw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te maken. En dát is de reden dat je van alle ICT bedrijven in de regio het beste bij ons kunt aankloppen.

ICT oplossingen Rijssen
Straalverbinding in Rijssen

Straalverbinding-
en, alleen voor Rijssense klanten

We noemden al een aantal diensten, en op onze website vind je natuurlijk onze gehele dienstverlening. Rijssense klanten bieden wij zelfs nog een extra dienst: straalverbindingen. Vind je glasvezel te prijzig, maar ADSL te traag? Dan is dit een ideale oplossing.

Als je met jouw organisatie op het industrieterrein van Rijssen gevestigd bent, bieden wij je een straalverbinding aan waarmee snelheden tot wel 100 Mbps gehaald worden. En natuurlijk zijn die verbindingen synchroon, wat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Rijssens ICT-bedrijf, Rijssense klanten

Als Rijssens ICT bedrijf mogen wij ook verschillende plaatsgenoten tot onze klantenkring rekenen. Je vindt ze tussen onze Google-reviews (zoek op Connectium en klik op ‘reviews), maar ook op onze website. Daar kun je bijvoorbeeld het klantverhaal van Mensink Schoonmaak lezen, gevestigd aan de Spoelerstraat.

Zij werken al ruim elf jaar met ons samen en zeggen over deze samenwerking het volgende: “Na elf jaar zijn we nog steeds erg tevreden. Werkt iets niet goed of hebben we iets nodig? Even een belletje en alles wordt geregeld. Ideaal! We hebben zelfs nog nooit naar andere ICT bedrijven gekeken."

In onderstaande video vertellen onze klanten in het centrum van Rijssen hoe zij de samenwerking ervaren. 

Gedreven en professionele ICT-partner uit Rijssen

Ben je net als Mensink Schoonmaak en vele andere klanten op zoek naar een gedreven en professionele ICT-partner uit Rijssen? En ben je na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over Connectium?

Neem dan eens vrijblijvend contact op om jouw mogelijkheden te bespreken. En wie weet staat jouw organisatie binnenkort als plaatselijke referentie op onze case-pagina!

Jouw ICT-partner in Rijssen
Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®