ICT bedrijf Rijssen

Wie ‘ICT bedrijf’ en ‘Rijssen’ in één zin uitspreekt, denkt meteen aan Connectium. Inmiddels zijn wij namelijk al ruim vijftien jaar in Rijssen gevestigd, waarvan de laatste jaren aan de Argonstraat. Wij bieden klanten uit onze eigen plaats én ver daarbuiten heldere ICT-oplossingen, zodat zij kunnen bouwen aan zakelijk succes.

ICT bedrijf uit Rijssen, voor al jouw wensen rondom IT

Er zijn veel ICT bedrijven in Rijssen en omgeving, maar Connectium is uniek in zijn soort. Bij ons kun je terecht voor alle vragen en wensen rondom IT. Of het nu gaat om een werkplek in de cloud, VoIP telefonie, ICT-monitoring, werkplekbeheer of serverbeheer… Ons team van jonge, enthousiaste IT’ers staat klaar om jouw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te maken. En dát is de reden dat je van alle ICT bedrijven in de regio het beste bij ons kunt aankloppen.

Straalverbindingen, alleen voor Rijssense klanten

We noemden al een aantal diensten, en op onze website vind je natuurlijk onze gehele dienstverlening. Rijssense klanten bieden wij zelfs nog een extra dienst: straalverbindingen. Vind je glasvezel te prijzig, maar ADSL te traag? Dan is dit een ideale oplossing. Als je met jouw organisatie op het industrieterrein van Rijssen gevestigd bent, bieden wij je een straalverbinding aan waarmee snelheden tot wel 100 Mbps gehaald worden. En natuurlijk zijn die verbindingen synchroon, wat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.

Rijssens ICT bedrijf, Rijssense klanten

Als Rijssens ICT bedrijf mogen wij ook verschillende plaatsgenoten tot onze klantenkring rekenen. Je vindt ze tussen onze Google-reviews (zoek op Connectium en klik op ‘reviews), maar ook op onze website. Daar kun je bijvoorbeeld het klantverhaal van Mensink Schoonmaak lezen, gevestigd aan de Spoelerstraat. Zij werken al ruim elf jaar met ons samen en zeggen over deze samenwerking het volgende: “Na elf jaar zijn we nog steeds erg tevreden. Werkt iets niet goed of hebben we iets nodig? Even een belletje en alles wordt geregeld. Ideaal! We hebben zelfs nog nooit naar andere ICT bedrijven gekeken.” Ook het feit dat wij goed met Mensink Schoonmaak meedenken, wordt gewaardeerd: “Medewerkers van Connectium komen zelfs met oplossingen waar we niet om vragen, maar waar we blijkbaar wel behoefte aan hebben. Daardoor ontwikkelen wij ons op IT-gebied ook door. Sinds kort zetten we bijvoorbeeld narrowcasting in. Als Connectium niet over narrowcasting was begonnen, waren we hier zelf nooit op gekomen - terwijl we er erg blij mee zijn!”

Gedreven en professionele ICT partner uit Rijssen

Ben je net als Mensink Schoonmaak en vele andere klanten op zoek naar een gedreven en professionele ICT partner uit Rijssen? En ben je na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over Connectium? Neem dan eens vrijblijvend contact op om jouw mogelijkheden te bespreken. En wie weet staat jouw organisatie binnenkort als plaatselijke referentie op onze case-pagina!

IT Beheer

Werkplekbeheer
IT Beheer

Werkplekbeheer

Netwerken
IT Beheer

Netwerken

Security
IT Beheer

Security

Cloud


Klantcases

Haase Bouw
Klantcases

Haase Bouw

"We zetten samen telkens weer de juiste stappen richting een professionelere IT-omgeving.”
Kippers Rijssen
Klantcases

Kippers Rijssen

“Als je je ICT op orde wilt hebben ben je bij Connectium aan het juiste adres."
Metalin Steel Creators
Klantcases

Metalin Steel Creators

“We zijn erg tevreden over de succesvolle start van onze samenwerking. We kunnen eindelijk innoveren op het gebied van IT.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.