De ICT partner in Hengelo

Net als Rijssen, waar Connectium gevestigd is, heeft Hengelo een actief bedrijfsleven. Is jouw bedrijf hier gevestigd en ben je op zoek naar een allround ICT bedrijf dat jou kan ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons terecht kan voor allerlei ICT zaken, van onderhoud tot consultancy? En dat je altijd wordt geholpen door ervaren en enthousiaste ICT’ers? Lees gerust verder en leer ons beter kennen.

ICT oplossingen voor organisaties uit Hengelo

De ICT oplossingen

Onderstaande is slechts een greep uit onze ICT oplossingen. Benieuwd naar onze andere ICT oplossingen voor jouw Hengelose organisatie? Bekijk de cloud en IT beheer pagina. 

Onze ICT oplossingen voor jouw Hengelose organisatie

Elke organisatie heeft andere wensen en eisen wat betreft hun ICT omgeving. Mede door het brede aanbod aan IT beheer en cloud oplossingen kunnen wij altijd een passende oplossing aanbieden.

Heb je een eigen server op locatie en wil je het onderhoud gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Of kies je er toch voor om over te stappen naar werken in de cloud? Wij voorzien je graag van een vrijblijvend en begrijpelijk advies.  

ICT oplossingen Hengelo
Monitoring en ICT beheer voor bedrijven uit Hengelo

Optimale beschikbaarheid van je IT-omgeving

Om optimale beschikbaarheid te garanderen monitoren we continu de IT omgevingen van onze klanten. Daardoor merken gebruikers vaak niet eens dat er een storing is geweest.

Bovendien staat er dagelijks een supportteam met ervaren ICT specialisten voor je klaar om je te helpen, dit kan vanaf afstand of we komen langs in Hengelo.  

Reviews van klanten uit Hengelo en daarbuiten

We begrijpen dat je niet zomaar overstapt van ICT partner en benieuwd bent wat onze klanten over ons zeggen. Daarom vind je op onze website klantverhalen, lees hier waarom zij hun ICT omgeving hebben overgedragen aan ons.

Bekijk ook eens de klantcasevideo van constructiebedrijf HTB. Wij verzorgen voor HTB al jaren de ICT en afgelopen jaar mochten wij hun ICT omgeving verhuizen naar hun nieuwe pand in Holten. Nog meer reviews lezen? Bekijk korte reviews op de Feedback Company.

Jouw ICT-partner in Hengelo

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf dat vlakbij Hengelo gevestigd is, om je te helpen met het optimaliseren van jouw ICT-omgeving zodat jij verder kan bouwen aan jouw zakelijk succes?

Neem dan eens vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

Jouw ICT-partner in Hengelo
Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®