De ICT-partner in Almelo

ICT is natuurlijk altijd gericht op digitaal werken en communicatie op afstand. Toch weten we van onze klanten dat ze persoonlijk contact erg kunnen waarderen. En dat is wederzijds. Bij ons in Rijssen staat de koffie dan ook altijd klaar voor onze klanten.

Wil je ook eens sparren met één van onze enthousiaste en gedreven ICT-experts? Vanuit Almelo sta je al binnen twintig minuten op de parkeerplaats van ons innovatieve ICT bedrijf.

ICT oplossingen voor organisaties uit Almelo

De ICT-oplossingen

Onderstaande is slechts een greep uit onze ICT-oplossingen. Benieuwd naar onze andere ICT-oplossingen voor jouw Almelose organisatie? Bekijk de cloud en IT beheer pagina. 

Onze ICT oplossingen voor jouw Almelose organisatie

Dankzij ons brede pallet aan ICT oplossingen zit er altijd wel iets passends bij voor jouw organisatie uit Almelo. Wil je overstappen naar werken in de cloud? Dan helpen we je graag met een werkplek in de cloud of Microsoft 365. En ook onze kennis en ervaring op het gebied van zakelijk internet, VoIP telefonie, narrowcasting en netwerken is een reden om van alle ICT bedrijven in en om Almelo vooral bij ons aan te kloppen.

ICT oplossingen Almelo
Monitoring en beheer voor bedrijven uit Almelo

Optimale beschikbaarheid met monitoring & beheer

Als organisatie wil je voorkomen dat ICT-systemen niet meer toegankelijk zijn door storingen of andere redenen. Daarom biedt Connectium ICT-monitoring aan.

Wij houden al jouw ICT-systemen op een afstandje in de gaten en als er problemen ontstaan – tijdens kantooruren of daarbuiten - grijpen wij meteen in. Vaak merk je niet eens dat er een storing is geweest. 

Reviews van klanten uit Almelo en daarbuiten

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? En hoe andere klanten uit Almelo, of daarbuiten, het werken met ons ervaren? Dat snappen we.

Daarom vind je op onze website klantverhalen, bekijk eens hieronder de klantcasevideo van Schulp Vruchtensappen uit Breukelen of lees het klantverhaal van Mensink Schoonmaak. Mensink Schoonmaak is al elf jaar klant van Connectium en kan je veel over de samenwerking met ons vertellen. Maar bekijk ook gerust kortere reviews op de Feedback Company

Jouw ICT-partner in Almelo

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf dat vlakbij Almelo gevestigd is, om je te helpen met het optimaliseren van jouw ICT-omgeving zodat jij verder kan bouwen aan jouw zakelijk succes?

Neem dan eens vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. Connectium wil graag jouw nieuwe ICT-partner worden.

Jouw ICT-partner in Almelo
Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®