Zakelijke telefonie Rijssen

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf in Rijssen dat jouw organisatie kan helpen met zakelijke telefonie? Wij helpen je graag met VoIP: een moderne, flexibele telefooncentrale waarmee je bespaart op de belkosten in je organisatie. Zoek dus niet verder en lees op deze pagina wat Connectium met VoIP voor jouw organisatie kan betekenen.

Zakelijke telefonie Rijssen? Connectium!

Wie ‘zakelijke telefonie Rijssen’ zegt, zegt ‘Connectium. Wij zijn namelijk een gecertificeerd Xelion-partner. Dankzij dit partnerschap kun jij bij ons terecht voor VoIP telefonie. VoIP heeft verschillende voordelen, waaronder

  • dat je altijd en overal kunt bellen;
  • dat je bespaart op je belkosten;
  • én dat je van veel handige features geniet.

Partner voor zakelijke telefonie in Rijssen

Er hoeft bovendien geen nieuwe infrastructuur en telefoniecentrale geïmplementeerd te worden voordat je met VoIP kunt starten. VoIP staat namelijk voor ‘Voice over IP’, wat betekent dat alles in de cloud geregeld is. En je hoeft natuurlijk niets zelf te regelen, want daarvoor is er ons team van gedreven en enthousiaste IT’ers. Heb je vragen, dan bieden zij directe hulp en uitleg in begrijpelijke taal. Want zoals je tussen onze reviews op Google kunt lezen: ‘Reageren snel, goed en zijn vriendelijk in de omgang. Kunnen goed en in begrijpelijke (!) taal uitleggen wat de oplossing is en hoe/wat ze doen. Prettig om zaken mee te doen. Absoluut aan te bevelen.’ Dit maakt ons de ideale partner voor zakelijke telefonie in Rijssen.

VoIP zakelijke telefonie van Connectium uit Rijssen

Kies je voor VoIP zakelijke telefonie van Connectium uit Rijssen, dan maak je voor een vaste, aantrekkelijke prijs per maand per gebruiker gebruik van een rijk pallet aan mogelijkheden. Keuzemenu’s, wachtrijen en wachtmuziek: je kiest die features die voor jouw organisatie nodig zijn. Ook kunnen jij en je collega’s met VoIP telefoongesprekken opstarten met een sneltoets op de pc of laptop, kunnen jullie telefoongesprekken opnemen en vinden jullie op pc, telefoon en tablet altijd een up-to-date adresboek. En VoIP telefonie van Connectium betekent dat je ook gebruik kunt maken van een handige app (iOS en Android).

Zakelijke telefonie, plan jouw afspraak in Rijssen

VoIP telefonie is eenvoudig door ons in te richten. Je wordt dus volledig door ons ontzorgd. Ook kunnen wij kunnen de VoIP telefonie integreren met je online werkplek, je softwarepakketten en je mobiele telefonie. Daardoor wordt de zakelijke telefonie in jouw organisatie vele malen efficiënter. Neem dus gerust eens vrijblijvend contact op. We plannen een afspraak met je - bij jou op locatie of bij ons aan de Argonstraat in Rijssen.


Klantcases

Haase Bouw
Klantcases

Haase Bouw

"We zetten samen telkens weer de juiste stappen richting een professionelere IT-omgeving.”
Kippers Rijssen
Klantcases

Kippers Rijssen

“Als je je ICT op orde wilt hebben ben je bij Connectium aan het juiste adres."
Metalin Steel Creators
Klantcases

Metalin Steel Creators

“We zijn erg tevreden over de succesvolle start van onze samenwerking. We kunnen eindelijk innoveren op het gebied van IT.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.