Zakelijk glasvezel Rijssen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw organisatie in Rijssen kan voorzien van zakelijk internet? Kies dan voor een glasvezelverbinding. Connectium helpt je graag met deze glasvezelverbinding aanleggen. Doordat wij samenwerken met diverse partners en netwerkoperators zijn wij de perfecte schakel tussen mens en techniek. Ook kunnen we hierdoor landelijk leveren. Zoek dus niet verder en lees hieronder wat Connectium voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van zakelijk glasvezel.

Geen overboeking, maar echt 1:1 glasvezel-
verbinding

Als bedrijf wil je altijd super snel en zonder storingen kunnen internetten én dat begrijpen wij. Daarom bieden wij in Rijssen geen overboeking maar een zogenoemde 1:1 (dedicated) glasvezelverbinding aan. Wat houdt een 1:1 glasvezelverbinding in? Dat betekent dat jij echt de snelheid krijgt waar je voor betaalt.

Veel providers maken namelijk gebruik van het kostenbesparend trucje: overboeking. Bij overboeking deel je jouw afgenomen snelheid met andere klanten. Hierdoor blijven de kosten van de provider lager. Voor jou is dit minder voordelig. Doordat andere klanten de verbindingen belasten kun je hier hinder van ondervinden. Je behaalt daardoor niet de beloofde snelheid en/of ervaart een instabiele verbinding.

Connectium doet niet aan overboeking. Bij ons wordt de bandbreedte die je graag wil afnemen speciaal voor je gereserveerd. Dit zorgt ervoor dat je altijd beschikt over een snelle internetverbinding en misschien nog wel belangrijker een verbinding die stabiel is.

Zakelijk glasvezel in Rijssen: waarom kiezen voor Connectium?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een zakelijke glasvezelverbinding bij Connectium:

 • Allereerst zijn de lijntjes bij Connectium kort. Bij Connectium hoef je niet door meerdere keuzemenu’s of lang te wachten voordat je een medewerker aan de telefoon krijgt. Nee, je wordt meteen geholpen. Zo hoort dat, vinden wij. Onze ICT-specialisten doen er alles aan om jouw probleem op te lossen.
 • Bij ons kun je kiezen uit verschillende glasvezelverbindingen. Wij leveren snelheden van 1 Mbps tot 10 gigabit. Samen bepalen we wat het beste bij jouw bedrijf past. En verandert de situatie van jouw bedrijf? Dat kunnen we de snelheid altijd en op elk moment nog verhogen.
 • Nog een voordeel van een zakelijke glasvezelverbinding bij Connectium is dat deze rechtstreeks is verbonden met ons datacenter. Combineer je dus zakelijk glasvezel met onze clouddiensten zoals bijvoorbeeld een cloud werkplek? Dan kun je rekenen op optimale snelheid.
 • Zoals in de vorige alinea beschreven doen wij niet aan overboeking. Daardoor ervaar jij de optimale snelheid en stabiliteit waarvoor je betaalt.
 • Heb je meerdere vestigingen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat meerdere verbindingen aan elkaar worden gekoppeld tot één supersnel en veilig bedrijfsnetwerk. Hierdoor kunnen medewerkers op dezelfde server werken en kan data veilig en makkelijk gedeeld worden tussen de verschillende vestigingen.
 • Nog een pluspunt: als je met meerdere bedrijven in één pand zit kun je de vezel delen zonder dat je elkaar in de weg zit.
 • 1 of meerdere vaste IP-adressen.
 • Connectium kan landelijk leveren over verschillende netwerken.

Straalverbinding als back-up op het industrieterrein in Rijssen

In deze tijd waarin we veel van onze werkzaamheden online doen is een stabiele internet verbinding cruciaal. Als het niet werkt kost het bedrijven gewoon geld. Je wilt daarom altijd verzekerd zijn van een internetverbinding. Wij bieden op het industrieterrein in Rijssen straalverbindingen aan die kunnen dienen als back-up. Deze straalverbindingen halen snelheden tot wel 100 Mbps. En natuurlijk zijn die verbindingen synchroon, wat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Als jouw hoofdnetwerk uitvalt neemt de straalverbinding het over. Je zit daardoor nooit zonder internet!

Ook het Rijssense bedrijf Akor B.V. maakt gebruik van deze oplossing:

“Onze locatie in Rijssen maakt ook gebruik van het internet van Connectium, zowel een straalverbinding als een glasvezelverbinding. Hierdoor is de kans klein dat we zonder internet komen te zitten.”

Lees hier hoe Akor de samenwerking met ons ervaart.

Sluit jij ook aan?

Kies je voor zakelijk glasvezel van Connectium uit Rijssen? Verstandige keuze! Dan maak je voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand gebruik van snel en betrouwbare glasvezelverbinding. Meer weten over zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact op. We plannen een afspraak met je – bij jou op locatie of bij ons aan de Argonstraat in Rijssen.

Glasvezel Rijssen

 • Keuze uit verschillende glasvezelpakketten
 • Al vanaf €179,- p/m een glasvezelverbinding
 • Eigen IP-adres

IT Beheer

Cloud


Klantcases

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
Klantcases

Transport & Lifting Twenthe

"Vertrouwen in je IT-partner is cruciaal, want je geeft hen de controle over alles."
“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

VvE Compleet

“De IT-systemen werken goed, ook wanneer we op afstand werken."
Klantcases

Pultrum Transport

“De service en het snelle contact vind ik erg prettig aan de samenwerking met Connectium.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®