Werkplek in de cloud - Rijssen

Werken in de cloud is dé manier om meer uit jouw organisatie en medewerkers te halen. Jij en je collega’s werken waar jullie maar willen, omdat iedereen vanaf zijn of haar pc, tablet of telefoon eenvoudig op zijn of haar eigen werkplek inlogt. Verder worden documenten automatisch opgeslagen, kunnen jullie veilig en flexibel samenwerken én werken jullie altijd met de nieuwste versies van bedrijfsapplicaties. En in de cloud werken betekent natuurlijk ook voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die sinds 25 mei 2018 van kracht is. Als je het ons vraagt zijn dit genoeg redenen om met jouw Rijssense organisatie over te stappen naar werken in de cloud. En met die overstap helpt Connectium je graag.

Rijssens ICT-bedrijf, voor jouw werkplek in de cloud

Nóg een voordeel van de cloud voor jouw Rijssense organisatie is dat als je organisatie groeit, de cloud meegroeit. Je voegt heel eenvoudig meer gebruikers toe en verhoogt - óf verlaagt - dus gemakkelijk het aantal werkplekken. En als Rijssens ICT-bedrijf zorgen wij ervoor dat die werkplek(ken) in de cloud altijd bereikbaar is (zijn). Veilig, snel én met het grootste gemak voor jou en je collega’s. En dat niet alleen: je kunt altijd op ons terugvallen voor directe hulp en uitleg in begrijpelijke taal. Want zoals je tussen onze reviews op Google kunt lezen: ‘Reageren snel, goed en zijn vriendelijk in de omgang. Kunnen goed en in begrijpelijke! taal uitleggen wat de oplossing is en hoe/wat ze doen. Prettig om zaken mee te doen. Absoluut aan te bevelen.’ En ook Mensink Schoonmaak uit Rijssen werkt sinds kort, dankzij ons, in de cloud: “Voor ons is dit de perfecte vooruitgang. We kunnen nu vanaf iedere locatie bij al onze bestanden en zijn dus werkplek onafhankelijk.” Lees hier hun ervaring met onze samenwerking.

De werkplekken in de cloud voor jouw organisatie uit Rijssen

Bij ons huurt jouw organisatie uit Rijssen precies het aantal werkplekken in de cloud dat nodig is. Goed om te weten: al onze clouddiensten staan in maar liefst drie gecertificeerde datacenters. Je betaalt een vast bedrag per maand per werkplek en krijgt per werkplek alles wat maar nodig is. Denk daarbij aan Office-programma’s, een mailbox (tot 25 GB), onbeperkte data en automatische online back-up. En natuurlijk is het ook belangrijk dat er veilig toegang is tot de werkplek in de cloud. Wij helpen je graag met het inrichten van tweestapsverificatie. Hackers hebben dan niet genoeg aan alleen een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang tot je cloudomgeving te krijgen. Wél zo fijn.

werkplekken in de cloud

Jouw Rijssense ICT-partner voor een werkplek in de cloud

Als jouw ICT-partner helpt Connectium je natuurlijk ook met het in de cloud installeren van alle software die je gebruikt, zoals bijvoorbeeld je boekhoudpakket. Zo ervaar je razendsnel het gemak van werken in de cloud, omdat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Ben je inmiddels enthousiast geworden? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We plannen graag een afspraak - bij jou op locatie of bij ons aan de Argonstraat in Rijssen - om jouw wensen voor de cloud te bespreken.

Wil je alvast meer informatie over werken in de cloud? Download dan gratis ons e-book over een werkplek in de cloud.

Probeer 14 dagen de cloud

14 dagen gratis cloud proberen
Wat krijg je?
  • 14 dagen gratis een eigen online werkplek
  • Toegang tot alle Microsoft Office pakketten (Outlook, Word, PowerPoint, Excel)
  • Het toevoegen, bewerken en opslaan van bestanden op jouw eigen dataschijf

Cloud


Klantcases

Klantcases

Nijhuis Toelevering

“Kwaliteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat doet Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®