ICT-bedrijf Wierden

Net als Rijssen, waar Connectium gevestigd is, heeft Wierden een actief bedrijfsleven. Ben jij hier met jouw organisatie gevestigd en ben je op zoek naar een allround ICT-bedrijf dat jou kan ondersteunen? Dan vertellen wij je graag wat meer over ons. Wist je bijvoorbeeld al dat je bij ons word geholpen door gemotiveerde en ervaren ICT’ers - ieder met een eigen specialisme? En dat je bij ons alles onder één dak vindt - van onderhoud en installatie tot consultancy en servicedesk? Scroll gerust naar beneden om ons beter te leren kennen.

Reviews van klanten uit Wierden en daarbuiten

Misschien wil je eerst weten wat andere klanten (uit Wierden) over ons zeggen. Dat snappen we, want je stapt niet zomaar over van ICT-partner. Gelukkig kunnen wij door onze ruim vijftien jaar ervaring terugvallen op tientallen referenties. Deze vind je op onze website bij klantverhalen, waarvan je de eerste - het klantverhaal van Mensink Schoonmaak - alvast kunt lezen. Dit schoonmaakbedrijf uit Rijssen, vlakbij Wierden, werkt al ruim elf jaar met ons samen en kan dus heel goed meer over ons te vertellen. Maar ook op Google vind je tientallen reviews, zoals:

  • ‘Meedenkend bedrijf met een sociaal en professioneel team. Door de korte lijnen en snelle reactietijd hebben zij de zaken snel geregeld.’
  • ‘Goede service, producten op voorraad tegen de juiste prijs. Vriendelijk en top advies. Een aanrader!’
  • ‘Goed bedrijf, met nuchtere en capabele mensen, die met je meedenken in ICT-oplossingen.’

ICT bedrijf Wierden

IT-oplossingen voor jouw Wierdense organisatie

Wat we dan precies doen voor al die organisaties uit Wierden en daarbuiten? We schreven het al in het intro: Connectium is een allround ICT-bedrijf. We helpen je graag met een werkplek in de cloud, met het inregelen van VoIP telefonie, met werkplekbeheer, met serverbeheer, met narrowcasting en/of met zakelijk internet. Dankzij ons brede palet van IT-diensten weet je verder zeker dat je met jouw Wierdense organisatie bij ons de juiste oplossingen vindt. En dan hebben we maar liefst tien van onze ICT-diensten nog niet eens genoemd.

ICT-bedrijf gevestigd in Rijssen, vlakbij Wierden

Word je enthousiast van deze verhalen en quotes van onze klanten? En ben je op zoek naar een ICT-bedrijf dat vlakbij Wierden gevestigd is? Stap dan vandaag nog in de auto en bezoek ons kantoorpand aan de Argonstraat in Rijssen. Vanuit hartje Wierden sta je binnen een kwartiertje bij ons op de parkeerplaats. Tip: we vinden het natuurlijk wel fijn als je eerst even contact met ons opneemt.


Klantcases

Klantcases

Nijhuis Toelevering

“Kwaliteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat doet Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®