ICT bedrijf Nijverdal

Er zijn veel ICT bedrijven in Nijverdal en omgeving, maar Connectium is niet zomaar een ICT-partner. Meegroeien met jou als klant is één van onze speerpunten. Zo kunnen wij met onze slimme ICT-oplossingen een bijdrage leveren aan jouw zakelijke succes - nu én in de toekomst. Deze drie dingen mag je daarom zeker van ons mag verwachten.

  1. Wij zitten graag bij je aan tafel. Maar dan wel naast je, en niet tegenover je.
  2. Wij leren jouw Nijverdalse organisatie het liefst kennen als onze broekzak.
  3. Een vraagstuk is pas opgelost als jij dat zegt. Daarvoor gaan wij tot het uiterste.

ICT bedrijven in en om Nijverdal

Misschien ben je ook nieuwsgierig naar waar wij jouw Nijverdalse organisatie exact mee kunnen helpen. Ons team van gedreven en enthousiaste IT’ers staat klaar om jouw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te maken. Concreet regelen wij graag jouw werkplek in de cloud of VoIP telefonie, helpen we je met narrowcasting en zijn we jouw contactpersoon voor hard- en software. En ook onze kennis en ervaring op het gebied van zakelijk internet, netwerken, ICT-monitoring, werkplekbeheer en serverbeheer is reden om van alle ICT bedrijven in en om Nijverdal vooral bij ons kunt aankloppen. Je leest het: Connectium is een allround ICT bedrijf - en dan hebben we nog niet eens ál onze diensten beschreven.

Allround ICT-bedrijf vlakbij Nijverdal

Dat we een allround ICT bedrijf zijn dat vlakbij Nijverdal gevestigd is, is trouwens niet de enige reden om voor ons te kiezen. Onze tevreden klanten kunnen het misschien beter uitleggen. Tussen onze Google-reviews (zoek op Connectium en klik op ‘reviews) vind je quotes als ‘Heel goed en kundig bedrijf met een super goede service!’ en ‘Meedenkend bedrijf met een sociaal en professioneel team. Door de korte lijnen en snelle reactietijd hebben zij de zaken snel geregeld’. Dankzij tientallen van dit soort positieve reviews scoren wij gemiddeld een 4,9 uit 5 sterren - iets waar wij méér dan trots op zijn.

ict-bedrijf vlakbij Nijverdal Connectium

Op zoek naar een ICT bedrijf vlakbij Nijverdal?

Word je enthousiast van de twee quotes die we deelden? En ben je net als deze organisaties op zoek naar een ICT bedrijf dat bij jou in de buurt gevestigd is? Neem dan eens vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. Vanuit hartje Nijverdal sta je binnen een kwartiertje bij ons op de parkeerplaats aan de Argonstraat in Rijssen. En wie weet sta je binnenkort als Nijverdalse referentie op onze case-pagina


Klantcases

Klantcases

Povag

“Op het gebied van IT kunnen ze ons voorzien van alles wat we nodig hebben.”
Autobedrijf De Haar
Klantcases

Autobedrijf De Haar

“We kunnen altijd rekenen op de support van Connectium.”
De Boerin
Klantcases

De Boerin

“De installatie en beveiliging is nu perfect geregeld.”

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.