ICT bedrijf in Goor

Net als Rijssen, waar Connectium gevestigd is, heeft Goor een bruisend bedrijfsleven. Als jouw bedrijf hier gevestigd is en je zoekt een betrouwbare ICT-partner die jou kan ondersteunen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een breed scala aan ICT-diensten, van onderhoud tot consultancy. Bij ons krijg je altijd de hulp van ervaren en enthousiaste ICT-experts. Lees gerust verder om ons beter te leren kennen.

ICT oplossingen voor organisaties uit Goor

De ICT-oplossingen

Onderstaande is slechts een greep uit onze ICT-oplossingen. Benieuwd naar onze andere ICT-oplossingen voor jouw organisatie uit Goor? Bekijk de cloud en IT beheer pagina. 

Onze ICT oplossingen voor jouw Goorse organisatie

Elke organisatie heeft specifieke wensen en eisen voor hun ICT-omgeving. Dankzij ons uitgebreide aanbod van IT-beheer en cloud-oplossingen kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Wil je het onderhoud van je eigen server gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Of ben je van plan om over te stappen naar werken in de cloud? Wij voorzien je graag van een begrijpelijk en vrijblijvend advies.

ICT oplossingen Goor
Monitoring en beheer voor bedrijven uit Goor

Optimale beschikbaarheid met monitoring & beheer

Om de optimale beschikbaarheid van je IT-omgeving te garanderen, monitoren wij continu de IT-omgevingen van onze klanten. Hierdoor merken gebruikers vaak niet eens dat er een storing is geweest.

Bovendien staat ons supportteam met ervaren ICT-specialisten dagelijks voor je klaar om je te helpen, zowel op afstand als bij jou op locatie in Goor.

Reviews van klanten uit Goor en daarbuiten

Wij begrijpen dat je niet zomaar overstapt naar een nieuwe ICT-partner en daarom vind je op onze website klantverhalen. Lees hier waarom onze klanten hebben gekozen voor ons als hun ICT-partner.

Bekijk ook onze klantcasevideo van constructiebedrijf HTB. Wij verzorgen al jaren de ICT voor HTB en vorig jaar hebben wij hun ICT-omgeving verhuisd naar hun nieuwe pand in Holten. Wil je meer reviews lezen? Bekijk dan de korte reviews op Feedback Company.

Jouw ICT bedrijf in Goor

Ben je op zoek naar een ICT-bedrijf dat vlakbij Goor gevestigd is en je kan helpen bij het optimaliseren van jouw ICT-omgeving, zodat jij verder kunt bouwen aan jouw zakelijk succes?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Jouw ICT-partner in Goor
Meer weten?

Neem contact
met ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gerelateerde klantcases

Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®