ICT bedrijf Enter

Hoewel ICT gericht is op digitaal werken en veel communicatie tegenwoordig op afstand plaatsvindt, weten we van onze klanten dat ze persoonlijk contact met ons ook waarderen. En dat is wederzijds. Bij ons aan de Argonstraat in Rijssen staat de koffie voor klanten dan ook altijd klaar. Wil jij ook eens sparren met iemand uit ons team van gedreven en enthousiaste IT’ers? Vanuit Enter sta je al binnen een kwartiertje op de parkeerplaats van ons innovatieve ICT bedrijf.

IT-oplossingen voor jouw Enterse organisatie

Dankzij ons brede palet van IT-diensten weet je zeker dat je met jouw Enterse organisatie bij ons de juiste oplossingen vindt. Als jouw organisatie bijvoorbeeld (nog) niet (volledig) in de cloud werkt, is de server het hart van het bedrijfsnetwerk. Wij nemen dan graag het serverbeheer op ons. Van de juiste hardware tot accountinrichting, van de werkplek op kantoor tot de digitale werkplek voor thuis: wij pakken het voor je op onder de noemer werkplekbeheer. Op welk device je ook werkt (laptop, tablet, desktop), op kantoor of thuis: je wilt dat het veilig gebeurt. Daar hebben wij de juiste security tools voor. En geloof ons, we kunnen nog véél meer voor je doen.

Reviews van klanten uit Enter en daarbuiten

Ben je trouwens benieuwd wat klanten over ons zeggen? Hoe andere klanten uit Enter, of daarbuiten, het werken met ons als ICT bedrijf ervaren? Dat snappen we. Daarom vind je op onze website klantverhalen, bijvoorbeeld het klantverhaal van Mensink Schoonmaak. Dit schoonmaakbedrijf werkt al ruim elf jaar met ons samen en is dus een ideale klant om jou meer over ons te vertellen. Lees je daarentegen liever korte quotes, dan raden we je aan om ons eens op te zoeken in Google in hier op ‘reviews’ te klikken. Je vindt hier quotes als:

  • ‘Denkend in oplossingen! Goed bereikbaar en problemen worden snel verholpen. Zeer zeker aan te bevelen!’
  • ‘De mensen van Connectium doen wat ze beloven. Ze leggen uit wat je van hen kunt verwachten en ze staan klaar wanneer je hen echt en snel nodig hebt.’
  • ‘Top bedrijf. Een club vakmensen die weten waar ze over praten en daardoor ook prima oplossingen bieden!’

ICT bedrijf Enter

ICT bedrijf gevestigd in Rijssen, vlakbij Enter

Word je enthousiast van deze verhalen en quotes van onze klanten? En ben je op zoek naar een ICT bedrijf dat vlakbij Enter gevestigd is, om je te helpen met een werkplek in de cloud, online back-up, narrowcasting of andere dienst? Neem dan eens vrijblijvend contact op om een afspraak te maken. Want rijd je vanuit Enter naar het noordwesten dan sta je zoals al eerder gezegd al binnen vijftien minuten voor ons mooie kantoorpand.


Klantcases

Klantcases

Nijhuis Toelevering

“Kwaliteit is doen wat je zegt en zeggen wat je doet. En dat doet Connectium.”
Toelevering Online
Klantcases

Toelevering Online

“Wij voelen ons geen nummertje, wat de samenwerking erg prettig maakt.”
Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®