Hosting en domeinnaamregistratie gecombineerd

Bent u voor uw nieuwe website of webshop op zoek naar een domeinnaam en hosting? Dan bent u bij Connectium aan het juiste adres. Waarom? Omdat u bij ons hosting en domeinregistratie kunt combineren. Wij bieden krachtige hostingpakketten met véél webspace, inclusief een domeinnaam. En onze domeinnaam- en hostingpakketten zijn geschikt voor websites en webshops van alle soorten en maten.

Bestaande website of webshop

Uiteraard bieden wij niet alleen hosting en domeinen voor nieuwe websites en webshops. Heeft u al een domeinnaam en wordt uw website of webshop momenteel elders gehost, dan is een vergelijking zeker de moeite waard. Door middel van domeinverhuizing kunt ook u profiteren van alle voordelen van Connectium.

Lage kosten, hoge kwaliteit

Wat die voordelen zijn? Met hosting en een domeinnaam van Connectium profiteert u van lage kosten, maar tegelijkertijd ook van een hoge kwaliteit. Wij maken namelijk gebruik van de laatste technologieën op het gebied van hosting, om uw website of webshop zo betrouwbaar, stabiel en veilig mogelijk te hosten.
  • Uw totaalleverancier

    Connectium is graag uw totaalleverancier. Naast uw hosting en domein kunt u ook een online werkplek, Hosted Exchange en zeer veel andere diensten bij ons afnemen. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor al uw ICT-oplossingen.

Bel met ons

Voor vragen of support.