Uw eigen server in ons datacenter

Onze colocatie geeft uw server(s) een goed onderkomen. Of u nu een aantal servers wilt plaatsen of een heel serverpark: met onze colocatie huurt u rackspace met de hoogste standaarden in de markt.

Uw apparatuur onderbrengen

Met het begrip colocatie wordt bedoeld dat u uw eigen apparatuur bij ons in een datacenter plaatst. Connectium beschikt hiervoor over eigen racks. Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van een rack af te nemen, in plaats van een heel rack. Kiest u voor een heel rack, dan beschikt u over uw eigen afgesloten rackruimte.

Perfecte voorzieningen

In de datacenters van Connectium zijn de stroomvoorzieningen (inclusief noodstroom) uiteraard perfect geregeld, net als de internetverbinding. Wij maken bovendien gebruik van maar liefst drie datacenters. Wat dit voor u betekent? In het geval dat één van die datacenters uitvalt is uw apparatuur nog steeds bereikbaar. Kortom: uw bedrijfsproces wordt nooit verstoord.
  • Uw risico’s spreiden

    Goed om te weten: alle clouddiensten van Connectium staan in maar liefst drie gecertificeerde datacenters. Zo worden uw risico’s gespreid.

Bel met ons

Voor vragen of support.