Back-up in de cloud

Kiest u voor online back-up bij Connectium? Verstandig, want dan hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw back-ups. Dagelijks wordt er namelijk een back-up van al uw data in de cloud gezet, waardoor uw meest recente data altijd veilig is opgeslagen. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw data.

Veilige back-up van uw bestanden

Met Connectium kunt u dagelijks automatisch een back-up laten maken van de door u geselecteerde (bedrijfskritische) data. Deze data wordt voor u opgeslagen in onze eigen datacenters. Het voordeel? Bij een computercrash of diefstal van uw server, pc of laptop kunt u gemakkelijk al uw data terughalen. Kortom: u bent nooit meer data kwijt.

Dagelijks automatisch back-ups

Het is goed om te weten dat wij dagelijks automatisch back-ups maken van uw platte data, maar ook van Exchange-mailboxen en SQL-databases. Na iedere back-up ontvangt u uiteraard een bevestiging met de status van de back-up, zodat u altijd weet of de back-up geslaagd is.
  • Uw retentie

    De back-up retentie geeft aan hoeveel dagen u terug kunt in de tijd. Bij Connectium kiest u zelf hoeveel dagen u wilt, bijvoorbeeld 7, 14 of 21. Om een voorbeeld te geven: met een back-up retentie van 7 dagen kunt u restoren tot maximaal 7 dagen terug in de tijd.

Bel met ons

Voor vragen of support.