Efficiënt werken met Hosted Exchange

Bij Connectium is Hosted Exchange één van uw mogelijkheden. De voordelen? Ten eerste dat u overal zaken kunt doen. Ten tweede dat u niet zelf hoeft te investeren in een e-mailserver, waardoor u flink bespaart op onderhoud en beheer. En ten derde dat u uw mailboxen en agenda’s kunt delen met andere gebruikers, wat samenwerking ten goede komt.

Mail op meerdere apparaten

Kiest u voor Hosted Exchange, dan kunt uw postvak(ken) op meerdere apparaten installeren. Goed om te weten: alles loopt altijd synchroon. Heeft u bijvoorbeeld een mailtje onderweg op uw telefoon of tablet beantwoord? Dan staat dit verzonden mailtje ook in de verzonden items van Outlook op uw pc op kantoor. Hetzelfde geldt voor een afspraak die u in uw agenda heeft gezet. Deze is op al uw apparaten zichtbaar.

Uw Hosted Exchange inrichten

Uiteraard helpt Connectium u met het inrichten van uw e-mail, (gedeelde) contactpersonen en (gedeelde) agenda’s, zodat deze wanneer u dat maar wilt en op welk device u dat maar wilt beschikbaar zijn. U betaalt voor onze Hosted Exchange een vast bedrag per maand per mailbox.

  • Uw aantal mailboxen verhogen of verlagen

    Bent u zzp’er en heeft u dus maar één mailbox nodig? Geen probleem. Wij leveren vanaf 1 mailbox tot een onbeperkt aantal. Heeft u meerdere domeinnamen? Ook geen probleem!
  • Uw spamfilter

    Bij Hosted Exchange door Connectium is onze krachtige spamfilter standaard inbegrepen.
  • Uw risico’s spreiden

    Goed om te weten: alle clouddiensten van Connectium staan in maar liefst drie gecertificeerde datacenters. Zo worden uw risico’s gespreid.

Bel met ons

Voor vragen of support.