De Goede Woning

"Bij Connectium hebben we alles onder één dak. Ze zijn gewoon goed in wat ze doen.”

Eerste lijn consulent Gerda Lijzenga vertelt: "We zijn al erg lang klant. Sinds ik bij De Goede Woning werk, dat is alweer 12,5 jaar geleden, kwamen er al medewerkers van Connectium bij ons over de vloer. De samenwerking is gewoon fijn. En dan voornamelijk de korte lijntjes met elkaar. Omdat het een klein bedrijf is kennen we eigenlijk iedereen binnen Connectium. En zij kennen ons ook goed. Daarom weten ze precies wat we nodig hebben."

Een servicepunt ‘om de hoek’

Onlangs heeft De Goede Woning de keuze gemaakt om hun telefonie uit te besteden aan Connectium. “We hadden meerdere partijen benaderd maar hebben uiteindelijk voor Connectium gekozen. Een goede prijs, de overzichtelijkheid en het servicepunt dichtbij gaven de doorslag. In tegenstelling tot grotere organisaties kunnen we altijd meteen bij ze terecht en dat is precies wat we zochten. Naast telefonie nemen we nog meer diensten bij Connectium af zoals online e-mail, antivirus en online back-up.”

Gerda Lijzenga: "Omdat het een klein bedrijf is kennen we eigenlijk iedereen binnen Connectium. En zij kennen ons ook goed."

Zonder IT geen Woningstichting De Goede Woning

Gerda geeft aan dat IT erg belangrijk is voor De Goede Woning: "Wij kunnen niet zonder. Wij gebruiken dagelijks het internet, de mail en telefonie. Of ons ERP-systeem waar allerlei informatie in staat. Er is daarom in overleg een extra internetverbinding aangelegd door Connectium. Hierdoor kan er tijdens een storing altijd doorgewerkt worden en blijven we bereikbaar voor onze huurders.”

Alles onder één dak

"Zelf hebben we ook wel eens wat IT-onderdelen besteld. Vaak kwamen we er later achter dat er nog van alles moest gebeuren. Hier ging veel (kostbare) tijd inzitten en dat wilden we niet meer. Bij Connectium hebben we alles onder één dak. Ze zijn gewoon goed in wat ze doen.”

De Goede Woning

Woningstichting De Goede Woning werkt aan goede, betaalbare en energiezuinige woningen in de gemeente Rijssen-Holten. Zij beheren en verhuren zo'n 1500 woningen. De doelgroep waar zij zich voornamelijk op richten zijn inwoners met een sociaal inkomen.

Gerelateerde diensten


Bekijk ook deze klantcases

De Jong Betonvloeren
Klantcases

De Jong Betonvloeren

"Het mooiste vind ik nog dat de snelle service in de afgelopen jaren, ondanks de groei van Connectium, hetzelfde is gebleven.”
Akor
Klantcases

Akor

"Naast dat ze leverancier zijn, zijn ze ook onze sparringpartner en dat werkt prettig."
Troost Hoveniers
Klantcases

Troost Hoveniers

"Met de komst van Connectium blijven we onze IT-omgeving optimaliseren."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
Over connectium
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.