Glasvezelactie in Wierden

Meld je aan voor 16 december

In samenwerking met Delta hebben we een speciale glasvezelactie voor alle ondernemers op de industrieterreinen van Wierden.

Meld je je voor 16 december aan voor een glasvezelverbinding? Dan betaal je geen €150,- aansluitkosten. Al voor €45,- per maand beschik je over een supersnelle glasvezelverbinding.

Liever eerst een offerte?

Glasvezelactie in Wierden

Zakelijk glasvezel pakketten

Voor een vaste, aantrekkelijke prijs per maand maakt jouw bedrijf al gebruik van een snelle glasvezelverbinding. Geïnteresseerd? Vraag de verbinding aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

ACTIE

€45,-
50/50 Mbit/s

Actie

€65,-
500/500 Mbit/s

Actie - Meest gekozen

€55,-
250/250 Mbit/s

Actie

€75,-
1000/1000 Mbit/s

Let op: De vermelde tarieven zijn per maand, exclusief BTW. Gedurende de contractperiode van 1 jaar is opzeggen niet kosteloos mogelijk, maar het is wel toegestaan om de snelheid van het abonnement te upgraden. Na deze periode kun je het abonnement maandelijks opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand.

voordelen zakelijk glasvezel

De voordelen van zakelijk glasvezel

 • Snelheden tot 10 Gbit/s

 • Stabieler dan traditionele koper kabelverbinding
 • Snellere toegang tot (cloud)applicaties
 • Hoge betrouwbaarheid
 • Toekomstbestendig

Waarom kiezen voor een glasvezelverbinding van Connectium?

Connectium helpt je graag met het realiseren van een glasvezelverbinding. Doordat wij samenwerken met diverse partners en netwerkoperators zijn wij de perfecte schakel tussen mens en techniek. 

Volledige beheer door Connectium

Connectium heeft het volledige beheer op de internetverbinding, hierdoor kunnen wij supersnel schakelen bij eventuele problemen.

Rechtstreekse datacenter koppeling

Ben je reeds klant bij Connectium en gebruikt jouw bedrijf clouddiensten van ons? Dan ontsluit jouw verbinding zich in hetzelfde datacenter als waar jouw data staat. Hiermee heb je een optimale snelheid tot jouw diensten.

Snelle reparatie

Monteurs zijn snel ter plaatse bij eventueel kabelbreuken of andere technische problemen.

Bedrijven over glasvezel van Connectium

Kippers maakt al geruime tijd gebruik van de diensten van Connectium, waaronder van een snelle glasvezelverbinding.

Arne Eertink: "Ons hele bedrijf draait op IT. We zijn er afhankelijk van. Het grootste gedeelte van onze orders komt binnen via de webshop, om deze te kunnen afhandelen is een goede internetverbinding essentieel. Daarom hebben we in 2020 bij de bouw van ons nieuwe pand ervoor gekozen om een glasvezelverbinding aan te laten leggen door Connectium.”

DE AANLEG VAN ZAKELIJK GLASVEZEL

Gedurende het aanlegtraject houden we je vanaf de start tot aan de oplevering op de hoogte en heb je een vast contactpersoon waar je terecht kan met jouw vragen. Bij Connectium ziet de aanleg van zakelijk glasvezel er als volgt uit:

 • 1. Aanvraag en inventarisatie

 • 2. Offerte 

 • 3. Schouwing op locatie

 • 4. Start aanleg zakelijk glasvezel

 • 5. Civiele werkzaamheden

 • 6. Technische oplevering

Bedrijventerreinen in Enter

Ook te gebruiken als back-up verbinding

Heb je al de supersnelle voordelen van glasvezel ervaren? Maar wat gebeurt er als er een onverwachte storing optreedt en jouw verbinding wordt onderbroken?

Het verlies van internettoegang kan kostbaar zijn. Met een back-up glasvezelverbinding of 4G-verbinding zorg je ervoor dat jouw bedrijf niet stil komt te liggen. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Sluit jij ook aan?

Kies je voor zakelijk glasvezel van Connectium? Verstandige keuze! Dan maak je voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand gebruik van een snelle en betrouwbare glasvezelverbinding.

Meer weten over over deze actie? Neem gerust vrijblijvend contact op. We plannen een afspraak met je – bij jou op locatie of bij ons.


Klantcases

Klantcases

Ahorn Bouwsystemen

"Het verschil met voorheen is dat we nu één aanspreekpunt hebben voor vragen of storingen."
Hevotec over de samenwerking met Connectium
Klantcases

Hevotec

"Connectium zorgt ervoor dat onze IT omgeving altijd bereikbaar is."
Klantcases

Synwood Trappen

"Sinds we zijn overgestapt naar Connectium zijn onze systemen aanzienlijk sneller geworden."

Blijf op de hoogte
van de laatste trends


Onze klanten
© Connectium. Alle rechten voorbehouden. Website door Gijs®