Glasvezel Actie Rijssen!

Goed nieuws! Het minimaal aantal vereiste aansluitingen is behaald!

Naar aanleiding van een vraagbundeling, in samenwerking met NDIX, gaan wij definitief glasvezel aanleggen op het gehele industrieterrein van Rijssen.

Aanmelden kan nog steeds.. Nu zonder aansluitkosten!

Ondanks dat er inmiddels al is begonnen met de nodige vergunnningsaanvragen voor de aanleg kunt u nog steeds profiteren van deze actie!

Meld u nu ook aan en maak gebruik van onze speciale actietarieven, u heeft dan al een snelle zakelijk glasvezel verbinding vanaf €149,- (excl. BTW) per maand.

Meldt u zich aan voor 28 februari dan betaald u geen aansluitkosten! (normaal €950,- excl. BTW).

Intresse of vragen? Bel met 0548-722045 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen overboeking, maar echt 1:1

Overboeking is een kostenbesparend trucje van veel providers. Overboeking betekend dat u de door u afgenomen snelheid deeld met andere klanten. Hierdoor blijven de kosten voor de provider lager.

Wat betekend dit voor u? Wanneer andere klanten de verbinding belasten kunt u hier hinder van ondervinden, u behaald bijvoorbeeld niet de beloofde snelheid of ervaart een instabiele verbinding.

Wij doen niet aan overboeking, van ons krijgt u een echte, zogenoemde, 1:1 (dedicated) verbinding, de bandbreedte welke u van ons afneemt wordt speciaal voor u gereserveerd. Dit zorgt er voor dat u altijd beschikt over een snelle en misschien nog wel belangrijker, zeer stabiele internetverbinding.

NDIX - Breedband gekoppeld

Is een veilige en betrouwbare netwerkverbinding van cruciaal belang voor je bedrijfsvoering? Wil je voorbereid zijn op de toekomst om te groeien en te innoveren? Start met het beste fundament voor optimale connectiviteit. Kies voor het digitale platform van NDIX. Dan heb je de snelheid van glasvezel, ongelimiteerde bandbreedtes én de keuzevrijheid van ICT-diensten. Kies voor connectiviteit waarbij kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid voorop staan. 

Wilt u meer weten over NDIX kijk dan op: ndix.net

Meer weten?

Meer weten over glasvezel voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via 0548-722045 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel met ons

Voor vragen of support.